Uw TIP of website LINK op deze website? Meer informatie
 

Wasmachines met leuke weetjes TIPS en advies

wasmachine TIPS

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over wasmachines.


♥ Leuke wasmachine kopen
- bol.com / wasmachines
- Amazon / wasmachines


FILMTIP
Tips voor wasmachine onderhoud - Consumentenbond

NIEUW - Tip 9 : Nieuwe wasmachine doseert zelf het wasmiddel

Een producent van wasmachines heeft een nieuwe technologie geïntegreerd in een nieuwe generatie wasmachines die het wassen nog zuiniger maakt. Uniek aan deze wasmachine is dat deze zelfs instaat is zelf de benodigde hoeveelheid wasmiddel te bepalen volgens bepaalde parameters als soort kleding, hoeveelheid kleding, hardheid van het water en zo meer. Daarnaast wordt extra zuinig omgegaan met spoelwater. Sta je dus voor de aankoop van een nieuwe wasmachine, denk dan zeker even aan het automatische doseersysteem.

Tip 8 : Wat kan je doen als je wasmachine vies ruikt?

(een tip van) Eldi
Stinkt de wasmachine?? Dat komt omdat we steeds lager gaan wassen, toch is het slim om 1x in de maand de wasmachine op 90 graden te laten draaien, nu kan je er azijn of soda in doen, maar ik ben van mening dat als je Kruidvat vaat- en wasmachine reiniger koopt en die erin doet het dan een stuk aangenamer ruikt in je machine.

Tip 7 : Wat te doen als u uw wasmachine niet gebruikt?

(een tip van) Wasmachinespot
Zorg ervoor dat uw wasmachine niet te lang stilstaat, want mocht dit gebeuren, kan de trommel vast komen te zitten en er kan tevens schimmel optreden. Dit komt u voorkomen door minimaal eens per maand een was te draaien, zodat de onderdelen in beweging blijven. Mocht u toch de wasmachine een tijdje niet gebruiken, dan kunt u het beste de deur van de trommel open laten staan, zodat er in ieder geval nog frisse lucht door de trommel kan stromen.

Tip 6 : Hoe energie besparing bij wasmachines ?

(een tip van) Wasmachines
Wilt u besparen op het energieverbruik van uw wasmachine. Dan is het belangrijk een wasmachine te kopen met minimaal energielabel A. Daarnaast is het zo dat hoe hoger de wastemperatuur, hoe hoger de energierekening. Een alternatief hiervoor is een hotfill wasmachine. Deze maakt gebruik van de warmwaterkraan. Hierdoor hoeft de wasmachine het water niet zelf te verwarmen. Dit kan tussen die 10 en 35 procent energie besparen

Tip 5 : Tips voor economisch wassen

(een tip van) Electromania
Enkele tips om naast het wasgoed ook de energiefactuur behoorlijk te verzachten. Zo kunnen alleenstaanden een wasmachine kopen van een kleiner formaat, een model met een trommel van twee tot vier kilogram kan ruimschoots volstaan. Twee personen echter hebben al nood aan het standaardformaat van 5 kg. Het wassalon blijft natuurlijk ook een optie, en voor voorgenoemde alleenstaanden is dit trouwens misschien wel een prima kans om de ware tegen het lijf te lopen.

Tip 4 : Tip voor de aankoop van een wasmachine

(een tip van) Kieskeurig
Bij wasmachines is natuurlijk het wasresultaat van belang. Dit wordt aangegeven door de letters A t/m G op het energielabel. Van deze zeven energieklassen staat A voor het beste wasresultaat...

Tip 3 : Tip voor het wassen van kleding

(een tip van) Beste consumentenkoop
Wassen op 60C kost bijna 2x zo veel elektriciteit als wassen op 40C. Wassen op 90C kost zelfs drie keer zo veel. En dan te bedenken dat wassen op 40C vaak genoeg is, goedkoper is en ook beter is voor het milieu.

Tip 2 : Reinig regelmatig de pluizenfilter van uw wasmachine

(een tip van) het onderdelenmannetje
Uw wasmachine is voorzien van een pluizenfilter. Wij adviseren deze iedere twee maanden te reinigen en te ontdoen van pluizen. Een dichtgeslibd filter veroorzaakt mankementen aan uw wasmachine. Wie weet, .misschien vindt u daar de ring die u al zo lang kwijt was.

Tip 1 : Algemene informatie - wasmachines

Wasmachine TIPSEen wasmachine wordt gebruikt om kleding te wassen waarbij de wasmachine gebruik maakt van programma’s om een bepaald type kledingstuk of stof efficiënt te wassen. Wasmachines zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen volgens sterkte, wascapaciteit en programmeerbaarheid waardoor het soms moeilijk is het gepaste model te kiezen. Naast de wasmachine is ook het wasmiddel van belang voor een goed resultaat.

Kortom kleding meest efficiënt wassen is een combinatie van wasmachine, water temperatuur en het wasmiddel. Op deze pagina vindt u alvast praktische TIPS over wasmachines.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Droogkasten en wasdrogers tips
Koelkasten en ijskasten tips
Keukens en maatkeukens tips
Afwasmachines tips
Herenkleding tips
Dameskleding tips
Kinderkleding tips
Sportkleding tips

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
Nieuwe tips: NIEUW - PARTY - HOBBY - BEAUTY - KLEDING - HUMOR - GEZONDHEID - WONEN - TUIN - ELEKTRO - AUTO - DIEREN - WERK - ZAKELIJK - Contact
Uw tip of link op deze website? Meer informatie