Massagestoelen met TIPS voor de beste massagestoel

massagezetel massagestoel TIPS

Van harte welkom.
Op deze pagina vind je tips en advies over massagestoelen met studies en onderzoeken van Universiteiten wereldwijd. Wekelijks worden nieuwe tips toegevoegd. Alvast veel leesplezier.


NIEUW - Tip 1 : Massagestoelen, een massage bij u in huis.

massagestoelGeef toe, wat is er heerlijker dan een lekkere ontspannende massage? Niets is zo heerlijk dan lekker ontspannen met een massage na een drukke werkdag. Doch is het niet steeds evident beroep te doen op een professionele masseur om u te laten masseren of een massagesalon te bezoeken.

Daarom zou u kunnen opteren voor een massagestoel of massagezetel bij u thuis waarin u lekker gemasseerd wordt. Massagastoelen of massagezetels zijn speciale stoelen of zetels waarin massage elementen vervat zitten. Via allerhande elektrisch aangedreven motoren worden wrijvingen en trillingen gecreëerd op bepaalde locaties in de zetel waardoor een massagegevoel ontstaat.

Naast trillingen en wrijvingen zijn er nu ook massagestoelen waarbij speciale lokale draaibewegingen worden bewerkstelligd waardoor effectief een massage van de spieren ontstaat. Tevens kunnen massagestoelen dermate geautomatiseerd zijn waardoor ze instelbaar en programmeerbaar zijn. Via voorgeprogrammeerde functies kan met één druk op de knop een bepaalde reeks van bewegingen en massages afgelopen worden met een bepaalde reeks van massages, trillingen en wrijvingen sequentieel afgelopen zodat een heerlijk massagegevoel ontstaat.

Nu ook volle volledige lichaamsmassage

De hedendaagse massagestoelen bieden meer dan enkel een goede rug massage. Waar vroegere modellen enkel de rug masseerden, zijn de hedendaagse massagestoelen zodanig ontworpen dat het gehele lichaam van nek tot onderbenen gemasseerd wordt. Hierbij wordt zowel de snelheid als de  hardheid van de massage volledig geprogrammeerd en ingesteld. Wat wil je nog meer, toch?

Naast het masseren zijn de massagestoelen tevens relaxstoelen wat betekent dat ze instelbaar zijn volgens de gewenste houding. Men dient dus niet mooi rechtop te zitten maar kan zowel de rugleun als de ondersteunende voetensteun volgens de gewenste positie instellen opdat men in een ontspannende houding kan liggen tijdens de massage.

Kortom, hebt u drukke werkdagen voor de boeg en zoekt u een heerlijke massage bij u thuis, dan zou een massagestoel voor u de ideale oplossing kunnen zijn.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Een goede massage is even goed als een nachtrust
Klinische massage bewezen succesvol is bij lage chronische rugpijn
Meubelen - TIPS
Tuinmeubelen en teakmeubelen - TIPS
Kantoormeubelen en inrichting - TIPS
Kantoorstoelen TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Heb je ook een leuke tip of ervaring over een bepaald thema? Zend het even toe. Misschien publiceren we het op deze website. (GRATIS excl. website backlink en bedrijfslogo)
Uw naam of bedrijfsnaam publiceren we graag bij uw tip.

Kruimelpad / U bent hier:
U bent hier : / Home / Massagestoelen met TIPS voor de beste massagestoel