Home » Zonnebanken en infraroodcabines TIPS en advies
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


Zonnebanken en infraroodcabines TIPS en advies

zonnebank en infraroodcabine gebruik en modellen TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over zonnebanken en infraroodcabines met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

Populaire infraroodcabines bij bol.com

Klik op “volgende” om meer producten te zien.
Klik op het artikel voor meer informatie bij bol.com. (Affiliate partner)

Tip 5 : Wat zijn de voordelen van een infraroodcabine?

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Saunastore
Het gebruik van warmte is één van de oudst bekende geneesmethodes. Via de infrarood straling in de cabine wordt warmte direct en zonder aanraking op het lichaam overgedragen. Zo komt de warmte in de bloedbaan en in het binnenste van het lichaam terecht. Een temperatuur van 30C in de infrarood cabine volstaat reeds.

Regelmatig ontspannen in een infrarood cabine verdrijft gif- en afvalstoffen uit het lichaam, meer zelfs dan een saunabeurt. Ook bij rugpijnen, slaapproblemen kent een infrarood cabine een heilzame werking. Talrijke sporters maken gebruik van de dieptewarmte in een infraroodcabine om te revalideren na kwetsuren.

Nog een extra troef: dieptewarmte verhoogt het calorieverbruik en zo kan de infrarood cabine ondersteunen in gewichtsverlies. Opgelet, een infrarood cabine vervangt geen arts of een noodzakelijke therapie.

Tip 4 : Is een zonnebank goed of slecht?

(een tip van) Zonnebank info
Heeft de zonnebank een positieve of negatieve invloed op je gezondheid? Beiden: Door onder de zonnebank te gaan verdikt je huid, dat biedt bescherming tegen de UV stralen van de zon. Daarnaast kan je lichaam bij een zonnebankkuur vitamine D aanmaken. Dit doet het lichaam ook door blootstelling aan de zon, dus is de zonnebank in de winter een aangename verrassing. Vijf kuren van tien behandelingen is het absolute maximale per jaar, om kwalen te vermijden.

Tip 3 : Hoe je bruine kleur langer behouden?

(een tip van) Zonnebank info
Gebruik steeds een crème ter bescherming van je huid. Ze bevatten vitamine E dat voorkomt dat de huid uitdroogt en veroudert. Hou je bruin kleurtje langer vast door een verzorgend aftersun product te gebruiken met een herstellende en bruinverlengende werking.

Tip 2 : Tip voor infrarood cabines

(een tip van) Reborn Wellness
Wist u dat als u een halfuur in een infrarood cabine zit, dit gelijk staat aan 16 km hardlopen gezien het verbranden van de calorieën. De warmtestralen zijn daarnaast ook erg goed voor de spieren. Vooral mensen met reuma hebben hier baat bij.

Tip 1 : Bescherming onder de zonnebank

(een tip van) Strayshop
Gebruik onder de zonnebank altijd het (bijgeleverde) beschermende brilletje. UV-licht dat rechtstreeks de ogen binnendringt, kan oogaandoeningen veroorzaken.

Algemene informatie

zonnebank TIPSIs het slecht weer en willen we toch een bruine huidskleur, dan kunnen we gebruik maken van een zonnebank. Een zonnebank is uitgerust met speciale lampen die eenzelfde bruiningseffect creëren als de zon. Thans het steeds aan te raden jezelf goed te informeren over het gebruik van een zonnebank.

Een infraroodcabine is een cabine die uitgerust is met speciale infrarood technieken. In een infraroodcabine wordt een warme temperatuur gecreëerd waardoor het aangenaam vertoeven is. Op deze pagina vindt u praktische TIPS over zonnebanken en infraroodcabines.

Bekijk alle infraroodcabines bij bol.com (Adv)


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Zonnecentrum en solarium
Privé Sauna en kuuroord
Schoonheidsinstituut
Huidverzorging en gelaatsverzorging

Deel deze tips zeker met je vrienden.

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google