Massage masseren massagesalon gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Beauty > Massage

massage masseren massagesalon TIPSBij massage gaan we het lichaam, hoofd, voeten, rug, schouders, nek, benen masseren door met de handen een bepaalde draaiende, drukkende of wrijvende bewegingen te maken. Hierdoor ontstaat enerzijds een aangenaam gevoel waardoor we ontspannen en ontstressen, en anderzijds wordt een betere doorbloeding gecreëerd in de onderliggende spier. Een massage kan dus meerdere doelen bewerkstelligen. Er zijn dan ook vele soorten massage gaande van een ontspanningsmassage tot de meer specifieke Shiatsu massage of sportmassage. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over massage en massagesalons.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 = Waarom een Hotstone massage? – Beautychalet Sam

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - massage masseren

Waarom geregeld een massage ondergaan? – Chillax antwerpen massage
Wat doet een goede massage? Het verlicht stress, bevordert de bloedcirculatie, verbetert je houding, verlaagt de bloeddruk, verlicht pijn, ontspant de spieren, verbetert flexibiliteit, bevordert de ademhaling, verlicht spanningshoofdpijn, versterkt je immuunsysteem en helpt bij depressie! Daarnaast is aanraking ook een ongelofelijk belangrijk onderdeel van menselijk contact. Het helpt ons verbonden te voelen met - en geliefd te voelen door de mensen rondom ons. Kortom, nu en dan een goede massage kan wonderen doen. Zowel fysiek als mentaal.

Waarom je hoofdhuid masseren? - Fair BodyCare
Door je hoofdhuid te masseren verbeter je de doorbloeding waardoor er ook meer voedingsstoffen naar je haren worden gestuurd. Je masseert je hoofdhuid met je vingertoppen of een zachte borstel. Als je lang haar hebt kun je ook een haarverzorgingsproduct op de borstel doen en het er zo doorheen borstelen. Voor extra ontspanning vraag je iemand om de massage voor je te doen!

Welke massage is best voor belastte spieren? - massage gids
Een herstelmassage bevordert de afvoer van deze afvalstoffen uit de spieren waardoor spierpijn (zoveel mogelijk) voorkomen wordt. Het lichaam zal sneller hersteld zijn en beter de volgende belasting aankunnen. Een herstelmassage duurt meestal zon 20 minuten en kan prima gecombineerd worden met een warmtebad of sauna. Als de spieren heel zwaar belast zijn, zoals bij het lopen van een marathon, is het beter om de sportmassage uit te stellen. Het is dan verstandiger om de overbelaste spieren eerst tot rust te brengen door middel van ijsmassage, het liefst 5 keer per dag gedurende 15 minuten.

Waarom is massage belangrijk? - Chillax antwerpen massage
Een goede massage: Verlicht stress, bevordert de bloedcirculatie, verbetert je houding, verlaagt de bloeddruk, verlicht pijn,ontspant de spieren, verbetert flexibilitiet, bevordert de ademhaling, verlicht spanningshoofdpijn, versterkt je immuunsysteem en helpt bij depressie!

Wat is een massage en wat doet het met je ? – Elst massagesalon
Massage is zo oud als de mensheid zelf en komt in alle culturen voor. Door de jaren heen heeft men in iedere cultuur ontdekt wat de heilzame werking is van massage. Ook u maakt gebruik van massage. Automatisch wrijft u over pijnlijke plekken om de pijn te verzachten en kinderen die overstuur zijn, worden over de bol geaaid om tot rust te komen.
- Massage verbetert de lichamelijke conditie en stimuleert het zelfgenezende vermogen van het lichaam.
- Massage verbetert de doorbloeding van het lichaamsdeel dat wordt behandeld.
- Afvalstoffen en overtollig vocht worden hierbij afgevoerd en voedingsstoffen en zuurstof worden via het bloed aangevoerd.
- Hierdoor verbetert het herstelvermogen van weefsels.
- Tot slot heeft een massage een ontspannende werking op het totale lichaam en de geest.

Massage voor een "goed in je vel" gevoel – wellnessradio
Wellness bied niet enkel schoonheid aan. Het genieten komt van binnen uit, probeer eens een heerlijke drukpuntenmassage, voetreflexuologie, een shiatsu of craniosacreel therapie. Therapeutische behandelingen zijn niet enkel voor mensen die problemen hebben. Ze brengen je organen in balans en geven je een enorm " goed in je vel" gevoel.

Waarom een massage? – massages martine
Er zijn vele redenen. Je wil iemand verwennen, je vader heeft hoofdpijn, je vriendin is te fanatiek geweest bij het sporten, je dochter verdient wat ontspanning na het harde studeren. Massage is een gouden middel. Het helpt tegen stress, het bevordert ontspanning van lichaam en geest, het geeft nieuwe energie, kan verlichting geven bij pijn, zorgt voor een sneller herstel van de spieren na een zware prestatie en kan bij sporten preventief worden toegepast om blessures en spierpijn te voorkomen.

Massage met een balletje voor triggerpoints - total-balance
Triggerpoints (spierknopen) in de rug bijvoorbeeld, langs de schouderbladen, zijn met enige oefening goed te behandelen met...... een stuiterbal. Zorg voor een gladde ondergrond (muur of deur) Laat de bal over de aangedane gedeelte van de rug rollen, terwijl je tegen de muur of deur aanleunt. Doe dit ongeveer 6x verspreid over de dag. 30 seconden per keer is voldoende. Je zult zien, na enige dagen zijn de problemen een stuk minder geworden of verdwenen.

Wat dacht u van een douche massage? - aromatherapieshop
Geniet eens van een relax-douche. Buig je hoofd iets naar voren, sluit je ogen en laat het water vooral langs je nek en schouders lopen. Op die plek zitten spieren door stress vaak in de knoop. Na vijf minuten neem je een royale spons en een romig, aromatisch doucheschuim, dat je zacht over je lichaam masseert. Afspoelen en tot slot je huid droogwrijven.

Masseren tegen stress en depressie – Body en mind
Het is bewezen dat massages de bloedcirculatie stimuleren en de flexibiliteit van uw lichaam verhogen. Ook voorkomt masseren stress, stijve spieren, sommige aanhoudende pijnen en depressie en gevoelens van paniek.

3. Algemene informatie

Massage masseren

massage masserenMeer informatie bij volgende update