Uw TIP of website LINK op deze website? Meer informatie
 

Permanente make-up met leuke weetjes TIPS en advies

permanente make-up TIPS

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over permanente make-up.


♥ Leuke make-up kopen
bol.com / make-up
Amazon / make-up


FILMTIP
Permanente make-up TIPS door Beblushed

NIEUW - Tip 8 : Voor wie is permanente make-up geschikt ?

(een tip van) Beautycosmetics
Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een (medische) correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, kortom permanente make-up is geschikt voor bijna iedereen.

Tip 7 : Nooit meer schminken met permanente make-up

De meeste vrouwen gebruiken vrijwel dagelijks make-up of cosmetica om bepaalde delen van het gelaat, denk aan lippen, ogen, wimpers, en zo meer, extra te accentueren zodat ze ons mooi maken. Het nadeel hiervan is thans dat het dagelijks zowel dient aangebracht als verwijderd dient te worden.

Gaan slapen met make-up is niet echt aan te raden. Als alternatief voor het dagelijks aanbrengen van make-up is de permanente make-up of definitieve make-up. Hierbij wordt via tattoo techniek een bepaalde make-up eenmalig aangebracht. Eén tattoo volstaat voor meerdere jaren.

Draagt u elke dag make-up en bent u het een beetje beu om dit dagelijks aan te brengen om het dan elke avond weer te verwijderen, dan zou u kunnen opteren voor permanente make-up. Bij permanente make-up wordt via beauty tattoo ofwel naaldpenetraties inkt met een bepaalde kleur net onder de huid aangebracht, net diep genoeg opdat de kleur nog steeds doorheen de huid zichtbaar is en het aldus lijkt alsof u zich geschminkt heeft.

permanente make-up

De meest voorkomende permanente make-up locaties in het aangezicht zijn ondermeer: de oogcontouren, waar een lijntje wordt gemaakt op de oogleden en deze als het ware de eyeliner make-up vervangt, de lipcontouren waar een lijntje wordt gemaakt op de scheidingslijn van de lippen en de huid en als het ware de lipliner vervangt en de wenkbrauwen waar de permanente make-up meer volume en dichtheid aan de wenkbrauwen creëert.

Kortom bent u het schminken beu, dan kan permanente make-up voor u een mogelijke optie zijn. Laat u wel goed informeren naar de mogelijkheden en doe beroep op vakbekwame specialisten. Denk eraan dat permanente make-up een tattoo is en u deze dus meerdere jaren blijft. Mislukkingen zijn dus zeker te vermijden.

Tip 6 : Permanente make-up, ook voor schoonheidsfoutjes

(een tp van) Imago Nails & Ink
Wist u dat u met permanent make up kleine schoonheidsfoutjes kan verdoezelen? Kleine ogen groter laten lijken, ongelijke lippen corrigeren e.d.. maar vooral ook handig voor mensen die een bril dragen en alles wat minder goed zien, wat vaak moeilijk is om dan bij jezelf een lijntje te maken.

Tip 5 : Permanente make-up voor mooie ogen

(een tip van) Schoonheidssalon BMB
Met permanente make up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Altijd mooie ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uitgelopen oog make up.

Tip 4 : Hoe lang blijft permanente make-up?

(een tip van) New creation
Permanente make-up kan worden toegepast om lippen, wenkbrauwen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke drie tot vijf jaar blijven zitten en vaak zelfs nog langer!

Tip 3 : Permanente make-up voor wenkbrauwen

(een tip van) Permanente Make-up
Wenkbrauwen met permanente make-up. Aanbevoelen is de 3D hairstroke voordeel is dat u in 48 uur alles weer kunt doen. Bij andere behandelingen heeft de huid een genezing tijd van 6 tot.... dagen nodig.  Hairstroke is minder definitief dan schaduw hairstroke blijft de regel 2 jaar schaduw blijft in de regel tot 7 jaar.

Tip 2 : Andere toepassingen van permanente make-up

(een tip van) Beauty Cosmetics
Wist u dat naast de cosmetische toepassingen permanente make-up veelvuldig toegepast wordt in de medische wereld. En van de belangrijkste toepassing is het pigmenteren van een tepelhof. Na een borst reconstructie of een borst besparende operatie kan met permanente make-up een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht. Tevens kan een bestaande tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt.

Tip 1 : Waarom permanente make-up?

(een tip van) Helena Beauty and nail center
Het voordeel van permanente make-up is dat het dagdagelijkse schminken of maquilleren overbodig wordt en u ten allen tijden, ongeacht zwemmen, sporten, 's morgens uit bed stapt, of wat dan ook, steeds over een opgemaakt gelaat beschikt zodat u zich ten allen tijden op uw best voelt en toont.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Make-up TIPS
- Beauty TIPS van het schoonheidsinstituut
- Huidverzorging en gelaatsverzorging
- Manicure en kunstnagels

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
Nieuwe tips: NIEUW - PARTY - HOBBY - BEAUTY - KLEDING - HUMOR - GEZONDHEID - WONEN - TUIN - ELEKTRO - AUTO - DIEREN - WERK - ZAKELIJK - Contact
Uw tip of link op deze website? Meer informatie