Leuke beauty TIPS en weetjes van schoonheidsinstituten

Schoonheidsinstituut beautysalon TIPS

♥ Leuke beauty producten kopen + promoties
- bol.com / make-up
- Amazon / make-up

Uw link hier? Meer info

NIEUW - Tip 12 : Te laat uit je bed? Hoe een snelle make-up aanbrengen?

(een tip van) Rita's salon
Jij was te laat, de wekker ging te laat. Je hebt je dus verslapen. Geen tijd om make-up aan te brengen, maar zonder wil je ook de deur niet uit. Hoe kun je er dan in één minuut toch nog goed uitzien? De blikvangers in je gezicht zijn je ogen en je mond. Je ogen opmaken kost te veel tijd, dus gebruik je alleen een zwarte mascara. Mascara verlengt, kleurt en krult je wimpers en geven je ogen toch de nodige uitdrukking.

Spendeer je laatste 45 seconden aan je mond. Wanneer je echt geen tijd hebt breng je alleen een lipgloss aan met je vingers. Beter is om je lippen eruit te laten knallen omdat je geen oogmake-up draagt. Kies daarom een lipstick in een heldere, opvallende kleur zodat je er toch opgemaakt uitziet.


FILMTIP
Leuke oogmake-up TIPS door Libellewebmaster


Tip 11 : Een mooie huid start met een goede reiniging!

(een tip van) Schoonheidsinstituut Gilis
Hiervoor kan je best een reinigingsmelk en een lotion gebruiken. Het is van groot belang om zowel 's morgens als 's avonds de huid goed te reinigen met de melk en daarna de lotion te gebruiken zodat de huid zich kan herstellen. Zo kan de huid een verzorgende, hydraterende creme optimaal opnemen.

Tip 10 : Laat steeds je huidtype bepalen voor schoonheidsproducten

(een tip van) Cibelle
Je gebruikt een dure lijn schoonheidsproducten, maar merkt geen verschil? Laat steeds je huidtype bepalen a.h.v. een professionele huidanalyse alvorens je te laten verzorgen en producten aan te schaffen

Tip 9 : Last van hangende gezichtshuid?

(een tip van) Supreme Beauty
Facial Fitness, de natuurlijke face lift! Terwijl u uw dag/avond crème aanbrengt masseer uw gezicht grondig. Regelmatig masseren van de gezichtsspieren helpt tegen een hangende huid en geeft u een gezonde gloed.

Tip 8 : Je uiterlijk bepaalt je innerlijke

(een tip van) Foekjeschakel
Je uiterlijk heeft invloed op anderen, maar ook op jezelf. Het doet iets met je te weten hoe je er uit ziet. Je voelt je zekerder. Ik durf zelfs te stellen dat mensen zich nadat ze zich bewust zijn gaan worden van hun uiterlijk ze zich gelukkiger zijn gaan voelen. Je loopt anders, je praat anders, je kijkt anders. En als je omgeving daar weer op reageert voel je je nog lekkerder.

Tip 7 : Eén make-up voor meerdere doeleinden?

(een tip van) Unity Cosmetics
Veel cosmetica producten zijn multifunctioneel zonder dat je dat aan de naam kunt afleiden. Zo zijn veel rose getinte oogschaduwkleuren zeer geschikt om te gebruiken als rouge en kun je donkere kleuren, door ze nat te maken, gebruiken als eyeliner!

Een verrassend effect krijg je door lipgloss of lippenstift te gebruiken als rouge. Dit geldt ook voor kwasten, zo kun je bijvoorbeeld een lippenseel ook gebruiken als eyelinerkwast.

Tip 6 : Welke kleur font de teint moet je kiezen?

(een tip van) Natuurlijk mooi
Een fond de teint gebruiken we om te egaliseren, om vlekken weg te werken. Een fond mag dus nooit meer dan één tint lichter of donkerder zijn dan uw eigen gelaatskleur. Om dit te testen kan u een klein beetje fond uitwrijven op de binnenkant van de pols. Wanneer de fond nog zichtbaar is (na uitwrijven) is deze te licht of te donker.

Poeder dient om kleur te geven, om het gelaat weer levendig te maken. Poeder mag dus wel enkele tinten donkerder of lichter zijn, maar let wel op: vergeet de hals en de oren niet. Zo krijgt u geen masker-effect.

Tip 5 : Vraag steeds een kleurpaspoort

(een tip van) Blossig
Wanneer je bij een kleur- en/of stijlconsulenten boekt, let dan steeds of er in de prijs ook een kleurpaspoort is inbegrepen! Bij veel consulenten dien je deze achteraf nog bij te kopen!

Tip 4 : Al eens aan valse wimpers gedacht?

(een top van) Ikiss
Wimpers zijn erg belangrijk in het gezicht van de vrouw. Ze vervolledigen je ogen en maken je blik sensueel en vol verlangen. Sommige dames hebben erg weinig of fijne wimpers en dan komen valse exemplaren steeds van pas. Je kan ermee gaan werken, feesten en flirten, zoals jij wil. Je hebt wimpers in alle vormen en kleuren. Laat je verleiden en word zelf het verleidelijkst van allemaal.

Tip 3 : Hoe een mascara goed gebruiken?

(een iup van) Beautypolis
Wist u dat je mascara niet mag pompen? Zo krijg je klonters en kan je je mascara weggooien. In een draaibeweging werkt je mascara perfect en krijg je nooit klonters. Wist je dat de meeste mensen veel te veel product gebruiken? Bijvoorbeeld, oogontsminker.

De meeste vrouwen nemen een watje en doen hier heel veel product op. Als je een goed product hebt, maak je je watje eerst volledig nat met water, je wringt het uit en dan doe je er het product op. Werkt even goed en je product gaat maanden langer mee!

Tip 2 : Tip voor mooie roze lippen

(een tip van) Dehcos
Gebruik een oude tandenborstel (liefst een zachte) en doe hier een beetje vaseline op. Wrijf er zachtjes mee over je lippen, zo krijg je een scrubeffect en de vaseline is verzorgend voor je lippen. Door de wrijving van de tandenborstel krijgen je lippen een mooi roze kleurtje, mooi meegenomen!

Tip 1 : Schoonheidsinstituut, aanrader voor inspiratie

In een schoonheidsinstituut of schoonheidssalon staat beauty centraal. Alles wat ook maar met schoonheid en verzorging te maken heeft, vind je wel in het beautycenter. Je kan er terecht voor allerhande behandelingen van gelaatsverzorging of huidverzorging tot nagelverzorging om er mooi en gezond uit te zien.

Het beautysalon biedt tevens allerhande specialisaties in ondermeer acné behandeling, een anti-rimpel behandeling, een huidpeeling tot zelf een massage. Kortom, zoek je vernieuwing in je eigen verzorging of schoonheid, ga eens een kijkje nemen in het schoonheidsinstituut.

Schminken en make-up aanbrengen gebeurt vrijwel dagelijks waarbij de aard en looks van de make-up uiteraard bepaald wordt door de gelegenheid. Bij een doordeweekse werkdag zal de aard en soort make-up verschillen van dagen waarop naar een feestje gegaan wordt.

Doch over het algemeen is schminken en make-up  voor veel vrouwen een dagelijkse taak. Hierdoor ontstaat thans het gevaar dat men vervalt in een gewoonte en denkt alles wel te kennen of te weten. Zeg nu zelf, wie weet nu beter welke make-up u het beste staat dan uzelf, toch?

Laat u eens inspireren door een schoonheidsinstituut

Toch zou u wel eens versteld kunnen staan van de mogelijkheden en de extra accenten die gelegd zou kunnen worden als een gespecialiseerde schoonheidspecialiste u eens onder handen neemt en haar expertise en vakkennis op u loslaat. Alleen daarom is het aan te raden nu en dan eens een schoonheidsinstituut of beautysalon te bezoeken.

Een schoonheidsinstituut of beautysalon beschikt over gespecialiseerde schoonheidsspecialistes, producten, technieken en apparaten waardoor u wel eens vesteld zou kunnen staan over uw eigen mogelijkheden en toepassingen.

schoonheidsinstituut TIPSEen gespecialiseerde schoonheidsspecialiste biedt u met andere woorden de mogelijk om eens af te stappen van uw gewoonte-schminken en make-up en andere invloeden en denkpistes te ervaren waardoor u zoals gezegd wel eens versteld zou kunnen staan van de mogelijkheden. Een schoonheidsinstituut of beautysalon beschikt tevens over de nieuwste technieken, werkmethodes en cosmetica producten waardoor u op meerdere vlakken een leuke verrassing zou kunnen ervaren.

Kortom, sta eens open voor vernieuwing en laat u eens inspireren door de expertise en kennis van een schoonheidsspecialiste en breng eens een bezoek aan een schoonheidsinstituut. Hierdoor leert u nieuwe technieken en cosmetica kennen waardoor u uzelf nog beter en efficiënter kan schminken en bepaalde accenten accentueren. Zeker een aanrader.

Elk schoonheidsinstituut is uniek en anders

Let er wel even op dat elke schoonheidspecialiste haar individuele kijk en vakkennis heeft waardoor elke specialiste u met andere woorden anders bekijkt en anders zal opmaken. Daarom is het aan te raden meerdere ofwel verschillende schoonheidsspecialistes te benaderen wil u uw eigen ervaring zo breed mogelijk uitbreiden.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Beauty gerelateerde pagina's
- BEAUTY categorie
- Acne en puistjes TIPS
- Afslanken TIPS
- Beauty TIPS
- Bodybuilding TIPS
- Bruine huid TIPS
- Cellulitis TIPS
- Haarverzorging TIPS
- Haar bij kaalheid
- Huidverzorging TIPS
- Make-up TIPS
- Massage TIPS
- Model worden TIPS
- Nagelverzorging TIPS
- Ontharen TIPS
- Permanente make-up
- Rimpels TIPS
- Sauna en spa TIPS
- Voetverzorging TIPS
- Witte tanden TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Hartelijk dank voor uw beoordeling. We publiceren wekelijks nieuwe TIPS.