Vissen hengelen en sportvissen – TIPS en weetjes uit België Nederland

U bent hier : Home > Hobby > Vissen hengelsport

vissen sportvissen hengelsport forelvijver karpervijver TIPS

Onderstaande TIPS en artikelen over vissen en visvijvers worden u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit je buurt. Wilt u ook een artikel publiceren met gratis LINKS naar uw website: Zie pagina contact.

Tip voor veilig hengelen (een tip van) Carpteam Hulsen

Wanneer je op karper vist kan je best altijd een onthaakmat en een groot schepnet bij hebben. Dit draagt bij tot het veilig op de kant krijgen van een karper.

Tip voor het vissen op karper (een tip van) HEG solutions

Vist u regelmatig op karper en vangt u niks met verschillende soorten voer probeer het dan eens met gewone pinda's

Tip voor hengelsportmateriaal (een tip van) Ludela

Investeer in kwalitatief hengelsportmateriaal!! Bij gebruik van slecht(minder goed) materiaal verspeel je misschien de vis van je leven!!!

Plan onderhoudsbeurt voor uw buitenboordmotor (een tip van) buitenboordmotor online

Zorg dat je buitenboordmotor ieder vaarseizoen zonder problemen start, door voldoende onderhoud te plegen. Bekijk de onderhoudspagina.


Algemene informatie

hengelsport sportvissenLekker rustig vissen langs de oever van een vijver of beekje of kanaal is een combinatie van zowel het vinden van rust als de spanning van het vangen van een vis. Sportvissen of hengelsport is dan ook meer dan enkel staren naar een dobbertje zoals wel eens gedacht wordt.

Vissen ofwel hengelen is een leuke doch tevens intense hobby waar zowel het hengelmateriaal, het aas als de strategische opstelling van de hengel locatie of vislocatie het succes van de vangst bepaald. Voor velen is vissen dan ook meer dan louter een ontspanning of hobby maar een echte sport.

Meer informatie bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten

ZIE OOK:
> Vissen en vijver in uw tuin
> Aquarium vissen