Zonnecentrum en zonnestudio – TIPS en weetjes uit België en Nederland

U bent hier : Home > Beauty > Zonnen en bruinen


zonnecentrum bruine huid TIPS

Wilt u ook een artikel publiceren met gratis LINKS naar uw website: Zie pagina contact.

> Artikel 1 : zie volgende update


Tips voor gezond en verstandig zonnen (een tip van) Beautypalace

Bruinen onder een zonnebank is gezond als u dit doet op een verstandige manier. Best is dat u na een zonnebank kuur uw huid enkele weken rust geeft alvorens opnieuw een nieuwe sessie te starten. U bruint beter als u het lekker warm hebt onder de zonnebank! U hebt zo een betere doorbloeding van de oppervlaktehuid. Dus zet de koeling van de zonnebank op een lage stand.

Algemene informatie

zonnebank zonnestudioEen mooie bruin getinte zomerhuid. Dat maakt ons mooi en stralend en is dan ook vaak erg gewild. Om die mooie zomertint te verkrijgen moeten we thans uren doorbrengen in de zon zodat onze huid hierop reageert en bijgevolg bruiner kleurt. Naast de zon kunnen we ook een bezoekje brengen aan een zonnecentrum of solarium en gebruik maken van een zonnebank die een gelijkaardig resultaat biedt. Naast een zonnebank kunnen we tevens crèmes gebruiken die een donkere huid genereren ook wel “bruinen zonder zon” genaamd of kunnen we ons als het waren laten verven door speciale producten.

Als we gaan zonnen onder een zonnebank dienen we thans voorzichtig te zijn en te letten op onze huid. Meerdere studies hebben namelijk aangetoond dat het overmatig zonnen onder de zonnebank of in de open zon nadelige invloed zou kunnen hebben op de huid. Als je dus gaat zonnen, wees matig met de zonuren en verzorg je huid goed.

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

Alle weetjes
Moppen en grappen
Promoties