Cellulitis op billen en benen met leuke weetjes TIPS en advies

Cellulitis wat is goed en slechts TIPS en advies

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over cellulitis.

♥ Cellulitis producten kopen + promoties
- bol.com / cellulitis promo's
- Amazon / cellulitis promo's

FILMTIP
Cellulitis TIPS van C. Cosmetics and Care

Er is al veel over geschreven over cellulitis. Maar wat is nu eigenlijk juist of fout?

Tips van de vakman vakvrouw

1: Cellulitis is een vrouwelijk probleem.

JUIST: De structuur van de huid respecteert geenszins de gelijkheid van de seksen. De vetbolletjes van de huid zijn groter bij de vrouw dan bij de man. Zij zijn tevens anders georiënteerd op de huidoppervlakte. De capitonnering van de vrouwelijke kwabjes, vergelijkbaar met deze van matrassen, vormen kleine bolletjes onderhuids.

Wanneer de huid stevigheid mist, zullen zij al golvend de toppen van de kwabben volgen aan de opperhuid en de huidoppervlakte neemt een onbevallige aanblik van “ sinaasappelhuid “ aan. Men kan er nog meer aandacht op vestigen door de huid tussen duim en wijsvinger te knijpen. Eigenlijk is de cellulitis eerder een vrouwelijke seksuele eigenschap dan een afwijking.

2: Cellulitis is alleen een esthetisch probleem.

FOUT: Zij kan gepaard gaan met een pijnlijke gevoeligheid van de huid bij de aanraking ervan. Een reden te meer om haar proberen in te perken.

3: Cellulitis wordt dikwijls gekoppeld aan stoornissen met de bloedsomloop.

JUIST: De ontoereikendheid van de ader, soms zelf onderhevig aan hormonale veranderingen, kan de ontwikkeling van cellulitis verergeren of ertoe bijdragen. In het geval van erge stoornissen van het vaatstelsel van de onderste ledematen, dient er een globale aanpak te worden overwogen.

4: Men kan mager zijn en Cellulitis hebben.

JUIST: Het is niet noodzakelijk zo dat het hebben van ietwat meer kilo’s tot de ontwikkeling van Cellulitis dient te leiden. Als bewijs: Zelf de flinterdunne mannequins zijn niet beschermd tegen sinaasappelhuid.. De “ Cellulitis van de magere” betreft alleen oppervlakkige vetophopingen. Daarentegen, hoe meer het overgewicht op het normale belangrijker is, hoe meer het vet zich in de diepte nestelt : dat is cellulitis met overgewicht.

5: Uw eetgewoonten hebben geen invloed op Cellulitis.

FOUT: Als men slecht eet, verdikt men. En als men verdikt, verschijnt cellulitis en ontwikkeld zich des te meer wanneer men een bijzondere aantrekking heeft tot suikers en vetten.

6: Cellulitis verschijnt vanaf de adolescentie.

FOUT: Cellulitis begint vanaf de geboorte. Baby’s, of ze nu jongens of meisjes zijn, hebben reeds gecapitonneerde billetjes ! Daarna, op het ogenblik van de pubertijd, ontwikkeld de jongen mannelijke hormonen, hij vermagert en ontwikkeld spieren.

Daar waar bij de meisjes, de vetvorming van het orgaanweefsel migreert en reserves aangemaakt worden door water en Lipiden voortkomend uit de voedingswaren op te slaan.

7: Cellulitis lokaliseert zich bij voorkeur in sommige delen van het lichaam.

JUIST: Vrouwen vertonen doorgaans een overschot van vetbolletjes op het niveau van de dijbeen (vooral aan de buitenzijde van het dijbeen, de zo gehate vrouwelijke “ rijbroek”), de heupen, de billen….Het is de vermaarde gynoïde verspreiding !

8: Bepaalde perioden hebben een belangrijkheid bij het ontwikkelen van Cellulitis.

JUIST: Cellulitis is onderhevig aan de dagelijkse verwarring van de vrouwelijke hormonen door de menstruatie cyclussen. Zwangerschappen en de menopauze zijn eveneens bepalende perioden in de ontwikkeling van  de vetkwabben.

9: Om Cellulitis te overwinnen dient men te diëten.

JUIST en FOUT: Indien men overgewicht heeft, is een afslankdieet een doorslaggevende aanvulling van gerichte anti-vetkwabben verzorging. Maar het zal op zichzelf niet de sinaasappelhuid doen verdwijnen. Daarentegen is afslanken te vermijden indien men reeds slank is : het zou alleen helpen bij het invallen van de wangen en de borsten en zou geen effect hebben op de cellulitis.

De meest efficiënte afslankende crèmes hebben goede resultaten, voor zover men zich houdt aan een minimale behandeling van 1 maand. Radicaler zijn de medische interventies, zoals de liposuctie, maar tegelijk ook weer veel zwaarder als behandeling.

10: Cellulitis verdwijnt door gebruik van een handschoen met paardenhaar.

FOUT: In tegendeel, vermijd dit in alle geval. Want de handschoen met paardenhaar beschadigd de opperhuid (door de hydrolipidique film die de opperhuid beschermt te vernietigen), en brengt geen enkel voordeel aan de sinaasappelhuid. Daarenboven activeert het dermate alle kleine bloedvaten aan de oppervlakte dat deze onvermijdelijk barsten. Eveneens te bannen: het baden met heet water, een echte catastrofe voor de bloedsomloop.


Deze TIP wordt u aangeboden door Lorimont Cosmetics
www.swipe.nl


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Vermageren en afslanken TIPS
Huidverzorging en gelaatsverzorging TIPS
Wist je dat te vaak wassen ons ziek maakt
Make-up en cosmetica TIPS
Massage TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden


 
U bent hier : / Home / Beauty en wellness TIPS / Cellulitis op billen en benen met leuke weetjes TIPS en advies