GSM en Smartphones – TIPS en advies uit België en Nederland – studies en onderzoek

U bent hier : Home > Elektro > GSM mobiele telefoon

GSM smartphone mobiele telefoon TIPS

- Artikel 1 = Hoe kan je minder betalen voor een internet abonnement?

- Artikel 2 = Wat zijn de voordelen en nadelen van een prepaid simkaart?

- Artikel 3 = Welk abonnement kiezen voor je gsm, internet, televisie en vaste telefoon

- Artikel 4 = ... zie volgende update.


Tip 5 : Wist je dat ... vallende sterren de nieuwe trend zijn op instragram

TIPS en Weetjes - vallende sterrenAls je denkt dat “vallende sterren” effectief vallende sterren zijn uit de astronomie  dan heb je het mis. De nieuwe trend op Instagram is een foto van zogenaamde vallende sterren waarbij je iemand op de grond ziet liggen met gespreide armen en benen die als het ware uit de lucht is gevallen. De start van de nieuwe trend, ook wel “Falling Star Challenge” was in Rusland waar voornamelijk de rijken het leuk vonden zich origineel als vallende sterren bekend te maken op sociale media. Inmiddels heeft de trend zich wereldwijd doorgezet en is het een echte hipe geworden. Het doel van de uitdaging bestaat erin de vallende ster op een zo gek mogelijk plaats uit te oefenen en uiteraard op foto vast te leggen.Tip 4 : Afspraak herinnering via SMS (een tip van) sms-via

Werkt u veel met afspraken en gebeurt het wel eens dat relaties niet komen, omdat ze de afspraak zijn vergeten? Gebruik dan de sms planner van SMS Via. Hiermee kunt u een herinnering sms instellen, bijvoorbeeld een dag voor de afspraak. Hiermee wordt kostbare 'no-show' snel verminderd. Meldt u aan bij SMS Via en binnen 5 minuten kunt u aan de slag zonder setup kosten of vaste kosten per maand.

Tip 3 : Hoe kan u energie besparen bij uw gsm ? (een tip van) Allotelecom

Haal uw lader uit het stopcontact als u deze niet gebruikt: Schakel 's nachts uw gsm uit als u niet bereikbaar hoeft te zijn, zo daalt ook het aantal herlaadbeurten. Lever uw oude telefoon in bij aankoop van een nieuwe, zo draagt u uw steentje bij aan het milieu.

Tip 2 : Hoe dure ringtones abonnementen vermijden? (een tip van) Realtones

U heeft er vast en zeker al wel van gehoord; de abonnementen die automatisch ringtones versturen tegen dure wekelijkse tarieven. Daarom kijkt u best voordat u een ringtone kiest grondig of u niet ook een abonnement activeert! Zo bespaart u onnodige kosten op uw gsm factuur!

Tip 1 : Tip voor telefoon abonnement (een tip van) Beeldtelefoon

Als u een nieuw abonnement wilt aankopen is het verstandig om eerst de prijzen bij verschillende aanbieders te vergelijken, zo weet u zeker dat u de juiste abonnement heeft met de laagste kosten.


GSM en SMARTPHONES - Algemene informatie

GSM mobieltjeWe kunnen vrijwel niet meer zonder GSM of mobiele telefoon. De GSM of mobiele telefoon is een stukje van onszelf geworden waarin de smartphone de laatste jaren de overhand heeft genomen. De hedendaagse smartphone is dan ook meer dan louter een telefoon. Het is een ware computer geworden met tal van apps en toepassingen. De markt biedt vele GSM modellen en merken waardoor het vaak moeilijk is een gepast model te kiezen. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over GSM en de mobiele telefoon, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

ZIE OOK:
> Camera en fototoestellen
> Computers en notebooks

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

> Meer elektro TIPS
Moppen en grappen
Promoties