Muziek spelen muziekinstrumenten – gratis TIPS en informatie uit België en Nederland

U bent hier : Home > Hobby > Muziek

Op deze pagina vindt u praktische TIPS en informatie over muziek spelen, muziekinstrumenten en muziekscholen, u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit uw buurt vanuit België en Nederland.

muziek spelen muziekinstrumenten muziekschool drumstel guitar TIPS

TIPS van de Vakman en Vakvrouw (Artikelen)

Artikel 1 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact


Muziekinstrumenten, ga voor kwaliteit (een tip van) Music step

Als u begint met een muziekinstrument, let er dan op dat het instrument van voldoende kwaliteit is, bijvoorbeeld een gitaar van 25-30 euro, is vaak niet goed stembaar en ontstemt, als u iets meer betaald, bijvoorbeeld 60,- tot 100,- heeft u meer leer en speelplezier, dit geld vooral voor kinderen! Een goed begin is het halve werk, dit geld ook voor een muziekinstrument !

 

Budget voor muziekinstrumenten volgens ervaring (een tip van) Klundertmuziek

Een budget instrument is goed om te leren spelen, maar na enige ervaring opgedaan te hebben verkiezen de meeste muzikanten toch voor een degelijk instrument, want klank en degelijkheid heeft wel zijn prijs.


Algemene informatie

drumstel muziek maken drummenMuziek kan je beluisteren maar ook zelf spelen. Als je op zoek bent naar muziek als hobby om zelf muziek te spelen, dan is vaak de eerste vraag welk muziekinstrument je het beste ligt. Er zijn namelijk zoveel soorten muziekinstrumenten zoals guitar, drum, viool, trompet, piano, en zoveel meer waardoor het moeilijk is een keuze te maken.

Het is dan ook aan te bevelen eerst even een muziekwinkel binnen te stappen en te horen welke muziekinstrumenten de markt biedt. Surf ook even over het internet en kijk en luister naar verschillende soorten muziek zodat je keuze wat makkelijker wordt.

ZIE OOK:
> Dansen en dansscholen
> Artiesten en muziekgroepenMeer informatie bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten