Indoor lasergame – TIPS en weetjes uit België en Nederland

U bent hier : Home > Hobby > Lasergame

lasergame in groep TIPS

Onderstaande artikelen en tips worden u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland.

> Artikel 1 : zie volgende update


Lasergame goed voor jong en oud (een tip van) Lasertag

Lasergames of lazertag kan vergeleken worden met airsoft of paintballen. Het is echter goedkoper en veiliger aangezien niet met projectielen wordt gevuurd zoals een paintbal maar met een lichte laser ofwel lichtstraal. Dit voor kwetsuren en is bijgevolg ideaal voor jong en oud.

Haal het beste uit jezelf met een lasergame (een tip van) Lasersquash

Het spelen van een lasergame of lasersquash kan soms vrij intensief zijn. Bepaal zelf wat je conditie is en hoever je inspanning kan gaan om zoveel mogelijk fun uit je laseravontuur te halen.

Algemene informatie

lasergameLasergame is een leuke vorm van ontspanning waarbij het doel erin bestaat in teamvorm een ander team te verslaan door ze simpelweg neer te schieten met een laserpistool. Het is dan ook een soort van "gevecht spelletje" waarbij alle regels van het strategisch oorlogvoeren in acht moeten genomen worden wil men het spel winnen.

Bij het lasergamen draagt men een pak hetgeen door trilling en/of licht aangeeft dat je geraakt bent waardoor je defensieve strategie even belangrijk wordt als je aanvallende techniek. Kortom, lasergamen brengt je terug naar je jongere "ik" en combineert spel met inzicht en techniek.

ZIE OOK
> Paintball
> Bowling
> Karten karting
> Skiën in België Nederland

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

Alle weetjes
Moppen en grappen
Promoties