Bruine huid zonnen zonnecentrum zonnestudio – gratis TIPS uit België en Nederland

U bent hier : Home > Beauty > Zonnen en bruinen

Op deze pagina vindt u praktische TIPS en informatie over een bruine huid en zonnen onder de zonnebank, u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit uw buurt vanuit België en Nederland.

zonnecentrum bruine huid TIPS

TIPS van de Vakman en Vakvrouw (Artikelen)

Artikel 1 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

Tips voor gezond en verstandig zonnen (een tip van) Beautypalace

Bruinen onder een zonnebank is gezond als u dit doet op een verstandige manier. Best is dat u na een zonnebank kuur uw huid enkele weken rust geeft alvorens opnieuw een nieuwe sessie te starten. U bruint beter als u het lekker warm hebt onder de zonnebank! U hebt zo een betere doorbloeding van de oppervlaktehuid. Dus zet de koeling van de zonnebank op een lage stand.

 


Algemene informatie

zonnebank zonnestudioEen mooie bruin getinte zomerhuid. Dat maakt ons mooi en stralend en is dan ook vaak erg gewild. Om die mooie zomertint te verkrijgen moeten we thans uren doorbrengen in de zon zodat onze huid hierop reageert en bijgevolg bruiner kleurt. Naast de zon kunnen we ook een bezoekje brengen aan een zonnecentrum of solarium en gebruik maken van een zonnebank die een gelijkaardig resultaat biedt. Naast een zonnebank kunnen we tevens crèmes gebruiken die een donkere huid genereren ook wel “bruinen zonder zon” genaamd of kunnen we ons als het waren laten verven door speciale producten.

Als we gaan zonnen onder een zonnebank dienen we thans voorzichtig te zijn en te letten op onze huid. Meerdere studies hebben namelijk aangetoond dat het overmatig zonnen onder de zonnebank of in de open zon nadelige invloed zou kunnen hebben op de huid. Als je dus gaat zonnen, wees matig met de zonuren en verzorg je huid goed.Meer informatie bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij je favorieten