CONTACT – Auteur en webmaster Ludo Claes

ludo claes

Uw tip of website link op deze website


Van harte welkom op mijn website
2003 was de start van deze website waar ik als leuke hobby begonnen ben met het schrijven en publiceren van artikels over verkooptechniek, marketing en reclame.

Het doel van de website, en mijn gepubliceerde boek "Grote klanten binnen handbereik", was startende ondernemers allerhande tips en advies aan te reiken in het succesvol maken van hun zaak of onderneming.

Al snel kwam de vraag van bedrijven of ik interesse had om naast tips en advies over verkoop en marketing ook over andere thema's handige tips te publiceren.

Nu, zoveel jaren later is de website uitgegroeid tot een heuse "tips" bibliotheek. De website telt maar liefst over de 5000 tips, aangeboden door bedrijven uit België en Nederland. Daarnaast werden tevens meer dan 1000 studies en onderzoeken gepubliceerd van Universiteiten wereldwijd en staan en meer dan 500 filmpjes ter beschikking.

Dit alles om u als bezoeker allerhande nuttige tips en informatie aan te reiken. Ik hoop dan ook dat u veel plezier beleeft aan de tips en u deze website nog vaak zal bezoeken. Beveel deze website ook zeker aan bij je vrienden. Alvast dank.

Hartelijke en gezonde groet,

Ludo Claes
Contact e-mail: info@ludoclaes.be

Volgen via Social Media


Gepubliceerde boek "Grote klanten binnen handbereik"

Grote klanten binnen handbereik - Ludo ClaesIn 2005 heb ik een boek schreven over succesvol verkopen aan grote bedrijven en ondernemingen. Het is voor startende zelfstandigen of kleine ondernemers namelijk niet zo evident om voet tussen de deur te krijgen bij dergelijke giganten. Dit boek helpt je hierin en is gebaseerd op mijn eigen gerealiseerde successen bij de grootste bedrijven ter wereld in voeding en farmaceutica.

- ISBN: 9051792115 / 194 pagina's / Gopher Uitgeverij
- Boek bekijken

Naast dit boek heb ik tevens nog meerdere Engelstalige boeken geschreven voor doelgerichte trainingen en opleidingen in de farmaceutica en voedingssector.


Publicaties in magazines en vakbladen

Ludo Claes in Gazet Van Antwerpen

Gazet Van Antwerpen
Deze website en mijn boek zijn in 2005 verschenen in de krant "Gazet Van Antwerpen" met als titel "Boek en website helpen jonge ondernemers".

Vakblad Kosmetiek (Nederland)
- Titel: Verkoop begint op straat

Vakblad Tips en Advies
- Titel: Haal meer uit uw verkoopbrochure
- Titel: Bakje koffie?
- Titel: Kan ik u misschien helpen?
- Titel: Zo wordt uw advertentie beter gelezen
- Titel: Maak van de aankoper een verkoper
- Titel: Target verkoopverhalen voor grote organisaties
- Titel: Deel uw prospect in twee
- Titel: Afspraken maken doet u zo
- Titel: Kan er nog wat van de prijs?
- Titel: De 'uw situatie'-afsluittechniek
- Titel: Word postbode en win afspraken
- Titel: Maak uw klant slimmer dan uw concurrent
- Titel: Dat past niet in mijn budget !

Vakblad Sales USA
- Titel: Make your prospect smarther than your competitor and win the order


Spreker op levensloop 2014 / Stichting tegen kanker

In 2014 ben ik gevraagd door Stichting Tegen Kanker om als spreker een toespraak te geven over de verwerking van kanker. Dit naar aanleiding van en ter ere van mijn overleden ouders die beiden, elk op hun eigen unieke wijze, met kanker werden geconfronteerd.

Het was me een eer om de duizenden bezoekers van levensloop 2014, georganiseerd door Stichting Tegen Kanker, te mogen toespreken en ik hoop hen alvast een oppeppertje te hebben gegeven.

Kanker overkomt ons nu eenmaal, maar het hoeft daarom niet steeds iets negatiefs te zijn. Voor velen is het verdikt "kanker" een nieuwe start. Een nieuwe start van een bewuster leven waar het beleven van geluk centraal staat. Kortom, het is aan jou hoe je het verdikt "kanker" bekijkt.


Hartelijk dank voor uw bezoek aan mijn website

Ik wens je van harte een gelukkig en gezond leven.

Hartelijke groet,
Ludo Claes