UW TIP op deze pagina?

Modelbouw – Leuke tips voor model auto’s vrachtwagens boten treinen vliegtuigen

U bent hier : Home > Hobby > Modelbouw

modelbouw zeilschip zeilbootboten vrachtwagens TIPS

Op deze pagina vindt U leuke TIPS en advies voor de beste modelbouw, U aangeboden door de vakman/vrouw in je buurt met studies en onderzoeken van Universiteiten.

Modelbouw TOPPER

Prijs modelbouw bij bol.com (Adv)

Tip 5 : Modelbouw, begin met een eenvoudig model

(een tip van) Hobby en modelbouw
Wilt u een modelschip gaan bouwen en heeft u (nog) niet veel ervaring? Voorkom een enorme teleurstelling en koop geen groot bouwpakket voor spantenbouw (zoals bijv. De Bismarck), maar begin met een eenvoudig model of een model met een kunststof romp

Tip 4 : Filmpje - grootste modelbouw vliegtuigen ter wereld

Ben je opzoek naar een leuke tip of idee voor een modelbouw vliegtuig? Bekijk dan zeker eens onderstaand filmpje van Viral Maniacs over de grootste modelbouw vliegtuigen ter wereld.

Tip 3 : Modelbouw, pas op voor beperkte oplage

(een tip van) Automodelshop
Vele schaalmodellen worden in beperkte oplage gemaakt, dus wacht niet te lang met het maken van uw keuze om teleurstelling te voorkomen. Het nieuwe merk Absolute hot is een aanrader. Momenteel met drie modellen op de markt gekomen.

Tip 2 : Hoe je modelbouw raket veilig laten landen?

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Modelraketten
Valt je modelraket met de bijgeleverde parachute te langzaam terug naar de grond? Moet je dan door de stevige wind erg ver lopen? Bind de parachutelijnen dan simpel in, door deze met een stukje plakband te omwikkelen ergens halverwege de parachutelijnen.

De parachute gaat minder ver open en je model daalt sneller af. Simpel maar doeltreffend. Rechte lijnen(in de lengterichting) op een modelraket rompbuis aftekenen? Plaats je modelraket rompbuis(of een andere koker waarop je wilt aftekenen) in een aluminium hoekprofiel. Je kunt nu langs het profiel perfecte rechte lijnen aftekenen.

Tip 1 : Algemene informatie over modelbouw

modelbouwBij modelbouw worden allerhande voertuigen, gebouwen en zelfs landschappen en werelden op schaal nagebouwd of gecreëerd. Bij modelbouw wordt ofwel een bepaald voertuig op schaal precies nagebouwd of wordt een geheel nieuw voertuig ontwikkeld. Modelbouw is dus nabouwen of ontwikkelen in het klein.

Als we naar modelbouw als hobby bekijken dan praten we voornamelijk over het nabouwen van een bestaand voertuig op schaal. Denk hierbij aan kleine vliegtuigen, boten en zeilboten, vrachtwagens, auto's en zo meer waarbij de onderdelen separaat op schaal verkrijgbaar zijn.

knop banner ludo claes 03


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- TOP 50 populaire videogames
- Bordspel spelen maakt je rustig
Speelgoed TIPS
Bloemschikken TIPS
Handwerk TIPS

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google