Voetverzorging en pedicure gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Beauty > Voetverzorging

voetverzorging pedicure TIPSOnze voeten dragen ons de hele dag en worden vaak extra belast als we lopen of springen wat maakt dat onze voeten het soms zwaar te verduren hebben. Ook de huid aan de voeten en tenen heeft het zwaar aangezien we onze voeten vaak de gehele dag van lucht afsluiten door ze in sokken en schoenen op te sluiten. Dit leidt dan ook wel eens naar onaangename geurtjes zoals zweetvoeten of schimmel tussen de tenen. Je zou ervan versteld kunnen staan hoeveel aandoeningen we aan onze voeten kunnen krijgen. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies voor voetverzorging en pedicure.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. MINI-TIPS - voetverzorging en pedicure

Luister naar uw voeten - MiZo Footcare
Pijnlijke voeten zijn niet normaal. Verdring pijn aan uw voeten dus niet, maar doe er wat aan. De meeste voetproblemen zijn op te lossen, en uw pedicure kan daar vaak een belangrijke bijdrage aan leveren.

Een middeltje om eelt te verwijderen - NIWA products
Vindt u ook dat de meeste eeltweekers op de markt weinig of niet hun werk doen hoe het eigenlijk zou moeten? En dan niet gesproken over ingegroeide nagels, likdoorns, kloven en mykose nagels. Met moliongle is dat allemaal verleden tijd het werkt echt fantastisch goed. Het zijn Originele en Exclusieve Formules en gegarandeerd zonder conserveringsmiddelen ! En het kan veilig worden gebruikt voor patiënten met reuma, perifeer arterieel vaatlijden of diabetici. Gewoon een geweldig goed product dat ook daadwerkelijk voor 100% werkt.

3. Algemene informatie

Voetverzorging en pedicure

Voetverzorging en pedicureMeer informatie bij volgende update