Sport en fitness sportcentrum fitnesscentrum gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Beauty > Sport en fitness

sport fitness zumba aerobics TIPSLichaamsbeweging is een absolute noodzaak. Je hoort het dan ook bijna elke dag dat we dienen te sporten en bewegen om zowel onze conditie als de algemene gezondheid op peil te houden. De vraag is thans welke sport meest ideaal is. Dit is uiteraard afhankelijk per individu doch is de motivatie en het leuk vinden het allerbelangrijkste. Zonder dit stop je weer met sporten en sta je weer bij af. Het is dan ook aan te raden een sport te vinden die je echt aanspreekt. Ga eens langs bij een fitnesscentrum of sportcentrum en kijk eens naar de verschillende sporten. Op deze pagina vind je gratis TIPS en advies voor sport en lichaamsbeweging.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 = Ben jij klaar voor het WK voetbal 2018 - Speelschema WK

Tip 2 = Hoe kan je succesvol stoppen met roken - Ludo Claes

Tip 3 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. MINI-TIPS - sport en fitness

Snel afvallen met Zumba - Zumba Fitness
Met de nieuwste fitness hype Zumba verbrandt u 1000 calorieën per uur. Er is geen snellere manier om zoveel calorien te verbranden op zo een korte tijd. Met een Zumba workout beweegt u iedere spier in uw lichaam waardoor de vetverbranding onmiddellijk start met uw eerste danspasjes. Zumba is niet moeilijk, iedereen zowel jong als oud kan deelnemen. Zumba is ook genieten en gewicht verliezen op hetzelfde moment. U krijgt met Zumba niet het gevoel dat u aan het afzien bent maar eerder een party gevoel. U heeft met Zumba geen danspartner nodig en u hoeft ook niet te kunnen dansen. Zumba is makkelijk en eenmaal u start met Zumba kan u er niet meer zonder. Zumba is FUN !!!

Eiwitten als voedingssupplement in de ochtend - Body en fit shop
Wanneer je 's ochtends eiwitten neemt dan kun je het beste kiezen voor een snel opneembare bron, een goede “Whey proteïne” dus. Dit is een zeer belangrijk inname moment omdat je 's nacht geen voedingsstoffen binnenkrijgt, je brengt je lichaam dan direct weer in opbouw. Kijk voor tips over de andere tijstippen op onze website!

Waarop letten bij fitness met gewichten? - Fitness Delivery
Let op! Ga niet op te jonge leeftijd trainen met te zware gewichten. De spieren zijn hier nog niet klaar. Vanaf 18 jaar kunnen de remmen los.

3. Algemene informatie

Sport en fitness

sport en fitness aeroribsMeer informatie bij volgende update