Massagestoel kiezen en kopen – massagestoelen TIPS en advies

U bent hier : Home > Woning > Massagestoelen

massagezetel massagestoel TIPS

Hier vind je leuke praktische TIPS, advies en onderzoeken voor het kiezen en kopen van een massagestoel - massagestoelen en massagezetels 5000+ TIPS.

Massagestoelen, een massage bij u in huis.

massagestoelGeef toe, wat is er heerlijker dan een lekkere ontspannende massage? Niets is zo heerlijk dan lekker ontspannen met een massage na een drukke werkdag. Doch is het niet steeds evident beroep te doen op een professionele masseur om u te laten masseren of een massagesalon te bezoeken. Daarom zou u kunnen opteren voor een massagestoel of massagezetel bij u thuis waarin u lekker gemasseerd wordt. Massagastoelen of massagezetels zijn speciale stoelen of zetels waarin massage elementen vervat zitten. Via allerhande elektrisch aangedreven motoren worden wrijvingen en trillingen gecreëerd op bepaalde locaties in de zetel waardoor een massagegevoel ontstaat.

Naast trillingen en wrijvingen zijn er nu ook massagestoelen waarbij speciale lokale draaibewegingen worden bewerkstelligd waardoor effectief een massage van de spieren ontstaat. Tevens kunnen massagestoelen dermate geautomatiseerd zijn waardoor ze instelbaar en programmeerbaar zijn. Via voorgeprogrammeerde functies kan met één druk op de knop een bepaalde reeks van bewegingen en massages afgelopen worden met een bepaalde reeks van massages, trillingen en wrijvingen sequentieel afgelopen zodat een heerlijk massagegevoel ontstaat.

Daarnaast zijn de hedendaagse massagestoelen alles omvattend. Waar vroegere modellen enkel de rug masseerden, zijn de hedendaagse massagestoelen zodanig ontworpen dat het gehele lichaam van nek tot onderbenen gemasseerd wordt waarbij de snelheid en hardheid van de massage volledig kan geprogrammeerd en ingesteld worden. Naast het masseren zijn de massagestoelen tevens relaxstoelen wat betekent dat ze instelbaar zijn volgens de gewenste houding. Men dient dus niet mooi rechtop te zitten maar kan zowel de rugleun als de ondersteunende voetensteun volgens de gewenste positie instellen opdat men in een ontspannende houding kan liggen tijdens de massage. Kortom, hebt u drukke werkdagen voor de boeg en zoekt u een heerlijke massage bij u thuis, dan zou een massagestoel voor u de ideale oplossing kunnen zijn.