Uw TIP of website LINK op deze website? Meer informatie
 

Bloemschikken hoe mooie bloemstukken maken – TIPS en advies

bloemschikken bloemstukken TIPS

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over bloemschikken.


♥ Leuke bloemschik producten kopen
- bol.com / bloemschikken
- Amazon / bloemschikken


FILMTIP
Bloemschiktips van Carlein Tukkers

NIEUW - Tip 4 : Tips voor steekschuim bij bloemschikken

(een tip van) Bloemschikshop
Wist u dat er maar liefst VIJF verschillende soorten steekschuim zijn voor bloemschikken? Afhankelijk van de grootte van uw bloemen kiest u best voor een lage of hoge densiteit (voor houvast) steekschuim, eventueel ook met micro-perforaties voor goede wateropvang. Daarnaast kan u ook de grootte van de blokken steekschuim kiezen, aangepast aan uw vaas.

U ziet het, zeg niet zomaar 'steekschuim' tegen elk steekschuim .... En voor alles op te fleuren bestaan er nu ook steekschuimartikelen in alle mogelijke kleuren en formaten, zodat u zelf niet meer moet snijden en overtollig steekschuim moet weggooien.

Tip 3 : Hoe een bloemstuk lang bewaren?

(een tip van) Bloemen Rogiers
Wil je graag je bruidsboeket bewaren als herinnering? Dan kan je dit laten drogen en inlijsten. Zo heb je een unieke herinnering aan die mooie dag!

Tip 2 : Tip voor bloemschikken

(een tip van) Marion Miller Workshops
Een korenschoof boeket maken leer je door veel te oefenen. Om kosten te besparen gebruik je in plaats van verse bloemen bijvoorbeeld takken uit de tuin. Succes verzekerd!

Tip 1 : Algemene informatie over bloemschikken

bloemschikkenHoudt u van bloemschikken en maakt u misschien uw eigen bloemstukken en decoraties met bloemen en allerhande decoratie? Dan schuimt u wellicht heel wat winkels en markten af om al die leuke decoratiestukken te vinden die u tot een leuk bloemstuk kan verwerken.

Het maken van een mooi bloemstuk is dan ook een kwestie van een behoorlijke portie creativiteit, en dit niet alleen inzake vormgeving maar ook inzake keuze van materialen en bloemensoorten. Bloemschikken is dan ook niet maar even enkele bloemen tot een bloemstuk verwerken maar is naast een leuke hobby tevens een ware specialisatie en expertise die leidt tot de creatie van behoorlijk unieke waardevolle decoratieve stukken.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Snijbloemen TIPS
Vaste planten en bloemen TIPS
Handwerk en borduren TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
Nieuwe tips: NIEUW - PARTY - HOBBY - BEAUTY - KLEDING - HUMOR - GEZONDHEID - WONEN - TUIN - ELEKTRO - AUTO - DIEREN - WERK - ZAKELIJK - Contact
Uw tip of link op deze website? Meer informatie