Rimpels botox en huidveroudering – TIPS en weetjes uit België en Nederland – studie en onderzoek

U bent hier : Home > Beauty > Rimpels

rimpels houdveroudering TIPS

- Artikel 1 = Wat zijn de TOP 5 voorkomende ouderdom problemen ?

- Artikel 2 = ... zie volgende update.


Tip 11 : Onderzoek: Botox werkt ook psychologisch

Een onderzoek heeft aangetoond dat botox een oppepper geeft aan de gemoedstoestand. Botox staat vooral gekend als een beauty middel om rimpels te minimaliseren doch heeft een onderzoek nu aangetoond dat een botox behandeling tevens goed is voor een goed gevoel. Dit door het beeld dat gevormd wordt als we in de spiegel kijken. Als we naar onszelf in de spiegel kijken en we zien een somber gefronste gezicht, dan voelen we ons ook down. Zien we een opgewekt gezicht, dan voelen we ons ook prettiger. Aangezien de botox behandeling het fronsen minimaliseert waardoor het gezicht strakker is, geeft dit psychologisch een prettiger gevoel.Tip 10 : Liftende operatie tegen rimpels (een tip van) Hoffkliniek

Tot nu toe waren liftende operaties, peelings en dermabrasie de enige methoden die langdurig werkten tegen huidveroudering. Het is nu ook mogelijk aanzienlijke resultaten te behalen zonder de littekens. BodyTite is uitstekend geschikt voor patinten die weefsels willen laten liften zonder littekens en is dus een goed alternatief voor conventionele liftende operaties. BodyTite kan ook met een liftende operatie gecombineerd worden waardoor de resultaten beter en langduriger zullen zijn. Met deze nieuwe methode, waarbij enkel kleine incisiepunten worden gemaakt kunnen tegenwoordig ook de voorheen moeilijk oplosbare vochtwallen onder de ogen en halsrimpels worden aangepakt.

Tip 9 : Hoe kan u rimpels op natuurlijke wijze vermijden? (een tip van) Charisma Schoonheidssalon

Een gezicht zonder rimpels is de wens van iedereen. Helaas is het zo dat iedereen ouder word en er dus ook het een en ander. De huid is vanaf de veertig kwetsbaarder voor de invloed van UV-stralen, het afnemen van huidvernieuwing en erfelijkheidsfactoren. Meer verzorging en ondersteuning is daarom erg belangrijk. De beste tip is om er voor te zorgen, dat op een natuurlijke wijze van binnenuit deze verouderingsprocessen worden vertraagd. Dit kan door middel van een gespecialiseerde huidverbeteringsmassage, m.b.v. Bindweefsel- & Pincements-massage. Door een combinatie van deze 2 verschillende technieken, wordt namelijk de natuurlijke celvernieuwing geactiveerd.

Tip 8 : Rimpels natuurlijk bestrijden, het kan! (een tip van) Zwitserse Cosmetica

Ga voor de spiegel staan en zeg overdreven articulerend het ABC op. Door de gezichtsspieren op deze manier los te maken, voorkom je rimpeltjes. Sterkere gezichtsspieren zorgen voor een stevigere en strakkere huid en een betere doorbloeding voor een stralend uiterlijk.

Tip 7 : Wanneer een anti-rimpelcrème gebruiken? (een tip van) Styletoday

De doorsnee regel is dat anti-rimpelcreme wordt aangeraden vanaf 30 jaar. Voor die leeftijd heb je genoeg aan een goed hydraterende crème. Een gedehydrateerde huid krijgt namelijk sneller rimpels. Kies ook altijd voor een crème met UV-filter of breng nog een UV-filter over je dagcrème aan: de schadelijke zonnestralen spelen een grote rol bij rimpelvorming. Vergeet ook je oogcreme niet. Rimpels duiken namelijk het eerst op aan je ogen.

Tip 6 : Rimpels voorkomen, begin er tijdig mee! (een tip van) Beauty De Lotus

In een omgeving met electrische verwarming ,UV stralen , temperatuuschommelingen, nu en dan gebrek aan vochtigheid, luchtvervuiling in de lucht en de wind...heeft uw gezicht dagelijks veel te lijden waardoor het droog, jeukerig en schilferachtig kan worden. Een goede hydraterende creme is absoluut geen luxe en voorkomt vroegtijdige rimpeltjes.

Tip 5 : Bestrijd rimpels met behulp van licht (een tip van) Tanda

Met licht kan op eenvoudige, veilige en effectieve wijze diverse huidaandoeningen worden behandeld. Zo wordt intensief zuiver blauw licht gebruikt voor de behandeling van acne en intensief zuiver rood licht gebruikt om rimpels tegen te gaan.

Tip 4 : Hoe expressie-rimpels rond de ogen vermijden ? (een tip van) Lesprit Decaro

Je ogen zijn heel delicaat. Ze vertonen vaak de eerste tekenen van het verouderen aangezien de huid rondom jouw ogen dunner is dan op andere plaatsen. De natuurlijke vulling ontbreekt en hierdoor zul je veel vlugger expressierimpeltjes (lachen,...) zien. Door het regelmatige gebruik van oogverzorgende producten, geef je jouw huid de nodige verzorging en hydratatie waardoor de rimpels worden opgevuld en kunnen worden vermeden.

Tip 3 : Hoe huidveroudering tot 80 percent afremmen ? (een tip van) Pro Beautyclinic

Vanaf de leeftijd van 30 jaar begint de huid te verouderen. Dankzij vroegtijdige huidverzorging kan het verouderings-proces tot 80 percent afgeremd worden dankzij de nieuwste huidverjongingsproducten. Deze producten zijn ontwikkeld met nanotechnologie en bevatten huideigen collagenen.

Tip 2 : Hoe huidverslapping voorkomen ? (een tip van) A Boheme

Om huidverslapping te voorkomen of te vertragen is het belangrijk om gezond te eten en te leven. Niet te roken en matig met zon en zonnebank. Maar bovenal gelukkig en zonder al te veel stress door het leven gaan!! Bio skin jetting , de biologische manier om rimpels te verwijderen is de enige veilige manier.

Tip 1 : Botox, goed voor matige rimpels (een tip van) Bogar

Bij weinig tot matig diepe rimpelvorming zal de rimpel door Botox vrijwel volledig verdwijnen. Diepere groeven zullen niet geheel verdwijnen, deze kunnen daarna behandeld worden met Teosyal of Radiesse.


RIMPELS : Algemene informatie

Als we een dagje ouder worden dan worden we vroeg of laat geconfronteerd met rimpels. Rimpels zijn kleine of grote huidplooien die ontstaan als de strakheid van de huid afneemt. Als de dag komt dat rimpels zich profileren, dan zullen we vrijwel al het mogelijk instaat stellen om ze ofwel te verbergen via allerhande make-up, ze ofwel weg te werken via inspuitingen zoals botox, ze ofwel te laten verwijderen via een facelift. Kortom, rimpels zijn niet echt gewenst, het duidt tenslotte op ouder worden hetgeen we niet willen tonen, en kan een psychologische impact hebben.

Last van rimpels, wat kan je doen?

make-up rimpels TIPSRimpels zijn een natuurlijk proces dat plaatsvindt naargelang we ouder worden. De elasticiteit van de huid verslapt waardoor plooien in de huid ontstaan beter gekend als rimpels. Rimpels vormen zich voornamelijk waar een samendrukking van de huid plaatsvindt denk hierbij aan de uithoeken van de ogen, ook wel kraaienpootjes genoemd, of het voorhoofd. Inzake rimpels zijn er twee voorname soorten te onderscheiden zijnde de oppervlakterimpels waarbij kleine plooitjes gevormd worden en de diepere rimpel.

Ongeacht de vorm of de soort van de rimpel, rimpels zijn voor vele vrouwen een doorn in het oog waardoor een beauty-behoefte wordt gestimuleerd. Men wil af van de rimpels. De vraag is thans hoe. De dag van vandaag zijn er meerdere mogelijkheden om rimpels hetzij weg te werken hetzij effectief te verwijderen. Als we spreken over het wegwerken van de rimpels dan duiden we op het gebruik van make-up producten of cosmetica producten zoals foundation of fond de teint waarbij de kleinere rimpeltjes kunnen gecamoufleerd worden.

Naast de camouflageproducten biedt de make-up of cosmetica tevens allerhande producten zoals verzorgingsproducten die de elasticiteit van het gelaat terug activeren waardoor de rimpels verkleind worden. Heeft u last van diepe rimpels, dan zullen voorgaande toepassingen wellicht onvoldoende of geheel geen oplossing voor u kunnen bieden en zal u andere opties in overweging dienen te nemen.

Een alternatief zou een botox behandeling kunnen zijn. Bij een botox behandeling wordt bij de rimpel een stof geïnjecteerd die de overdracht van prikkels van de hersenen naar de spier verslapt waardoor de huid egaal wordt. Diepe rimpels worden vaak veroorzaakt door mimiekspiertjes. Door net deze spieren te verslappen, gaat de huid weer egaal getrokken worden. Een botox behandeling is een veel toegepaste techniek met goede resultaten en heeft een werking van ongeveer 6 maanden waarna de behandeling kan herhaald worden. Na elke herhaling wordt de tijd dat de rimpels wegblijven langer.

Naast een botox behandeling kan u er tevens voor opteren een peeling te ondergaan in een schoonheidsinstituut of beautysalon. Bij een peeling worden de oude huidcellen verwijderd waardoor nieuwe huidcellen geactiveerd worden die een grotere elasticiteit aan de huid bieden waardoor rimpels verminderd worden. Als laatste optie kan u tevens opteren voor plastische chirurgie waarbij via een chirurgische ingreep de rimpels behandeld worden. Dit kan ondermeer een lifting van de oogleden of wenkbrauwen zijn of een gehele facelift bijvoorbeeld. Kortom, heeft u last van rimpels en wilt u ze graag behandelen, dan kan u opteren voor tal van oplossingen en mogelijkheden. Laat u goed informeren over de mogelijkheden.

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

> Meer beauty TIPS
Moppen en grappen
Promoties