Speelgoed en puzzels met gratis TIPS van speelgoedwinkels in België Nederland

U bent hier : Home > Hobby > Speelgoed

speelgoed puzzel poppetjes TIPS van speelgoedwinkesHebt u een kleine spruit, dan is het wellicht een hele uitdaging om rust en ontspanning te vinden. Kinderen zijn van nature zéér actief. Speelgoed kan hier heel wat uitkomst bieden. Het juiste speelgoed maakt je kleine bezige rakker rustig. De kunst is thans van het juiste speelgoed te vinden. Speelgoed is er namelijk in vele soorten en vormen en de vraag is wat je kleine rakkertje boeit. Het zou niet de eerste keer zijn dat je een prachtig speeltje koopt, je rakker het eens vlug bekijkt en vervolgens jaren op zolder belandt. Op deze pagina vindt U allerhande gratis TIPS en advies over speelgoed.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - Speelgoed en puzzels

Spelen met speelgoed ontwikkelt vaardigheden – Speelgoedspellen
Met speelgoed kunnen allerlei vaardigheden worden ontwikkeld, zoals de motoriek. Speelgoed voor de allerjongste kinderen wordt vaak ook speciaal vanuit dit oogpunt ontwikkeld. Oudere kinderen zijn qua ontwikkeling verder gevorderd dan jonge kinderen. Voor oudere kinderen zijn er dus ook andere aandachtspunten waar op gelet wordt bij het maken van het speelgoed.

Waarom kiezen voor veilig speelgoed ? – Speeltafelwinkel
Wij adviseren u bij de aanschaf van kinderspelmeubilair voor winkel en toonzaal er vooral op toe te zien dat het tegemoet komt aan zowel de allerhoogste veiligheidseisen als ook het milieuvriendelijk karakter van de gebruikte materialen.
- de veiligheid heeft alles te maken met de stabiliteit van de speeltafels en de juiste certificering waarborgt dit; indien u het TÜV-merksymbool tegenkomt garandeert dit dat het speeltuig voldoet aan de strenge Duitse norm voor stabiliteit en degelijkheid
- de milieuvriendelijkheid van het gebruikte hout is een vereiste om zeker te stellen dat het speelmeubel vervaardigd is van duurzaam hout dat geproduceerd is in duurzaam beheerde bosgebieden; het FSC-logo (Forest Stewardship Council) garandeert dat u investeert in het juiste speelmateriaal voor de speelhoek in uw winkel

Waarom houten speelgoed kiezen? – Duketoys
Koop houten speelgoed voor uw kind, maar ook voor de kinderen van de volgende generaties. Houten speelgoed is namelijk veel duurzamer dan speelgoed van andere materialen. Houten blokken en houten auto's zijn vaak vele generaties in de familie.

Speelgoed stimuleert motoriek en creatief denken – Mega speelgoed
Speelgoed voor kinderen stimuleert de motoriek maar ook het vermogen in creatief denken. Met blokken en bouwstenen word meer concreter gespeeld dan met poppen en actie figuren hierbij komt meer fantasie bij kijken

Tip voor de aankoop van Go-carts en traptractors – T-Toys Nazareth
Voor de aankoop van een Go-cart of een traptractor is het belangrijk om altijd vooraf de lengte van uw kind te meten. De lengtemaat is immers belangrijker dan de leeftijd van het kind om een passend model te kiezen waar het lang plezier van zal hebben.

Het eerste speelgoed - Bibirix
In de prehistorie werden bij opgravingen in de oudste menselijke stedelijke nederzettingen zoals Mohen Djaro en de Tell van de koningsstad Ur spelletjes en speelgoed gevonden. Zo zijn er in de oudste beschavingen voorbeelden van bronzen speelgoedmeubilair, aardewerken, poppen en dieren. De rammelaar is speelgoed dat waarschijnlijk al duizenden jaren oud is.

Lego speelgoed, meer dan blokjes - Kinderspel
Wist u dat LEGO uitgeroepen is tot speelgoed van de eeuw? LEGO doet kinderharten sneller kloppen en daarom is het een goed idee om als ondernemer of zaakvoerder hierover na te denken op het moment dat u uw winkel, praktijk, kantoor of toonzaal gaat (her)inrichten. Als alle aandacht door de kleintjes wordt opgeëist, vertroebelt dat de sfeer en communicatie tussen u en uw bezoekers/klanten. In het ergste geval kan dit er zelfs toe leiden dat er uiteindelijk helemaal geen zaken meer worden gedaan. Voor dit probleem biedt LEGO u een prima oplossing, spelplezier op maat: speeltafels en kinderspeelhoekjes vol met LEGO-steentjes. Die zorgen er gegarandeerd voor dat u weer de volle aandacht van vader en moeder krijgt. Zo brengt u uw product of dienst ongestoord aan de man (of vrouw). Let op dat u de juiste LEGO speelhoeken aanbiedt. Dus DUPLO tafels voor de allerjongsten en LEGO 3+ kinderhoeken voor de kleuters. Voor de oudere kinderen ten slotte bestaan er LEGO 5+ en zelfs LEGO Technic kinderspeelhoeken.

3. Algemene informatie

Speelgoed legpuzzels.

modelbouw speelgoedMeer informatie bij volgende update.