Rimpels en kraaienpootjes met leuke weetjes TIPS en advies

rimpels houdveroudering TIPS

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over rimpels en kraaienpootjes.

♥ Leuke anti-rimpel producten kopen + promoties
- bol.com / rimpels promo's
- Amazon / rimpels promo's

FILMTIP
Hoe kan je rimpels voorkomen met TIPS van Clinic of Skin

NIEUW - Tip 16 : Na Botox, nu nieuw revolutionair middel tegen rimpels

Studie onderzoek KLEINStudie en onderzoek
Botox is een alom gekend middel om rimpels gedurende korte en langere termijn weg te werken of te minimaliseren. Doch staat niet iedereen te springen om zo maar botox in het lichaam te spuiten om er wat jonger uit te zien. Botox werkt efficiënt en mindert de intensiteit van rimpels maar het blijft toch een vreemde stof die je in je lichaam spuit. Hierbij blijft de afweging tussen een jongere look en gezondheidsrisico’s of nevenwerkingen die de ja/nee beslissing bepalen.

Om hieraan een antwoord te bieden heeft een Amerikaans bedrijf een nieuwe techniek ontwikkeld die deze overweging tussen gezondheid en jongere look volledig wegneemt.

Wat is deze nieuwe gezondere techniek precies?

Bij deze nieuwe techniek wordt namelijk geen vreemde stof ingespoten zoals bij Botox, maar worden eigen lichaamscellen gebruikt om de rimpels efficiënt aan te pakken. Door de gebruikmaking van eigen lichaamscellen worden de gezondheidsrisico’s vrijwel volledig geminimaliseerd.

Dit wordt althans beweert door zowel de producent van de nieuwe techniek als tevens de FDA “Food en Drug Administration” in Amerika die het nieuwe middel teste en tevens goedkeurde voor gebruik. De eerste resultaten zijn verbluffend en daadkrachtig doch blijft de vraag hoe op langere termijn zowel de bestrijding van de behandelde rimpels als de mogelijke gezondheidsrisico’s zullen zijn.

De eigen lichaamscellen worden bij deze techniek achter het oor opgenomen en in een labo gestimuleerd om extra fibroblasten te kweken waarna ze in de rimpels worden ingespoten waar ze dan vervolgens collageen aanmaken die de rimpels minimaliseren en zelfs geheel doen verdwijnen. Het resultaat, een jongere egale huid.

Wie wil het niet, zou je denken, toch?

Naast het wegwerken van rimpels werd de nieuwe techniek tevens veelbelovend getest op allerhande huidtrauma’s zoals littekens van acne of puistjes. De producent beweert dat een behandeling een werking garandeert van enkele maanden tot zelfs zeven jaar wat een aanzienlijke verlenging is in vergelijk met de enkele maanden van een Botox werking. Een extra voordeel is hierbij dat het middel totaal geen verlammende werking heeft op de behandelde rimpel-spiertjes zoals bij Botox.

Kortom, heb je last van huidveroudering, de vervelende rimpels, en ben je op zoek naar een efficiënte methode voor een jongere look, dan is deze nieuwe techniek genaamd “LaViv” van de Amerikaanse producent Fibrocell Science zeker iets om naar uit te kijken.

Tip 15 : Wat kan je doen tegen rimpels onder de ogen?

Oud worden heeft zo zijn charmes en voordelen doch heeft het ook een nadeel en dat zijn wel de alom gekende rimpels. Eén van deze rimpels zijn de rimpels onder de ogen. Het zijn rimpels die zich net onder de ogen vormen en ontstaan door allerhande gezichtsuitdrukkingen zoals lachen of boos kijken. Ook het wrijven in de ogen vergroot de kans op deze rimpels.

Nu zou je kunnen argumenteren dat als je nooit lacht of boos kijkt, je deze rimpels niet zal hebben, maar helaas is het niet zo simpel. Rimpels onder de ogen zullen zich steeds weer profileren naargelang we ouder worden en de huid gaat verslappen. Maar er is licht in de tunnel. De dag van vandaag zijn er tal van oplossingen of remedies die we kunnen toepassen om die vervelende rimpels onder de ogen hetzij te verkleinen, hetzij te verdoezelen.

Enkele directe middeltjes tegen rimpels

1. Drink voldoende water. Onderzoek en studie heeft aangetoond dat het drinken van voldoende water een aanzienlijke impact heeft op het verkleinen van rimpels. Het drinken van voldoende water doorheen de dag maakt de huid voller en gezonder hetgeen rimpels verkleint.

2. Slaap voldoende. Het spreekt voor zich dat een goed uitgeslapen gelaat beter oogt dan een vermoeide uitdrukking.

3. Gelaatsoefeningen en gezichtsoefeningen. Dit is zeker een aanrader. Train de spieren in je gelaat waardoor ze voller komen te staan en rimpels aanzienlijk verkleinen. Het trainen van je spieren heeft zowel op korte termijn als lange termijn uitwerking. Heb je een afspraakje of een date en wil je snel wat aan je rimpels doen, doe dan even wat gelaatstraining en je zal snel resultaat kunnen zien.

4. Make-up en cosmetica. Er zijn tal van make-up en cosmeticaproducten en middeltjes die je kan gebruiken om rimpels te verdoezelen of te maskeren. Denk hierbij maar aan fond-de-teint of oogschaduw technieken.

5. Huidelasticiteit en huidverjonging. Naast make-up en cosmetica, biedt de markt de dag van vandaag tevens een breed gamma aan verzorgingsproducten om je huid te versterken of de elasticiteit van je huid te verbeteren waardoor rimpels op termijn verminderen.

Kortom, heb je last van rimpels onder de ogen dan zijn er tal van technieken en methoden die je kan gebruiken om zowel de rimpels op korte of lange termijn te verminderen of gewoonweg even te verdoezelen.

Tip 14 : Last van rimpels, wat kan je doen?

make-up rimpels TIPSRimpels zijn een natuurlijk proces dat plaatsvindt naargelang we ouder worden. De elasticiteit van de huid verslapt waardoor plooien in de huid ontstaan beter gekend als rimpels. Rimpels vormen zich voornamelijk waar een samendrukking van de huid plaatsvindt denk hierbij aan de uithoeken van de ogen, ook wel kraaienpootjes genoemd, of het voorhoofd.

Wat zijn de soorten rimpels eigenlijk?

Inzake rimpels zijn er twee voorname soorten te onderscheiden zijnde de oppervlakterimpels waarbij kleine plooitjes gevormd worden en de diepere rimpel.

Ongeacht de vorm of de soort van de rimpel, rimpels zijn voor vele vrouwen een doorn in het oog waardoor een beauty-behoefte wordt gestimuleerd. Men wil af van de rimpels. De vraag is thans hoe. De dag van vandaag zijn er meerdere mogelijkheden om rimpels hetzij weg te werken hetzij effectief te verwijderen. Als we spreken over het wegwerken van de rimpels dan duiden we op het gebruik van make-up producten of cosmetica producten zoals foundation of fond de teint waarbij de kleinere rimpeltjes kunnen gecamoufleerd worden.

Naast de camouflageproducten biedt de make-up of cosmetica tevens allerhande producten zoals verzorgingsproducten die de elasticiteit van het gelaat terug activeren waardoor de rimpels verkleind worden. Heeft u last van diepe rimpels, dan zullen voorgaande toepassingen wellicht onvoldoende of geheel geen oplossing voor u kunnen bieden en zal u andere opties in overweging dienen te nemen.

Tip 13 : Wat is botox en hoe helpt dit tegen rimpels?

Een alternatief zou een botox behandeling kunnen zijn. Bij een botox behandeling wordt bij de rimpel een stof geïnjecteerd die de overdracht van prikkels van de hersenen naar de spier verslapt waardoor de huid egaal wordt. Diepe rimpels worden vaak veroorzaakt door mimiekspiertjes.

Door net deze spieren te verslappen, gaat de huid weer egaal getrokken worden. Een botox behandeling is een veel toegepaste techniek met goede resultaten en heeft een werking van ongeveer 6 maanden waarna de behandeling kan herhaald worden. Na elke herhaling wordt de tijd dat de rimpels wegblijven langer.

Tip 12 : Lifting van oudere huid door peeling

Naast een botox behandeling kan u er tevens voor opteren een peeling te ondergaan in een schoonheidsinstituut of beautysalon. Bij een peeling worden de oude huidcellen verwijderd waardoor nieuwe huidcellen geactiveerd worden die een grotere elasticiteit aan de huid bieden waardoor rimpels verminderd worden.

Als laatste optie kan u tevens opteren voor plastische chirurgie waarbij via een chirurgische ingreep de rimpels behandeld worden. Dit kan ondermeer een lifting van de oogleden of wenkbrauwen zijn of een gehele facelift bijvoorbeeld. Kortom, heeft u last van rimpels en wilt u ze graag behandelen, dan kan u opteren voor tal van oplossingen en mogelijkheden. Laat u goed informeren over de mogelijkheden.

Tip 11 : Botox werkt ook psychologisch

Studie onderzoek KLEINStudie onderzoek
Een onderzoek heeft aangetoond dat botox een oppepper geeft aan de gemoedstoestand. Botox staat vooral gekend als een beauty middel om rimpels te minimaliseren doch heeft een onderzoek nu aangetoond dat een botox behandeling tevens goed is voor een goed gevoel. Dit door het beeld dat gevormd wordt als we in de spiegel kijken.

Als we naar onszelf in de spiegel kijken en we zien een somber gefronste gezicht, dan voelen we ons ook down. Zien we een opgewekt gezicht, dan voelen we ons ook prettiger. Aangezien de botox behandeling het fronsen minimaliseert waardoor het gezicht strakker is, geeft dit psychologisch een prettiger gevoel.

Tip 10 : Liftende operatie tegen rimpels

(een tip van) Hoffkliniek
Tot nu toe waren liftende operaties, peelings en dermabrasie de enige methoden die langdurig werkten tegen huidveroudering. Het is nu ook mogelijk aanzienlijke resultaten te behalen zonder de littekens. BodyTite is uitstekend geschikt voor patinten die weefsels willen laten liften zonder littekens en is dus een goed alternatief voor conventionele liftende operaties.

BodyTite kan ook met een liftende operatie gecombineerd worden waardoor de resultaten beter en langduriger zullen zijn. Met deze nieuwe methode, waarbij enkel kleine incisiepunten worden gemaakt kunnen tegenwoordig ook de voorheen moeilijk oplosbare vochtwallen onder de ogen en halsrimpels worden aangepakt.

Tip 9 : Hoe kan u rimpels op natuurlijke wijze vermijden?

(een tip van) Charisma Schoonheidssalon
Een gezicht zonder rimpels is de wens van iedereen. Helaas is het zo dat iedereen ouder word en er dus ook het een en ander. De huid is vanaf de veertig kwetsbaarder voor de invloed van UV-stralen, het afnemen van huidvernieuwing en erfelijkheidsfactoren. Meer verzorging en ondersteuning is daarom erg belangrijk.

De beste tip is om er voor te zorgen, dat op een natuurlijke wijze van binnenuit deze verouderingsprocessen worden vertraagd. Dit kan door middel van een gespecialiseerde huidverbeteringsmassage, m.b.v. Bindweefsel- & Pincements-massage. Door een combinatie van deze 2 verschillende technieken, wordt namelijk de natuurlijke celvernieuwing geactiveerd.

Tip 8 : Rimpels natuurlijk bestrijden, het kan!

(een tip van) Zwitserse Cosmetica
Ga voor de spiegel staan en zeg overdreven articulerend het ABC op. Door de gezichtsspieren op deze manier los te maken, voorkom je rimpeltjes. Sterkere gezichtsspieren zorgen voor een stevigere en strakkere huid en een betere doorbloeding voor een stralend uiterlijk.

Tip 7 : Wanneer een anti-rimpelcrème gebruiken?

(een tip van) Styletoday
De doorsnee regel is dat anti-rimpelcreme wordt aangeraden vanaf 30 jaar. Voor die leeftijd heb je genoeg aan een goed hydraterende crème. Een gedehydrateerde huid krijgt namelijk sneller rimpels.

Kies ook altijd voor een crème met UV-filter of breng nog een UV-filter over je dagcrème aan: de schadelijke zonnestralen spelen een grote rol bij rimpelvorming. Vergeet ook je oogcreme niet. Rimpels duiken namelijk het eerst op aan je ogen.

Tip 6 : Rimpels voorkomen, begin er tijdig mee!

(een tip van) Beauty De Lotus
In een omgeving met electrische verwarming ,UV stralen , temperatuuschommelingen, nu en dan gebrek aan vochtigheid, luchtvervuiling in de lucht en de wind...heeft uw gezicht dagelijks veel te lijden waardoor het droog, jeukerig en schilferachtig kan worden. Een goede hydraterende creme is absoluut geen luxe en voorkomt vroegtijdige rimpeltjes.

Tip 5 : Bestrijd rimpels met behulp van licht

(een tip van) Tanda
Met licht kan op eenvoudige, veilige en effectieve wijze diverse huidaandoeningen worden behandeld. Zo wordt intensief zuiver blauw licht gebruikt voor de behandeling van acne en intensief zuiver rood licht gebruikt om rimpels tegen te gaan.

Tip 4 : Hoe expressie-rimpels rond de ogen vermijden ?

(een tip van) Lesprit Decaro
Je ogen zijn heel delicaat. Ze vertonen vaak de eerste tekenen van het verouderen aangezien de huid rondom jouw ogen dunner is dan op andere plaatsen. De natuurlijke vulling ontbreekt en hierdoor zul je veel vlugger expressierimpeltjes (lachen,...) zien.

Door het regelmatige gebruik van oogverzorgende producten, geef je jouw huid de nodige verzorging en hydratatie waardoor de rimpels worden opgevuld en kunnen worden vermeden.

Tip 3 : Hoe huidveroudering tot 80 percent afremmen ?

(een tip van) Pro Beautyclinic
Vanaf de leeftijd van 30 jaar begint de huid te verouderen. Dankzij vroegtijdige huidverzorging kan het verouderings-proces tot 80 percent afgeremd worden dankzij de nieuwste huidverjongingsproducten. Deze producten zijn ontwikkeld met nanotechnologie en bevatten huideigen collagenen.

Tip 2 : Hoe huidverslapping voorkomen ?

(een tip van) A Boheme
Om huidverslapping te voorkomen of te vertragen is het belangrijk om gezond te eten en te leven. Niet te roken en matig met zon en zonnebank. Maar bovenal gelukkig en zonder al te veel stress door het leven gaan!! Bio skin jetting , de biologische manier om rimpels te verwijderen is de enige veilige manier.

Tip 1 : Botox, goed voor matige rimpels

(een tip van) Bogar
Bij weinig tot matig diepe rimpelvorming zal de rimpel door Botox vrijwel volledig verdwijnen. Diepere groeven zullen niet geheel verdwijnen, deze kunnen daarna behandeld worden met Teosyal of Radiesse.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Huidverzorging en gelaatsverzorging
- Make-up en cosmetica
Wat zijn de TOP 5 voorkomende ouderdom problemen ?

Deel deze tips zeker met je vrienden.


 
U bent hier : / Home / Rimpels en kraaienpootjes met leuke weetjes TIPS en advies