Handwerk en borduren breien naaien – gratis TIPS en informatie uit België en Nederland

U bent hier : Home > Hobby > Handwerk

Op deze pagina vindt u praktische TIPS en informatie over borduren, handwerk, naaien, haken, enz..., u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit uw buurt vanuit België en Nederland.

handwerk breien naaien TIPS

TIPS van de Vakman en Vakvrouw (Artikelen)

Artikel 1 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact


Tip voor het breien van een wollen trui (een tip van) Bijsaartje

Wist u dat om een gebreide trui goed, mooier en volgens de regels van de breikunst in elkaar te zetten, je alle steken dient te breien? Dus ook de eerste steek!

 

Snel verveeld in wintertijd? Doe eens handwerk (een tip van) Create4fun

Met de lange donkere dagen voor de boeg ideaal om met het gezin om familie te knutselen handwerken. Lekker overdag met de kinderen cakejes bakken voor 's avonds bij de koffie en daarna lekker hobbyen met een van de andere artikel. Wat is er "handiger" en veiliger dan bestellen en knutselen vanuit dezelfde stoel.


Algemene informatie

handwerkHoudt u van allerhande handwerk als hobby zoals ondermeer borduren breien haken en zo meer, en maakt u misschien uw eigen kleding of kledingstukken, dan schuimt u wellicht heel wat winkels en markten af om leuke ideeën op te doen.

Handwerk is niet alleen een werkje klaren maar kan tevens een leuke hobby en bezigheid zijn. Je zou ervan versteld kunnen staan hoeveel soorten handwerk voorhanden zijn en mogelijkheden het werken met stoffen biedt.

ZIE OOK:
> Dameskleding
> Herenkleding
> Kinderkleding
> Bloemschikken
h2 style="text-align: center;">Meer informatie bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten