Foto’s en fotografie – camera’s – TIPS en advies uit België en Nederland – studie en onderzoek

U bent hier : Home > Elektro > Fotografie camera's

fotografie foto camera - fotoboek maken - Canvas doeken - TIPS

- Artikel 1 = Hoe maak je de beste vakantiefoto's? - Webprint.nl

- Artikel 2 = ... zie volgende update.


Tip 7 : Wist je dat: je foto’s langer bewaart als er personen op staan

De dag van vandaag is het nemen van foto’s een makkie omwille van de mobiele telefoon (GSM) en de ingebouwde camera. Maar welke foto’s bewaren we eigenlijk het langst? Een Amerikaans onderzoek heeft aangetoond dat foto's met enkel landschappen of materiële spulletjes het snelst verwijderd worden. Slechts 30 procent van de ondervraagden in het onderzoek zou foto's van louter landschappen voor lange tijd bewaren. Foto’s met personen zoals vrienden en familie worden dan weer langer bewaard. Wil je dus de ideale foto’s maken, dan luidt het advies om mensen te combineren met landschapen. Ga je dus op vakantie en wil je graag het landschap op foto zetten en de foto toch lang beweren, plaats dan enkele vrienden of familie op de voorgrond. Zo heb je een foto die je gegarandeerd langer zal bewaren. LET OP voor Privacy Bescherming. Als je vreemde mensen fotografeert waarbij je de foto ook online gaat plaatsen, dan heb je de toestemming nodig van de personen op de foto. Zonder deze toestemming zouden de gefotografeerden je wel eens kunnen aanklagen. Toch even oppassen dus als je zo maar vreemde mensen fotografeert en online plaatst.Tip 6 : Druk je foto af op hout. Een prachtige decoratie ! (een tip van) Foto op

Een foto op hout drukken is razend populair! In 2012 is deze trend ontstaan, maar vooral in 2013 het gigantisch in populariteit gestegen. Tegenwoordig hoort het zeker tussen de andere populaire wanddecoratievormen als canvas, plexiglas en aluminium thuis. Printen op hout wordt dan ook door steeds meer fotoservice bedrijven aangeboden. Het resultaat is over het algemeen indrukwekkend! Kortom, druk je foto eens af op iets anders dan canvas: foto op hout!

Tip 5 : Tip voor foto op canvas doeken (een tip van) Herinnering op linnen

Maak je canvas doek nog mooier met een schitterende baklijst! Doeken kun je direct aan de muur hangen doordat de foto mooi doorloopt op de zijkanten. Maar als je het doek een exclusieve uitstraling wilt geven is een baklijst echt iets voor jou! Baklijsten geven een geweldige sfeer in huis en toveren jouw foto op canvas om in een prachtig kunstwerk dat zo uit een museum of galerie zou kunnen komen! Canvas doeken zijn uitstekend geschikt als origineel cadeau, maar je kunt  cadeaubonnen bestellen. Op deze manier kan diegene die de cadeaubon ontvangt zelf een mooie foto uitzoeken om te verwerken tot canvas doek.

Tip 4 : Houd rekening met witte kleur bij fotoafdruk (een tip van) Fotogeschenk

Veel mensen beseffen niet dat de kleur wit standaard niet wordt geprint. Voor veel producten is dit ook geen probleem, omdat de ondergrond waarop geprint wordt wit is. Wanneer je bijvoorbeeld op een product als aluminium print, wordt het wit aluminium. Houd daar rekening mee. Het is overigens wel mogelijk wit mee te printen op deze plaatmaterialen. Bij de hele foto of een gedeelte daarvan wordt er eerst een laag wit geprint

Tip 3 : Waarom kiezen voor een camera met spiegelreflex ? (een tip van) Sony

Spiegelreflex camera's zijn helemaal hot op het moment. Echter weet men vaak niet dat met sommige van de nieuwste compact camera's nagenoeg dezelfde kwaliteit te behalen valt, en dat een compact camera (zeker voor een hobbyist!) dus meer dan voldoende kan zijn. Compact camera's zijn veelal wat minder prijzig, en ook een stuk hanteerbaarder qua formaat.

Tip 2 : Tip voor digitale fotografie (een tip van) Digicamshop

Bent u geïnteresseerd in fotografie en het point-and-shooten van de standaard digitale camera's beu ? Kies dan voor een digitale spiegelreflexcamera. De ideale SLR voor beginner is op dit moment de Nikon D3000. Op deze spiegelreflexcamera kan u stap voor stap de diverse technieken leren kennen om van een automatische foto over te schakelen naar manuele instellingen.

Tip 1 : TIP voor het bestellen van foto's op canvas (een tip van) Top canvasfoto

Let op: Als u een foto op canvas besteld wordt een gedeelte van het beeld gebruikt om over de zijkanten te spannen. Hierdoor valt dus een klein gedeelte van de foto weg. Houdt hier rekening mee als u een foto maakt.


FOTO's en FOTOGRAFIE - Algemene informatie

camera TipsVan elke gebeurtenis willen we wel een leuke foto. De dag van vandaag is het nemen van foto’s wel erg makkelijk geworden middels de smartphone die een geïntegreerde camera heeft en die we altijd bij de hand hebben. Thans kan het ook wel aan te raden zijn een fotograaf in te huren voor speciale gebeurtenissen als de foto’s enige professionaliteit vereisen. Ook het maken van een fotoboek is de dag van vandaag herleid naar een simpel kunstje.

Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over foto’s fotografie camera’s en fotoboeken, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

ZIE OOK:
> Tekenen en schilderen
> GSM en mobiele telefoon

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

> Meer elektro TIPS
> Meer hobby TIPS
Moppen en grappen
Promoties