Skiën en snowboarden op indoor skipiste TIPS en advies

skiën en snowboarden met TIPS en piste indoor

Welkom op deze website
TIPS en advies voor de beste manier om te skiën en snowboarden op een indoor skipiste - 5000+ TIPS met studies en onderzoeken van Universiteiten.

Tip 3 : Skiën, het kan ook dicht bij huis.

skipisteAls we willen skiën dan denken we meteen aan de Alpen om via heuse afdalingen de latten en de sneeuw te bedwingen. Oostenrijk Italië Frankrijk en Zwitserland zijn hierbij de meest gekende oorden met de meest uitgebreide rode blauwe en zwarte skipistes. Maar ook dichter bij huis zoals in België en Nederland kan geskied worden. Meerbepaald op kunstbanen waar meerdere technieken worden toegepast opdat een skiafdaling wordt gerealiseerd.

Een eerste techniek is via banden. Een rolband die op een bepaalde snelheid wordt gebracht biedt de mogelijkheid om op te skiën waarbij je ter plaatse blijft staan en de band de beweging maakt. Hierbij dien je dan ook geen lange liften of dergelijke te nemen. De skilatten aan, de band op gaan en starten maar.

Tip 2 : Skiën op grasmatten

Een soort grasmatten bijvoorbeeld die fungeren als een sneeuwtapijt bieden eveneens skiplezier, al is het vallen op dergelijke matten niet steeds een lachertje. Bij skipistes of skibanen met matten zijn wel liften, een sleeplift of ankerlift, die je enkele tientallen meters meeslepen de helling op.

Tip 1 : Indoor skiën op echte sneeuw

En als laatste zijn er de overdekte skipistes met echte sneeuw. Ook hier zijn er liften die je de helling op nemen, waarbij er zelfs overdekte skibanen zijn die heuse stoeltjesliften hebben om je makkelijk de helling op te verplaatsen.

Let wel op dat je bij de sneeuwskipiste warme kleding voorziet. Op de skipiste ligt echte sneeuw dus heersen er vriestemperaturen die na even skiën al beginnen door te wegen.

Kortom, wil je leren skiën of wil je je technieken in het skiën of snowboarden wat bijschaven dan kan je opteren voor een shortski dicht bij huis.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Vakantie en reizen
Vakantie boeken via reisbureau
Paintball
Lasergame
Bowling
Karting


 
U bent hier : / Home / Skiën en snowboarden op indoor skipiste TIPS en advies