Vermageren en afslanken – TIPS en weetjes uit België Nederland – studies en onderzoek

U bent hier : Home > Beauty > Afslanken vermageren

Vermageren afslanken TIPS 01

Vermageren : deze week meest gezocht en verkocht op het internet. Wekelijkse update

Onderstaande artikelen en tips worden u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland.

> Artikel 1 = Wilt u vermageren ? Luister eens naar uw lichaam

> Artikel 2 = Wist je dat ... je makkelijk kan vermageren door dagelijks je calorieën te tellen.

> Artikel 3 = Wist je dat ... er een dieetpil ontwikkeld is voor obesitas


Afslanken hoeft geen hel te zijn (een tip van) Nechora

Afslanken en figuurcorrectie, "twee van mijn favoriete bezigheden" hoor ik je al zeggen. Afslanken en figuurcorrectie hoeft echt geen hel te zijn, doe het traag maar zeker en vermijd vooral overmoedig worden, je zal zien dat het je dan best gaat lukken. Blijven eten is de boodschap om het jojo effect te vermijden, maar pas wel de hoeveelheid aan. Volg de raadgevingen op onze website, samen met de juiste voeding, en de helft van de strijd is reeds gewonnen. Veel succes.

Vermageren? Welk dieet past bij jou? (een tip van) Southbeach dieet

Vooraleer u van start gaat met een dieet, is het zeer belangrijke om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Er zijn nl. geschikte diëten voor geschikte doelgroepen. Een vegetariër zal zo bijvoorbeeld zeker geen vlees willen eten op zijn/haar dieet! Bespreek de mogelijkheden met een voedingsconsulent.

Hoe kan je gezond afslanken en vermageren ? (een tip van) Herba online

Als je wil afslanken moet je erop letten dat je je lichaam niet uithongert. Een volledig uitgebalanceerd dieet zorgt ervoor dat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt voor een gezonde spiermassa en een goede verbranding. Als je 'honger' hebt, zal je lichaam immers reserves opslaan als vet! Voldoende water drinken is ook belangrijk voor het afvoeren van afvalstoffen.

Waarom zijn de laatste kilootjes het zwaarst? (een tip van) Minitea

Als je wilt afslanken of vermageren dan zal je merken dat de laatste kilo's het zwaarst zijn: Iemand die 100kg weegt en 1kg wil afvallen moet namelijk maar 1% magerder worden. Als je vervolgens maar 80kg meer weegt en toch nog 1kg wil afvallen dan moet je al 1,25% vermageren of afslanken. Dat is 25% meer en dat is al een stuk lastiger.

Afslanken in een verwarmde cabine (een tip van) Body Balans

Centimeters verliezen kan door 2x per week ongeveer 30 minuten oefeningen te doen in de verwarmde cabine. Het is goed voor je figuur en je geest. Gewicht verlies je dan weer met het proteïnedieet.

Blijvend afslanken? Zorg voor evenwichtig eetpatroon (een tip van) Herba Belgie

Als u wilt afslanken mag je ook niet te weinig eten omdat uw lichaam zich hieraan zal aanpassen en de stofwisseling zal verlagen. Van zodra je dan weer meer gaat eten, komt het gewicht er snel terug bij omdat uw lichaam de toename van voedingsstoffen niet meer verwerkt en dus opslaat als reserve.

Waarom is diëten niet de ideale afslankmethode? (een tip van) 4lijf

Diëten werkt niet altijd en zorgt er vaak juist voor dat men zwaarder wordt omwille van het jojo-effect. Het enige wat echt helpt is meer bewegen en je eetgewoonten aanpassen. Wie dat blijvend doet, behoudt zijn of haar gezonde gewicht.

Afvallen met een maagballon (een tip van) Maagballon.nl

Mensen met een overgewicht aan vet van meer dan vijftien tot twintig kilo kunnen met behulp van een maagballon snel veel kilos afvallen. De maagballon zweeft/drijft in de maag en geeft daardoor sneller een verzadigd gevoel. Bovendien vertraagt de maagballon het voedseltransport van de slokdarm naar de maag. Hierdoor zult u minder gaan eten en daardoor gewicht verliezen. De maagballon is een veilige methode om veel kilos af te vallen.

Liposuctie met blijvend resultaat (een tip van) Pro Beautyclinic

Ultrashape is de eerste niet-invasieve medische liposuctie met blijvend resultaat. Ideaal om permanent centimeters te verliezen rond de buik/maag streek of buitenkant dijen. Opgelet deze behandeling heeft NIET de bedoeling om gewicht te verliezen. U kan tot 6 cm omtrek verminderen na 3 tot 4 behandelingen. De behandeling zal vetcellen verwijderen uit de 'moeilijke' zone zonder enige vorm van chirurgie, zonder injectie of tabletten. Ook zijn er geen bekende neveneffecten of bloeduitstortingen na de behandeling.


Algemene informatie - Vermageren

Soms gebeurt het wel eens dat we menen dat we een kilootje te veel wegen en we ons aanzetten om te vermageren of af te slanken. Dit is helaas sneller gezegd dat gedaan. Afslanken of vermageren is een proces dat discipline en doorzetting vereist willen we het doel effectief bereiken. De vraag is dan ook wat de ideale manier of methode is om af te vallen en een slanke lijn te creëren zonder in een jojo-effect verzeilt te raken. Er zijn namelijk tal van manieren om af te vallen zoals diëten en de algemene voeding aanpassen, meer gaan sporten om calorieën en vet te verbranden en zo meer.

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

Alle weetjes
Moppen en grappen
Promoties