Handwerk en borduren breien naaien gratis praktische TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Hobby > Handwerk

handwerk breien naaien TIPSHoudt u van allerhande handwerk als hobby zoals ondermeer borduren breien haken en zo meer, en maakt u misschien uw eigen kleding of kledingstukken, dan schuimt u wellicht heel wat winkels en markten af om leuke ideeën op te doen. Handwerk is niet alleen een werkje klaren maar kan tevens een leuke hobby en bezigheid zijn. Je zou ervan versteld kunnen staan hoeveel soorten handwerk voorhanden zijn en mogelijkheden het werken met stoffen biedt. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over allerhande handwerk zoals breien, borduren, haken en meer. Alvast veel succes.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. MINI-TIPS - Handwerk breien en borduren

Tip voor het breien van een wollen trui – Bijsaartje
Wist u dat om een gebreide trui goed, mooier en volgens de regels van de breikunst in elkaar te zetten, je alle steken dient te breien? Dus ook de eerste steek!

Snel verveeld in wintertijd? Doe eens handwerk – Create4fun
Met de lange donkere dagen voor de boeg ideaal om met het gezin om familie te knutselen handwerken. Lekker overdag met de kinderen cakejes bakken voor 's avonds bij de koffie en daarna lekker hobbyen met een van de andere artikel. Wat is er "handiger" en veiliger dan bestellen en knutselen vanuit dezelfde stoel.

3. Algemene informatie

Handwerk borduren naaien breien, algemene informatie.

handwerkMeer informatie bij volgende update.