U bent hier : / Home / Leuke telefoons en smartphones met weetjes TIPS en advies

 

Leuke telefoons en smartphones met weetjes TIPS en advies

GSM smartphone mobiele telefoon TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over GSM Smartphones met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

♥ Leuke smartphone kopen
- bol.com / smartphones
- Amazon / smartphones

FILMTIP
Nieuwe telefoon - Hoe gegevens overzetten? - Bright

NIEUW - Tip 8 : Nieuwe trend : vallende sterren zijn hip op Instagram

TIPS en Weetjes - vallende sterrenAls je denkt dat “vallende sterren” effectief vallende sterren zijn uit de astronomie  dan heb je het mis. De nieuwe trend op Instagram is een foto van zogenaamde vallende sterren waarbij je iemand op de grond ziet liggen met gespreide armen en benen die als het ware uit de lucht is gevallen.

De start van de nieuwe trend, ook wel “Falling Star Challenge” was in Rusland waar voornamelijk de rijken het leuk vonden zich origineel als vallende sterren bekend te maken op sociale media.

Inmiddels heeft de trend zich wereldwijd doorgezet en is het een echte hipe geworden. Het doel van de uitdaging bestaat erin de vallende ster op een zo gek mogelijk plaats uit te oefenen en uiteraard op foto vast te leggen.

Tip 7 : Wat zijn de voordelen en nadelen van een prepaid simkaart?

Een tip van: Prepaidsimkaarten.be

De prepaid simkaart wordt steeds populairder. Ben je op zoek naar een prepaid simkaart? Dan is het relevant om op de hoogte te zijn van enkele belangrijke voor- en nadelen. Aan de hand van deze voor- en nadelen kun je nagaan of het aanschaffen van een prepaid simkaart geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Wij informeren je graag.

A. Wat zijn dan de voordelen van een prepaid simkaart?

Met een prepaid simkaart betaal je van te voren al voor je beltegoed. Dit zorgt ervoor dat je nooit voor ongewenste financiële verassingen komt te staan. Over je telefoonbundel heen gaan? Dat zal je niet overkomen met een prepaid simkaart.

Met een prepaid simkaart weet je van te voren al precies wat je kwijt bent aan telefoonkosten. Dit is vooral voor kinderen ideaal. Als kinderen bijvoorbeeld naar het voortgezet onderwijs gaan, is het fijn als ze mobiel te bereiken zijn. Als ouder kun je dan een prepaid simkaart aanschaffen en weet je zeker dat je nooit extra kosten zult hebben.

Een ander voordeel is dat je niet vast zit aan een langdurige abonnement. Aan bepaalde telefoonabonnementen zit je soms één of twee jaren vast. Met een prepaid simkaart heb je dit probleem niet meer. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om ook prepaid een internetbundel te kopen. Zo kun je gebruik maken van internetdiensten zonder een abonnement af te sluiten.

B. Wat zijn dan de nadelen van een prepaid simkaart?

Een nadeel van een prepaid simkaart is dat het tarief voor bellen vaak hoger ligt dan bij een telefoonabonnement. Bel je niet erg vaak? Dan is een prepaid simkaart passend. Daarnaast is het ook noodzakelijk om je beltegoed op te waarderen als deze op is.

Dit betekent dat het mogelijk is dat je soms zonder beltegoed komt te zitten. Beltegoed kun je kopen bij verkooppunten, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om beltegoed online te kopen.

C. Kijk dus even naar je persoonlijke situatie

Het is relevant om te kijken naar je eigen persoonlijke situatie om er achter te komen of een prepaid simkaart geschikt is voor jou. Er zijn namelijk verschillende prepaid simkaarten waar je uit kunt kiezen. Je kunt via websites gebruik maken van de mogelijkheid om prepaid simkaarten met elkaar te vergelijken om er achter te komen welke prepaid simkaart het beste bij jou past.

Voordat je kiest voor een bepaalde simkaart, is het relevant om je belgedrag eens onder de loep te nemen. Vraag jezelf af hoeveel belminuten en sms’jes je nodig hebt zodat jij je keuze hierop kunt aanpassen.

Tip 6 : Hoe minder betalen voor een internet en telefoon abonnement?

Tips van de vakman KLEINEen tip van: Simonlycheck

Op het moment dat je kiest voor een sim only abonnement, weet je waarschijnlijk al dat je maandelijks minder moet betalen dan een abonnement met toestel. Wij geven je graag meer informatie over een sim only abonnement.

A. Wat is een Sim only abonnement?

Als je kiest voor een sim only abonnement, kies je in principe voor een normaal abonnement zonder toestel. Maandelijks werkt het precies hetzelfde. De maandelijkse kosten zullen echter wel een stuk lager liggen. Hier kun je dan heerlijk van profiteren.

Dit betekent dus dat je ook gewoon gebruik kunt maken van internetdiensten en belminuten. Daarnaast is het zelfs mogelijk om te kiezen voor extra mogelijkheden zoals bellen in het buitenland.

Geniet van onbeperkt internet met een sim only abonnement. Met een Sim only is het gewoon mogelijk om gebruik te maken van diverse internetdiensten. Ook onbeperkte internet is zeker een optie waar je gebruik van kunt maken.

Bij veel providers die onbeperkte internet aanbieden zit er toch een limiet aan vast. Het is verstandig om hier goed op te letten. Op diverse websites kun je een vergelijking maken tussen diverse providers om te kijken wat de verschillen zijn. Ben je op zoek naar een provider die écht onbeperkt internet aanbiedt? Dan moet je bij Robin Mobile zijn.

B. Je oude telefoon hoeft niet weg

Op het moment dat je een Sim only abonnement neemt, kun je gewoon gebruik blijven maken van je eigen mobiel. Veel mensen nemen een abonnement met mobiel voor de duur van twee jaar. Hierna doen de mobieltjes het nog prima, maar de grootste gedeelte van de mensen kiest hierna toch weer voor een nieuwe mobiel. Dit is bij een Sim only niet nodig.

C. Maandelijks bij te stellen en opzegbaar

Een Sim only abonnement kun je maandelijks bijstellen of opzeggen. Heb je gekozen voor bepaalde hoeveelheden minuten, sms’jes of data, en blijkt achteraf dat dit toch niet helemaal overeenkomt met het daadwerkelijke verbruik? Dan kun je de opties in je abonnement bijstellen.

Heb je aan het eind van de maand nog veel over? Dan kun je ervoor kiezen om de hoeveelheden te verlagen. Kom je tekort? Dan is het altijd mogelijk om te kijken aan welke hoeveelheid je wel genoeg hebt.

Wil jij liever geen gebruik meer maken van je sim only? Dan is het ook mogelijk om maandelijks op te zeggen. Op het moment dat je kiest voor een abonnement met toestel, dan zit je er vaak voor de duur van twee jaar aan vast.

Tip 5 : Afspraak herinnering via SMS

(een tip van) sms-via
Werkt u veel met afspraken en gebeurt het wel eens dat relaties niet komen, omdat ze de afspraak zijn vergeten? Gebruik dan de sms planner van SMS Via. Hiermee kunt u een herinnering sms instellen, bijvoorbeeld een dag voor de afspraak. Hiermee wordt kostbare 'no-show' snel verminderd. Meldt u aan bij SMS Via en binnen 5 minuten kunt u aan de slag zonder setup kosten of vaste kosten per maand.

Tip 4 : Hoe kan u energie besparen bij uw gsm ?

(een tip van) Allotelecom
Haal uw lader uit het stopcontact als u deze niet gebruikt: Schakel 's nachts uw gsm uit als u niet bereikbaar hoeft te zijn, zo daalt ook het aantal herlaadbeurten. Lever uw oude telefoon in bij aankoop van een nieuwe, zo draagt u uw steentje bij aan het milieu.

Tip 3 : Hoe dure ringtones abonnementen vermijden?

(een tip van Realtones)
U heeft er vast en zeker al wel van gehoord; de abonnementen die automatisch ringtones versturen tegen dure wekelijkse tarieven. Daarom kijkt u best voordat u een ringtone kiest grondig of u niet ook een abonnement activeert! Zo bespaart u onnodige kosten op uw gsm factuur!

Tip 2 : Tip voor telefoon abonnement

(een tip van) Beeldtelefoon
Als u een nieuw abonnement wilt aankopen is het verstandig om eerst de prijzen bij verschillende aanbieders te vergelijken, zo weet u zeker dat u de juiste abonnement heeft met de laagste kosten.

Tip 1 : Algemene informatie - GSM en smartphone

GSM mobieltjeWe kunnen vrijwel niet meer zonder GSM, smartphone of mobiele telefoon. De GSM of mobiele telefoon is een stukje van onszelf geworden waarin de smartphone de laatste jaren de overhand heeft genomen. De hedendaagse smartphone is dan ook meer dan louter een telefoon.

Het is een ware computer geworden met tal van apps en toepassingen. De markt biedt vele GSM modellen en merken waardoor het vaak moeilijk is een gepast model te kiezen. Op deze pagina vindt u praktische TIPS over GSM, smartphones en de mobiele telefoon.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Reclame op je smartphone volgens je locatie
- Computers en notebooks TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Uw mening telt. Laat ons even weten wat je vind van de tips op deze website. Zo kunnen we onze informatie optimaliseren om je surfervaring te verbeteren. Alvast dank.
Heb jij toevallig ook een leuk artikel (ca 200 woorden) voor deze website? Laat het even weten en misschien publiceren we. We sturen je graag een mailtje. We kunnen ook een LINK plaatsen naar jouw website.

Categorieën en thema's
Hobby TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Leuke weetjes feiten en studies over mens en dier
Eigen zaak TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Werk TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Elektro TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Reizen en vakantie TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Honden katten paarden TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Part en feestjes TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Beauty make-up verzorging TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Dameskleding en herenkleding TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Tuin TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Bouwen verbouwen en interieur TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Auto fietsen bestelwagens TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Gezondheid TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken

♥ Leuke PROMOTIES - bol.com / aanbiedingen - Amazon / promoties - Amazon Prime streaming - Sunweb / zonvakanties