Contact – Uw TIP of artikel op deze website

U bent hier : Home > contact - Artikel publiceren

Wilt u ook graag een TIP of misschien een volledig artikel laten publiceren op deze website? Dat kan makkelijk. Vul onderstaand invulformulier in en zend het even toe.  Alle artikelen worden door de webmaster nagelezen ter goedkeuring. Na publicatie krijgt u een mailtje ter goedkeuring van de publicatie. Alle TIPS en artikelen worden GRATIS zonder verplichtingen gepubliceerd.
Hoe kan je makkelijk een artikel schrijven?

Wilt u originele reclame en naamsbekendheid voor uw bedrijf ? Zend dan ook eens een praktische TIP via bovenstaand invulformulier. Uw tip wordt na goedkeuring gepubliceerd (ca 3-5 werkdagen). Elke nieuwe TIP wordt bovenaan op de gerelateerde pagina geplaatst (zie Tips en advies). U krijgt een mailtje na publicatie ter controle. Wat wordt gepubliceerd = Uw tip met titel + bedrijfsnaam of website-adres (volledig gratis zonder enige verplichting)

Ook een artikel publiceren op deze website? Algemene voorwaarden

 1. De plaatsing van een artikel is volledig GRATIS.
 2. Een artikel wordt enkel geplaatst als de inhoud handelt over praktische TIPS en ADVIES over uw vak. Indien de inhoud enkel gaat over uw bedrijf wordt het artikel niet gepubliceerd.
 3. Alle artikelen en andere gegevens worden manueel geplaatst.
 4. Na het plaatsen (publiceren) van een artikel krijgt u een mailtje zodat u uw gepubliceerde artikel kan controleren.
 5. Na plaatsing van een artikel, kan dit nog steeds gewijzigd of geoptimaliseerd worden mocht u dit wensen.
 6. De webmaster heeft het recht om artikelen te weigeren indien deze in strijd zijn met enig humane gedachtegoed.
 7. Artikelen, waarbij de inhoud gekopieerd is vanuit een andere website, worden niet geplaatst. Een artikel moet uniek zijn.
 8. De plaatsing-tijd van een artikel is afhankelijk van de beschikbare tijdsinvestering van de webmaster (website is een "na-de-uurtjes" hobby).
 9. Het staat u steeds vrij om meerdere artikelen aan te melden ter publicatie.
 10. Bedrijfslogo's en foto's kunnen bij het artikel opgenomen worden (in overleg).
 11. De webmaster kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van een artikel noch voor enige schade die zou voortvloeien uit het implementeren of uitvoeren van een artikel.

Ik dank u alvast voor uw artikel.
Met vriendelijke groet,
Ludo Claes