Vermageren afslanken – TIPS en weetjes uit België Nederland

U bent hier : Home > Beauty > Afslanken vermageren

Vermageren afslanken TIPS 01

Onderstaande TIPS en artikelen over vermageren worden u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit je buurt. Wilt u ook een artikel publiceren met gratis LINKS naar uw website: Zie pagina contact.

Wist je dat ... er nu een dieetpil ontwikkeld is voor obesitas en overgewicht

Een Amerikaanse studiegroep heeft een uniek nieuw afslank-pilletje ontwikkeld specifiek voor obesitas en overgewicht. De dieetpil werd gedurende een periode van drie jaar en vier maanden (40 maanden) uitvoerig getest bij 12.000 proefpersonen. Het onderzoek toonde aan dat het medicijn het eerste afslankmiddel is dat langdurig kan genomen worden zonder verhoogd risico op hartproblemen. Er wordt aanbevolen twee maal per dag het pilletje te nemen waardoor de hersenen een gevoel van verzadiging gaan ontwikkelen waardoor je hongergevoel onderdrukt wordt en je vervolgens minder gaat eten. Hierdoor ga je vervolgens afslanken of vermageren. Het onderzoek toonde een gemiddelde gewichtsverlies van 5% na gebruik van één jaar. Het dieetpilletje is voorlopig enkel beschikbaar in Amerika en wordt momenteel nog door Europese instanties en keurorganismen gecontroleerd. Kortom, worstel je met overgewicht en wil je graag afslanken of vermageren, dan is er alvast hoop op een mogelijk wondermiddel. Doch wees steeds voorzichtig. Een overgewicht kan ook door erfelijke of emotionele redenen ontstaan waarbij het stillen van de honger door een pilletje niet altijd doeltreffend kan zijn.

Afslanken hoeft geen hel te zijn (een tip van) Nechora

Afslanken en figuurcorrectie, "twee van mijn favoriete bezigheden" hoor ik je al zeggen. Afslanken en figuurcorrectie hoeft echt geen hel te zijn, doe het traag maar zeker en vermijd vooral overmoedig worden, je zal zien dat het je dan best gaat lukken. Blijven eten is de boodschap om het jojo effect te vermijden, maar pas wel de hoeveelheid aan. Volg de raadgevingen op onze website, samen met de juiste voeding, en de helft van de strijd is reeds gewonnen. Veel succes.

Vermageren? Welk dieet past bij jou? (een tip van) Southbeach dieet

Vooraleer u van start gaat met een dieet, is het zeer belangrijke om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Er zijn nl. geschikte diëten voor geschikte doelgroepen. Een vegetariër zal zo bijvoorbeeld zeker geen vlees willen eten op zijn/haar dieet! Bespreek de mogelijkheden met een voedingsconsulent.

Hoe kan je gezond afslanken en vermageren ? (een tip van) Herba online

Als je wil afslanken moet je erop letten dat je je lichaam niet uithongert. Een volledig uitgebalanceerd dieet zorgt ervoor dat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt voor een gezonde spiermassa en een goede verbranding. Als je 'honger' hebt, zal je lichaam immers reserves opslaan als vet! Voldoende water drinken is ook belangrijk voor het afvoeren van afvalstoffen.

Waarom zijn de laatste kilootjes het zwaarst? (een tip van) Minitea

Als je wilt afslanken of vermageren dan zal je merken dat de laatste kilo's het zwaarst zijn: Iemand die 100kg weegt en 1kg wil afvallen moet namelijk maar 1% magerder worden. Als je vervolgens maar 80kg meer weegt en toch nog 1kg wil afvallen dan moet je al 1,25% vermageren of afslanken. Dat is 25% meer en dat is al een stuk lastiger.

Afslanken in een verwarmde cabine (een tip van) Body Balans

Centimeters verliezen kan door 2x per week ongeveer 30 minuten oefeningen te doen in de verwarmde cabine. Het is goed voor je figuur en je geest. Gewicht verlies je dan weer met het proteïnedieet.

Blijvend afslanken? Zorg voor evenwichtig eetpatroon (een tip van) Herba Belgie

Als u wilt afslanken mag je ook niet te weinig eten omdat uw lichaam zich hieraan zal aanpassen en de stofwisseling zal verlagen. Van zodra je dan weer meer gaat eten, komt het gewicht er snel terug bij omdat uw lichaam de toename van voedingsstoffen niet meer verwerkt en dus opslaat als reserve.

Waarom is diëten niet de ideale afslankmethode? (een tip van) 4lijf

Diëten werkt niet altijd en zorgt er vaak juist voor dat men zwaarder wordt omwille van het jojo-effect. Het enige wat echt helpt is meer bewegen en je eetgewoonten aanpassen. Wie dat blijvend doet, behoudt zijn of haar gezonde gewicht.

Afvallen met een maagballon (een tip van) Maagballon.nl

Mensen met een overgewicht aan vet van meer dan vijftien tot twintig kilo kunnen met behulp van een maagballon snel veel kilos afvallen. De maagballon zweeft/drijft in de maag en geeft daardoor sneller een verzadigd gevoel. Bovendien vertraagt de maagballon het voedseltransport van de slokdarm naar de maag. Hierdoor zult u minder gaan eten en daardoor gewicht verliezen. De maagballon is een veilige methode om veel kilos af te vallen.

Liposuctie met blijvend resultaat (een tip van) Pro Beautyclinic

Ultrashape is de eerste niet-invasieve medische liposuctie met blijvend resultaat. Ideaal om permanent centimeters te verliezen rond de buik/maag streek of buitenkant dijen. Opgelet deze behandeling heeft NIET de bedoeling om gewicht te verliezen. U kan tot 6 cm omtrek verminderen na 3 tot 4 behandelingen. De behandeling zal vetcellen verwijderen uit de 'moeilijke' zone zonder enige vorm van chirurgie, zonder injectie of tabletten. Ook zijn er geen bekende neveneffecten of bloeduitstortingen na de behandeling.


Algemene informatie

Soms gebeurt het wel eens dat we menen dat we een kilootje te veel wegen en we ons aanzetten om te vermageren of af te slanken. Dit is helaas sneller gezegd dat gedaan. Afslanken of vermageren is een proces dat discipline en doorzetting vereist willen we het doel effectief bereiken. De vraag is dan ook wat de ideale manier of methode is om af te vallen en een slanke lijn te creëren zonder in een jojo-effect verzeilt te raken. Er zijn namelijk tal van manieren om af te vallen zoals diëten en de algemene voeding aanpassen, meer gaan sporten om calorieën en vet te verbranden en zo meer.

Vermageren, luister naar uw lichaam

afslanken vermagerenVele mensen, vrouwen en mannen, zijn begaan met hun lichaam en vinden vaak van henzelf dat ze te dik zijn en dienen af te slanken of te vermageren. Dit niet omdat men plots een fotomodel wil worden of dat men opzoek is naar een nieuwe date of relatie, maar gewoon omdat er een bepaald gevoel van "te dik" heerst en de kleding misschien wat krap past. De vraag is thans hoe men succesvol kan vermageren. Hiervoor zijn naargelang de situatie meerdere methodieken beschikbaar die kunnen gehanteerd worden zoals diëten, sporten, afslanktabletten gebruiken, hongergevoel-remmers gebruiken en zo meer. Hoe men ook wenst af te vallen of te vermageren, een belangrijke basisregel is dat men luistert naar het lichaam.

Als we de werking van het lichaam analyseren dan zien we dat we voeding nodig hebben als energiebron om te overleven. Om eten te krijgen gaat het lichaam een signaal geven naar de hersenen dat we kennen als honger. Omwille van dit hongergevoel gaan we eten. Vervolgens gaat het lichaam de vereiste energie en voedingsstoffen uit deze voeding halen en het overtollige via de natuurlijke weg afscheiden. Dit is een proces dat makkelijk lijkt, doch zeer complex is. Het lichaam gaat namelijk niet al het opgenomen eten tot energie omvormen maar ook een deel van het opgenomen voedsel omzetten naar reserve voor later. Deze reserves kennen we als vetten die zich op meerdere locaties van het lichaam, de één al meer als de ander, vastzet en het lichaam dus verdikken.

Bij het wegzetten van de voeding tot reserve houdt het lichaam rekening met twee belangrijke peilers zijnde: hoeveel voedsel wordt gegeten per maaltijd en hoe frequent wordt gegeten. Beide peilers bepalen hoeveel van de opgenomen voeding het lichaam als reserve gaat plaatsen. Wilt u dus een slankere lijn, dan dient u in eerste instantie uw eetgewoonte aan te passen, afgestemd op het ritme van uw lichaam. Als het lichaam merkt dat het geregeld voeding binnen krijgt, dan gaat het lichaam hierop reageren door minder vetten weg te zetten. Eet men slechts één of twee keer per dag bijvoorbeeld dan zal het lichaam hierop reageren door meerdere vetten aan te zetten aangezien het lichaam weet dat het lang dient te wachten op een volgende maaltijd waarop het zich verdedigt door de vetreserve.

Kortom, wilt u vermageren of afslanken, dan is een eerste stap de eetgewoonten af te stemmen op het ritme van het lichaam. Eet om de twee uur een klein hapje en laat het lichaam enkele weken de tijd om te gewennen aan de nieuwe eetgewoonte en u zal resultaat merken.

Vermageren afslanken succes TIPSNaast de frequentie is het tevens de kunst de hoeveelheid voeding per maaltijd of voedingsinname af te stemmen op het ritme van het lichaam. Als u om de twee uur een biefstuk naar binnen werkt met een portie frieten, dan kan u niet verwachten dat u afslankt. Dus naast de frequentie dient ook de hoeveelheid goed gedoseerd te worden waarbij het aantal calorieën, die de energiewaarde aangeeft, afgestemd wordt op de benodigde energie of calorieën die u verbruikt. De kunst is om de verbruikte en benodigde calorieën op elkaar af te stemmen.

Dus, wilt u afvallen of vermageren, dan is de eerste stap goed te luisteren naar uw lichaam en het ritme van uw lichaam af te stemmen op uw voeding. Dit is de basis voor elke afslankformule. Doet u dit niet dan zal u vroeg of laat, ook na een lang en intens dieet, sporten, slikken van allerhande afslanktabletten of wat dan ook, wederom geconfronteerd worden met een gewichtstoename. Denk erom, overgewicht of gewoon wat te dik zijn wordt steeds veroorzaakt door voedingsinname. Zo maar uit zichzelf dik worden bestaat niet, men zou wat zien.
Meer informatie bij volgende update
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten