Een link naar jouw bedrijfswebsite op deze website


Deze website biedt de unieke mogelijkheden om een link te leggen naar uw website. Via deze link worden enerzijds bezoekers van deze website naar uw website geloodst en gaat anderzijds uw eigen website hoger scoren in zoekmachines.

Onderstaande afbeelding toont je een screenshot van de pagina "Keukens". De afbeelding toont de locatie bij rubriek "Producten kopen" (zie groene pijl) waar een link naar jouw website kan toegevoegd worden.

Stel dat je keukens produceert of verkoopt, dan zou je volgende link kunnen plaatsen:
Link voorbeeld: "Uwwebsite / keukens prijzen"

UW link op deze website 5000 TIPS Ludo Claes

We bieden een unieke kwaliteitslink die goed is voor de S.E.O. van jouw bedrijfswebsite

Een link vanuit een thema-pagina naar jou bedrijfswebsite is niet zo maar een link maar een echte kwaliteitslink. Dit betekent dat de link een forse meerwaarde kan betekenen voor de S.E.O. (Zoekmachine Optimalisatie) van je eigen website. Hierdoor gaat je eigen website beter en hoger scoren in de Google zoekmachine. En dat willen we allemaal, toch?

De voornaamste reden van de hoge S.E.O impact is de waarde van de thema-pagina van waaruit de link wordt gelegd. De link naar jouw website gebeurd niet vanuit zomaar een pagina, maar vanuit een specifieke thema-pagina.

Heb je een website over bijvoorbeeld vloerverwarming, dan wordt een link gelegd vanuit onze thema-pagina vloerverwarming. De thema-pagina "vloerverwarming" en jouw website "vloerverwarming" zijn dus gerelateerd aan elkaar wat een hoge impact geeft aan de link-waarde. Dit bevordert vervolgens de S.E.O. van je eigen website. Meer informatie, zie onze pagina: SEO website optimalisatie.

Link structuur

Alle links worden aangegeven als "FOLLOW" en "SPONSORED".

Invulformulier / Informatieaanvraag

Had je graag meer informatie over het publiceren van een link naar jouw website, dan kan je handig gebruik maken van onderstaande invulformulier. Alvast dank voor je getoonde interesse.

Privacybeleid

Alvast hartelijk dank voor uw aanvraag. We trachten je vraag zo snel mogelijk te behartigen.

Alvast dank bij voorbaat voor uw aanvraag en eventuele samenwerking.

Met hartelijke groet,
Webmaster / Auteur
Ludo Claes


Deel deze website zeker met je netwerk