Hoe kan je goed en succesvol vermageren – waarop zeker letten TIPS

U bent hier : Home > Beauty > Afslanken vermageren


Vermageren afslanken TIPS 01

Heb je last van overgewicht of wil je gewoon goed en succesvol vermageren, dan vind je hier talrijke praktische TIPS die je hierbij kunnen helpen. Regelmatig worden nieuwe TIPS toegevoegd.

Vermageren artikelen

Tip 10 : Makkelijk gewicht verliezen? Koude temperatuur helpt bij afslanken

Studie - Onderzoek
Deze stelling klinkt waarschijnlijk ietwat vreemd in de oren maar het is effectief een bewezen feit. Koude temperaturen helpen om af te slanken en gewicht te verliezen. Dit werd thans aangetoond in een nieuw onderzoek waarin de studie toonde dat de omgevingstemperatuur waarin je je bevindt meehelpt in het afslanken of vermageren. Het onderzoek toonde aan dat het lichaam extra lichaamsvetten verbrandt als de temperatuur lager wordt dan +19°C. Het lichaam doet dit automatisch om je warm te houden. Eenmaal de omgevingstemperatuur terug hoger wordt dan +19°C dan stopt het lichaam weer automatisch met het verbranden van de extra aanwezige vetten.

Dit onderzoek legt wel een nieuw kijk op de wijze waarop we de dag van vandaag omgaan met afslanken en met name het sporten om af te slanken waar we vooral gericht zijn op veel zweten wat dan weer gelinkt is aan eerder warme omgevingstemperaturen. Doch is bij zweten geweten dat in eerste instantie veel water wordt uitgezweet. Pas na ca twintig minuten sporten worden effectief de vetten aangesproken. Succesvol afslanken met sport is dus een duursport en zeker geen korte sprint. Kortom, wil je vermageren en afslanken en wil je dat dit als het ware automatisch gebeurt zonder enige inspanning, denk dan zeker eens aan deze studie. Maak je omgeving kouder dan +19°C en het lichaam spreekt automatisch je vetten aan. Doch ook even opletten. Te lang verblijven in koude temperaturen kan je gezondheid ook schaden.

Tip 9 : Afslanken hoeft geen hel te zijn

(een tip van) Nechora
Afslanken en figuurcorrectie, "twee van mijn favoriete bezigheden" hoor ik je al zeggen. Afslanken en figuurcorrectie hoeft echt geen hel te zijn, doe het traag maar zeker en vermijd vooral overmoedig worden, je zal zien dat het je dan best gaat lukken. Blijven eten is de boodschap om het jojo effect te vermijden, maar pas wel de hoeveelheid aan. Volg de raadgevingen op onze website, samen met de juiste voeding, en de helft van de strijd is reeds gewonnen. Veel succes

Tip 8 : Vermageren? Welk dieet past bij jou?

(een tip van) Southbeach dieet
Vooraleer u van start gaat met een dieet, is het zeer belangrijke om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Er zijn nl. geschikte diëten voor geschikte doelgroepen. Een vegetariër zal zo bijvoorbeeld zeker geen vlees willen eten op zijn/haar dieet! Bespreek de mogelijkheden met een voedingsconsulent.

Tip 7 : Hoe kan je gezond afslanken en vermageren ?

(een tip van) Herba online
Als je wil afslanken moet je erop letten dat je je lichaam niet uithongert. Een volledig uitgebalanceerd dieet zorgt ervoor dat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt voor een gezonde spiermassa en een goede verbranding. Als je 'honger' hebt, zal je lichaam immers reserves opslaan als vet! Voldoende water drinken is ook belangrijk voor het afvoeren van afvalstoffen.

Tip 6 : Waarom zijn de laatste kilootjes het zwaarst?

(een tip van) Minitea
Als je wilt afslanken of vermageren dan zal je merken dat de laatste kilo's het zwaarst zijn: Iemand die 100kg weegt en 1kg wil afvallen moet namelijk maar 1% magerder worden. Als je vervolgens maar 80kg meer weegt en toch nog 1kg wil afvallen dan moet je al 1,25% vermageren of afslanken. Dat is 25% meer en dat is al een stuk lastiger.

Tip 5 : Afslanken in een verwarmde cabine

(een tip van) Body Balans
Centimeters verliezen kan door 2x per week ongeveer 30 minuten oefeningen te doen in de verwarmde cabine. Het is goed voor je figuur en je geest. Gewicht verlies je dan weer met het proteïnedieet.

Tip 4 : Blijvend afslanken? Zorg voor evenwichtig eetpatroon

(een tip van) Herba Belgie
Als u wilt afslanken mag je ook niet te weinig eten omdat uw lichaam zich hieraan zal aanpassen en de stofwisseling zal verlagen. Van zodra je dan weer meer gaat eten, komt het gewicht er snel terug bij omdat uw lichaam de toename van voedingsstoffen niet meer verwerkt en dus opslaat als reserve.

Tip 3 : Waarom is diëten niet de ideale afslankmethode?

(een tip van) 4lijf
Diëten werkt niet altijd en zorgt er vaak juist voor dat men zwaarder wordt omwille van het jojo-effect. Het enige wat echt helpt is meer bewegen en je eetgewoonten aanpassen. Wie dat blijvend doet, behoudt zijn of haar gezonde gewicht.

Tip 2 : Afvallen met een maagballon

(een tip van) Maagballon.nl
Mensen met een overgewicht aan vet van meer dan vijftien tot twintig kilo kunnen met behulp van een maagballon snel veel kilos afvallen. De maagballon zweeft/drijft in de maag en geeft daardoor sneller een verzadigd gevoel. Bovendien vertraagt de maagballon het voedseltransport van de slokdarm naar de maag. Hierdoor zult u minder gaan eten en daardoor gewicht verliezen. De maagballon is een veilige methode om veel kilos af te vallen.

Tip 1 : Liposuctie met blijvend resultaat

(een tip van) Pro Beautyclinic
Ultrashape is de eerste niet-invasieve medische liposuctie met blijvend resultaat. Ideaal om permanent centimeters te verliezen rond de buik/maag streek of buitenkant dijen. Opgelet deze behandeling heeft NIET de bedoeling om gewicht te verliezen. U kan tot 6 cm omtrek verminderen na 3 tot 4 behandelingen. De behandeling zal vetcellen verwijderen uit de 'moeilijke' zone zonder enige vorm van chirurgie, zonder injectie of tabletten. Ook zijn er geen bekende neveneffecten of bloeduitstortingen na de behandeling.