Voetverzorging en pedicure – TIPS en weetjes uit België en Nederland

U bent hier : Home > Beauty > Voetverzorging

voetverzorging pedicure TIPS

Tip 3 : Waarom extra aandacht voor uw voeten (een tip van) Pedicure ilse

Wist u dat uw voet bestaat uit tientallen gewrichten, spieren, botjes en banden die elke dag behoorlijk belast worden. Het is dus logisch dat uw voeten soms extra zorg en aandacht kunnen gebruiken. Uw voeten goed hydrateren om eeltvorming te voorkomen, goede, goed passende schoenen om zoveel mogelijk druk te vermijden. De nagels recht en niet te kort knippen om ingegroeide nagels te voorkomen zijn slechts enkele tips die u zelf makkelijk kan toepassen. Ondanks een goede zelfzorg kan u toch nog last hebben van eelt , likdoorns en ingegroeide nagels. Ook als u suikerziekte hebt is er een verhoogde kans op voetproblemen. In al deze gevallen is het raadzaam een pedicure te contacteren die u tips en raad op maat kan geven.Tip 2 : Luister naar uw voeten (een tip van) MiZo Footcare

Pijnlijke voeten zijn niet normaal. Verdring pijn aan uw voeten dus niet, maar doe er wat aan. De meeste voetproblemen zijn op te lossen, en uw pedicure kan daar vaak een belangrijke bijdrage aan leveren.

Tip 1 : Een middeltje om eelt te verwijderen (een tip van) NIWA products

Vindt u ook dat de meeste eeltweekers op de markt weinig of niet hun werk doen hoe het eigenlijk zou moeten? En dan niet gesproken over ingegroeide nagels, likdoorns, kloven en mykose nagels. Met moliongle is dat allemaal verleden tijd het werkt echt fantastisch goed. Het zijn Originele en Exclusieve Formules en gegarandeerd zonder conserveringsmiddelen ! En het kan veilig worden gebruikt voor patiënten met reuma, perifeer arterieel vaatlijden of diabetici. Gewoon een geweldig goed product dat ook daadwerkelijk voor 100% werkt.


VOETVERZORGING : Algemene informatie

Voetverzorging en pedicureOnze voeten dragen ons de hele dag en worden vaak extra belast als we lopen of springen wat maakt dat onze voeten het soms zwaar te verduren hebben. Ook de huid aan de voeten en tenen heeft het zwaar aangezien we onze voeten vaak de gehele dag van lucht afsluiten door ze in sokken en schoenen op te sluiten. Dit leidt dan ook wel eens naar onaangename geurtjes zoals zweetvoeten of schimmel tussen de tenen. Je zou ervan versteld kunnen staan hoeveel aandoeningen we aan onze voeten kunnen krijgen. Het goed verzorgen van de voeten en regelmatig eens blootsvoets de avond doorbrengen is zeker een aanrader.

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

> Meer beauty TIPS
Moppen en grappen
Promoties