Home » Gezondheid » Obesitas of overgewicht? Nieuw pilletje als unieke dieetpil – Onderzoek
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


Obesitas of overgewicht? Nieuw pilletje als unieke dieetpil – Onderzoek

Vermageren afslanken succes TIPS

Studie en onderzoek door:
Studiegroep USA

Heeft u last van overgewicht of obesitas en lukt het je maar niet om te vermageren, dan is deze studie en onderzoek zeker iets voor u.

Studie onderzoek KLEINEen Amerikaanse studiegroep heeft namelijk een nieuw revolutionair afslank-pilletje ontwikkeld specifiek voor obesitas en overgewicht. De dieetpil werd gedurende een periode van drie jaar en vier maanden (40 maanden) uitvoerig getest bij 12.000 proefpersonen.

Het onderzoek toonde aan dat het medicijn het eerste afslankmiddel is dat langdurig kan genomen worden zonder verhoogd risico op hartproblemen.

Er wordt aanbevolen twee maal per dag het pilletje te nemen waardoor de hersenen een gevoel van verzadiging gaan ontwikkelen waardoor je hongergevoel onderdrukt wordt en je vervolgens minder gaat eten. Hierdoor ga je vervolgens afslanken of vermageren.

5% gewichtsverlies na één jaar

Het onderzoek toonde een gemiddelde gewichtsverlies van 5% na gebruik van één jaar. Het dieetpilletje is voorlopig enkel beschikbaar in Amerika en wordt momenteel nog door Europese instanties en keurorganismen gecontroleerd.

Kortom, worstel je met overgewicht en wil je graag afslanken of vermageren, dan is er alvast hoop op een mogelijk wondermiddel. Doch wees steeds voorzichtig.

Een overgewicht kan ook door erfelijke of emotionele redenen ontstaan waarbij het stillen van de honger door een pilletje niet altijd doeltreffend kan zijn.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- TOP 50 populair in vermageren
Vermageren TIPS
Makkelijk vermageren door calorieën te tellen
Wil je vermageren? Luister naar je lichaam
- Bingewatchen, leuk maar waarom toch ook even opletten?

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google