Lasergame spelen ? Gratis praktische TIPS in België en Nederland

U bent hier : Home > Hobby > Lasergame

lasergame in groep TIPSLasergame is een leuke vorm van ontspanning waarbij het doel erin bestaat in teamvorm een ander team te verslaan door ze simpelweg neer te schieten met een laserpistool. Het is dan ook een soort van wargame waarbij alle regels van het strategisch oorlogvoeren in acht moeten genomen worden wil men het spel winnen. Bij het lasergamen draagt men een pak hetgeen door trilling en/of licht aangeeft dat je geraakt bent waardoor je defensieve strategie even belangrijk wordt als je aanvallende techniek. Kortom, lasergamen brengt je terug naar je jongere "ik" en combineert spel met inzicht en techniek. Op deze pagina vindt je gratis TIPS en advies over lasergame.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - lasergame

Lasergame goed voor jong en oud – Lasertag
Lasergames of lazertag kan vergeleken worden met airsoft of paintballen. Het is echter goedkoper en veiliger aangezien niet met projectielen wordt gevuurd zoals een paintbal maar met een lichte laser ofwel lichtstraal. Dit voor kwetsuren en is bijgevolg ideaal voor jong en oud.

Haal het beste uit jezelf met een lasergame – Lasersquash
Het spelen van een lasergame of lasersquash kan soms vrij intensief zijn. Bepaal zelf wat je conditie is en hoever je inspanning kan gaan om zoveel mogelijk fun uit je laseravontuur te halen.

3. Algemene informatie

Lasergame lasergamen.

lasergameMeer informatie bij volgende update.