GSM mobieltje mobiele telefoons en abonnementen met gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Elektro > GSM mobiele telefoon

GSM smartphone mobiele telefoon TIPSWe kunnen vrijwel niet meer zonder GSM of mobiele telefoon. De GSM of mobiele telefoon is een stukje van onszelf geworden waarin de smartphone de laatste jaren de overhand heeft genomen. De hedendaagse smartphone is dan ook meer dan louter een telefoon. Het is een ware computer geworden met tal van apps en toepassingen. De markt biedt vele GSM modellen en merken waardoor het vaak moeilijk is een gepast model te kiezen. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over GSM en de mobiele telefoon, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 = Hoe minder betalen voor een internet abonnement – Simonlycheck

Tip 2 = Voordelen en nadelen van een prepaid simkaart – Prepaid Simkaarten

Tip 3 = Welk abonnement kiezen voor je gsm, internet, televisie en vaste telefoon? – ADSL Telecoms

Tip 4 =

Tip 5 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - GSM mobiele telefonie en abonnementen

Afspraak herinnering via SMS – sms-via
Werkt u veel met afspraken en gebeurt het wel eens dat relaties niet komen, omdat ze de afspraak zijn vergeten? Gebruik dan de sms planner van SMS Via. Hiermee kunt u een herinnering sms instellen, bijvoorbeeld een dag voor de afspraak. Hiermee wordt kostbare 'no-show' snel verminderd. Meldt u aan bij SMS Via en binnen 5 minuten kunt u aan de slag zonder setup kosten of vaste kosten per maand.

Hoe kan u energie besparen bij uw gsm ? – Allotelecom
Haal uw lader uit het stopcontact als u deze niet gebruikt: Schakel 's nachts uw gsm uit als u niet bereikbaar hoeft te zijn, zo daalt ook het aantal herlaadbeurten. Lever uw oude telefoon in bij aankoop van een nieuwe, zo draagt u uw steentje bij aan het milieu.

Hoe dure ringtones abonnementen vermijden? - Realtones
U heeft er vast en zeker al wel van gehoord; de abonnementen die automatisch ringtones versturen tegen dure wekelijkse tarieven. Daarom kijkt u best voordat u een ringtone kiest grondig of u niet ook een abonnement activeert! Zo bespaart u onnodige kosten op uw gsm factuur!

Tip voor telefoon abonnement – Beeldtelefoon
Als u een nieuw abonnement wilt aankopen is het verstandig om eerst de prijzen bij verschillende aanbieders te vergelijken, zo weet u zeker dat u de juiste abonnement heeft met de laagste kosten.

3. Algemene informatie

GSM mobieltje - mobiele telefoon

GSM mobieltjeMeer informatie bij volgende update.