Lasergame indoor – TIPS en advies

U bent hier : Home > Hobby > Lasergame

lasergame in groep TIPS

Op deze pagina vindt U leuke TIPS en advies voor het beste lasergame, U aangeboden door de vakman/vrouw in je buurt met studies en onderzoeken van Universiteiten.

Lasergame TOPPER

Prijs laserguns bij bol.com (Adv)

Tip 3 : Wat is lasergame?

lasergameLasergame is een leuke vorm van ontspanning waarbij het doel erin bestaat in teamvorm een ander team te verslaan door ze simpelweg neer te schieten met een laserpistool. Het is dan ook een soort van "gevecht spelletje" waarbij alle regels van het strategisch oorlogvoeren in acht moeten genomen worden wil men het spel winnen.

Bij het lasergamen draagt men een pak hetgeen door trilling en/of licht aangeeft dat je geraakt bent waardoor je defensieve strategie even belangrijk wordt als je aanvallende techniek. Kortom, lasergamen brengt je terug naar je jongere "ik" en combineert spel met inzicht en techniek.

Tip 2 : Lasergame goed voor jong en oud

(een tip van) Lasertag
Lasergames of lazertag kan vergeleken worden met airsoft of paintballen. Het is echter goedkoper en veiliger aangezien niet met projectielen wordt gevuurd zoals een paintbal maar met een lichte laser ofwel lichtstraal. Dit voor kwetsuren en is bijgevolg ideaal voor jong en oud.

Tip 1 : Haal het beste uit jezelf met een lasergame

(een tip van) Lasersquash
Het spelen van een lasergame of lasersquash kan soms vrij intensief zijn. Bepaal zelf wat je conditie is en hoever je inspanning kan gaan om zoveel mogelijk fun uit je laseravontuur te halen.

knop banner ludo claes 03


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Paintball TIPS
Bowling TIPS
Karten en karting TIPS
- Golf en golfen TIPS