Bloemschikken bloemstukken met gratis TIPS uit België en Nederland

U bent hier : Home > Hobby > Bloemschikken

bloemschikken bloemstukken TIPSHoudt u van bloemschikken en maakt u misschien uw eigen bloemstukken en decoraties met bloemen? Dan schuimt u wellicht heel wat winkels en markten af om leuke decoratiestukken te vinden die u tot een leuk bloemstuk kan verwerken. Het maken van een mooi bloemstuk vergt namelijk een behoorlijke portie creativiteit, en dit niet alleen inzake vormgeving maar ook inzake keuze van materialen en bloemensoorten. Op deze pagina vindt u allerhande leuke gratis TIPS en advies over bloemschikken voor het maken van mooie en decoratieve bloemstukken voor alle gelegenheden. Alvast veel succes.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. MINI-TIPS - bloemschikken

Tips voor steekschuim bij bloemschikken - Bloemschikshop
Wist u dat er maar liefst VIJF verschillende soorten steekschuim zijn voor bloemschikken? Afhankelijk van de grootte van uw bloemen kiest u best voor een lage of hoge densiteit (voor houvast) steekschuim, eventueel ook met micro-perforaties voor goede wateropvang. Daarnaast kan u ook de grootte van de blokken steekschuim kiezen, aangepast aan uw vaas .. U ziet het, zeg niet zomaar 'steekschuim' tegen elk steekschuim .... En voor alles op te fleuren bestaan er nu ook steekschuimartikelen in alle mogelijke kleuren en formaten, zodat u zelf niet meer moet snijden en overtollig steekschuim moet weggooien.

Hoe een bloemstuk lang bewaren? – Bloemen Rogiers
Wil je graag je bruidsboeket bewaren als herinnering? Dan kan je dit laten drogen en inlijsten. Zo heb je een unieke herinnering aan die mooie dag!

Tip voor bloemschikken – Marion Miller Workshops
Een korenschoof boeket maken leer je door veel te oefenen. Om kosten te besparen gebruik je in plaats van verse bloemen bijvoorbeeld takken uit de tuin. Succes verzekerd!

3. Algemene informatie

Bloemschikken, algemene informatie.

bloemschikkenMeer informatie bij volgende update.