U bent hier : / Home / Meubelen kasten stoelen tafels met leuke weetjes TIPS en advies

 

Meubelen kasten stoelen tafels met leuke weetjes TIPS en advies

Meubelen met leuke weetjes TIPS en advies 5000 TIPS

♥ Leuke meubelen kopen + promoties
- bol.com / meubelen

♥ Meubelwinkels in België en Nederland
- Zie volgende update

Uw link hier? Meer info

NIEUW - Tip 10 : Hoe doordacht investeren in je meubelen en interieur?

Tips van de vakman KLEINEen tip van: Oosterbaan Living - Wijchen Nederland - Oosterbaan Living

Ben je van plan om te investeren in je interieur? Dan is het verstandig om te kiezen voor kwaliteit. Profijt meubel heeft alles in huis om een kwalitatieve en betaalbare interieur te creëren.

A. Kies bij meubelen voor betaalbare kwaliteit
Zo kun je bij profijt meubel alles vinden voor je interieur. Kwalitatieve producten voor een zeer betaalbare prijs. Je kunt er meubelen vinden zoals stoelen, zitbanken, kasten en fauteuils. Voor iedereen is er iets passends te vinden. Voordat je op meubeljacht gaat, is het verstandig om je goed voor te bereiden. Het is namelijk belangrijk om je wensen al in kaart te brengen en een budget vast te stellen.

B. Breng je wensen in kaart
Natuurlijk kun je voor inspiratie een keer langs komen, maar het is verstandig om ook alvast van te voren na te denken over wat je precies wilt hebben. Wil je een hele grote bank of is het voldoende dat er twee personen kunnen zitten? Om passende meubelen te kopen is het verstandig om rekening te houden met je persoonlijke situatie. Het is bijvoorbeeld niet verstandig om een ontzettende grote bank te nemen als je alleen woont en weinig vrienden hebt. Dit zal je woonkamer onnodig kleiner doen lijken. In onze winkels kun je ook terecht voor passende advies. De medewerkers kunnen je dan goede advies en tips geven voor een prachtige interieur.

C. Bepaal uw budget
Welke meubels je uiteindelijk kiest, heeft ook grotendeels te maken met het budget dat je hiervoor hebt. Het budget is belangrijk omdat je op deze manier ook gericht op zoek kunt gaan naar passende meubelen. Het zou jammer zijn als je meubels gaat bekijken die je misschien wel niet kunt betalen. Als het budget duidelijk is, kun je veel efficiënter en gerichter op zoek naar passende meubelen.

D. Combineer stoffen en kleuren
Het is mogelijk om je zitmeubelen op elkaar af te laten stemmen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de zelfde kleuren te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om alles mooi met elkaar te laten matchen door dezelfde stoffen te gebruiken. Vind jij het mooier als de meubelen allemaal een andere kleur hebben? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Om een goede keuze te maken is het relevant om de stoffen en kleuren te komen bekijken en de meubelen uit te proberen.


FILMTIP
Leuke tips voor houten meubelen - LoodsXL


Tip 9 : Meubelen terug als nieuw door zandstralen

(een tip van) Zandstraalprojecten
Zandstralen is een ideaal middel ter renovatie van houten meubelen of schrijnwerk. Door middel van de zandstraaltechniek krijgen meubelen, trappen of ander schrijnwerk hun oorspronkelijke karakter terug. De oude laklagen worden verwijderd en het blanke hout komt terug te voorschijn. Voor het stralen van hout wordt een uiterst fijn straalzand gebruikt. Dit zorgt er voor dat het hout minder uitgestraald wordt.

Tip 8 : Begin je woninginrichting met een goede indeling

(een tip van) Seats and sofas
Bij het inrichten van een kamer of woonkamer komt er heel wat op u af. U moet alles kiezen, de meubels, een mooi kleurtje voor de muren of een leuk behang, een nieuw tapijt of andere vloerbekleding....

Omdat de woonkamer het uithangbord van uw huis is, wilt u natuurlijk, dat de inrichting volledig aan alle wensen voldoet. Een goede kamerindeling is daarom van groot belang. Voor het inrichten van de woonruimte is het belangrijk om eerst te bedenken waarvoor de ruimte zal dienen, wat gaat u er allemaal doen. Is het een ruimte om te ontspannen of te werken?

Schrijf dit allemaal op en bedenk ook welke functies u eraan stelt. Hebt u voldoende licht, moet het cosy en gezellig zijn? Hebt u stroom nodig, extra stopcontacten? Hierdoor kan u alvast bepalen wat waar in de kamer of ruimte moet staan. Begin bij de dingen die op een vaste plaats moeten komen of waar u weinig of niet mee kunt schuiven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de open haard.

Vervolgens kun je de rest van de kamer inplannen, waarbij je uiteraard rekening moet houden met de deuren, ramen, lichtschakelaars en stopcontacten. Door een goed vloerplan op te stellen zal het eenvoudiger worden om ook de beslissingen voor de rest van je inrichting, zoals meubelen en zo meer, te nemen.

meubelen meubilair TIPS en weetjes

Tip 7 : De hedendaagse meubelwinkel, meer dan alleen meubelen

Bent u opzoek naar nieuwe meubelen, dan kan u uiteraard terecht bij de meubelwinkel bij u in de buurt. Zitmeubelen, zoals sofa hoeksalon, lederen salons en zo meer, eettafels met de bijhorende stoelen, meubelen voor de keuken of voor de badkamer maar ook voor de slaapkamer of matrassen en ga zo maar door, je vind het allemaal in de meubelwinkel. Maar een meubelwinkel biedt meer dan dat. Meer en meer meubelwinkels bieden zelfs totaalconcepten aan waarvan de meubelen deel van uitmaken

Niet alleen kan je bij de meubelwinkel terecht voor meubelen die daarnaast op maat geproduceerd kunnen worden maar staan ze open voor een geheel interieuradvies waarbij ze al dan niet bijgestaan worden door een interieurarchitect die de bestaande woonkamer of leefruimte omtovert tot een geheel nieuw design of ontwerp.

meubelenKortom, de hedendaagse meubelwinkel is herleid van winkel met meubelen tot een heuse interieur specialist. Meer en meer meubelwinkels bieden dan ook meer dan louter tafels en stoelen. Heuse keuken projecten met elektrische toestellen, allerhande soorten binnenhuis verlichting interieurstukken zoals schilderijen en beelden of andere decoratie vind je terug in de hedendaagse meubelwinkel.

Een bezoek aan een meubelwinkel is dan ook meer geworden dan even kijken naar meubelen. Het is een uitstap geworden waarbij u overspoelt wordt door tal van ideeën en ontwerpen van A tot Z. Kortom, bent u naast meubelen tevens opzoek naar interieur inspiratie breng dan zeker eens een bezoekje aan een meubelwinkel.

Tip 6 : Tip voor het reinigen van leer

(een tip van) Vandenbroek meubelen - Nederland
U kunt leer wanneer dit nodig is het beste afnemen met een vochtige zeem met gedistilleerd water, u mag deze zeem alleen voor het afnemen van leer gebruiken. Met een paar druppels wonderolie op een doek of een kleurloos onderhoudsmiddel kan het leer twee keer per jaar worden ingewreven, dit houdt het leer soepel en zacht.  Als het leer door gebruik wat schraal wordt, kunt u eventueel een kleurend onderhoudsmiddel gebruiken. Volg in alle gevallen de voorschriften op de verpakking

Tip 5 : Oude meubelen renoveren? Denk eens aan zandstralen

(een tip van) Zandstralen
U hoeft niet meteen nieuwe meubelen te kopen enkel en alleen omdat deze uit de mode zijn, of deze niet meer passen in uw nieuw interieur. Oude eiken meubelen - of ze nu vernist, geboend, gebeitst, ... zijn - kunnen wij perfect zandstralen en een totaal nieuwe look geven met een olie naar keuze. Zo bespaart u niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee.

Tip 4 : Waarom kiezen voor een ovale tafel?

(een tip van) Westra Interieur - Nederland
Wist u dat u met een ovale tafel veel minder ruimte inneemt en dat deze veel gezelliger is aangezien u altijd oogcontact met iedereen aan tafel kunt hebben. Wij hebben zelfs een model waarbij u ook helemaal geen last heeft van de poten en deze ovale tafel heeft zelf ook nog een schitterend design.

Tip 3 : Waarom een TV meubel gebruiken voor uw TV?

(een tip van) TV meubel
Plaats uw mooie LCD TV op een TV meubel en hang het niet aan de wand. Als u ooit de indeling van uw kamer wenst te veranderen, dan bent u gebonden aan de plaats van de TV. U vermijdt ook gaten in de muur, als u de indeling wilt veranderen. De wandbeugel moet immers door middel van zware pluggen aan de muur worden gemonteerd.

Tip 2 : TIP voor leuk TV-meubel

(een tip van) Timberwoods
Als je van landelijke meubelen houd dan is een televisie vaak een storende factor in de huiskamer, gelukkig zijn er  waar je de tv in kunt zetten en de deuren kunt sluiten. Een andere tip is om achter uw TV meubel een losse wand te plaatsen die 5 cm van de muur staat, hier kun je de kabels achter leggen en met een leuk behangetje heb je een echte blikvanger die de aandacht op het wandje vestigt ipv op de TV!

Tip 1 : TIP voor houten meubelen

(een tip van) Steigerhout meubelen
Bij het aanschaffen van een steigerhouten meubel is het belangrijk om er op te letten of het om gebruikt of nieuw steigerhout gaat, gebruikt steigerhout is namelijk een stuk duurder en heeft een andere uitstraling.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Meubelen gerelateerd:
- Tuinmeubelen TIPS
- Kantoormeubelen TIPS
- Kantoorstoelen

Deel deze tips zeker met je vrienden  
 
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
  Nieuwe TIPS - Uw link op deze website