U bent hier : / Home / Gietvloeren – 9 tips voor de beste gietvloer epoxyvloer

 

Gietvloeren – 9 tips voor de beste gietvloer epoxyvloer

industrievloer gietvloer TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vindt U leuke TIPS en advies voor de beste gietvloeren, U aangeboden door de vakman/vrouw in je buurt met studies en onderzoeken van Universiteiten.


NIEUW - Tip 9 : Al eens gedacht aan PVC vloeren om uw vloer te renoveren

(een tip van) Ecoloc - Brecht België
PVC vloeren bieden verschillende mogelijkheden om uw vloer te verbeteren of te renoveren. Zo worden onze tegels vaak geïnstalleerd op onafgewerkte betonvloeren, beschadigde epoxyvloeren of gecoate vloeren die hun beste tijd hebben gehad.

Waarom kiezen voor PVC tegels?

PVC vloertegels van hoog kwalitatieve kunststof brengen een aantal onmiskenbare voordelen met zich mee. De tegels zijn snel en eenvoudig te plaatsen: dankzij een eenvoudig kliksysteem met zwaluwstaartverbindingen kunt u de vloer zelfs eigenhandig leggen. Er is meestal geen verlijming nodig. U krijgt een stevige n duurzame vloer met een professionele uitstraling. De tegels beschermen onderliggende vloeren.

Een minimum aan onderhoud is vereist. De PVC tegels beschermen vallende voorwerpen tegen breuk. De PVC tegels hebben goede antislipwaarden en verhogen daardoor de veiligheid van uw werknemers. De PVC tegels hebben goede thermische- en geluidswaarden. De PVC tegels kunnen uitgenomen worden en probleemloos op een andere plaats opnieuw aangebracht worden (bv. in het geval van een verhuizing)

U begrijpt het: met de hoge kwaliteit kunststof vloertegels, hebt u nog jaren plezier van uw modulaire en slijtvaste vloer. En mocht u verhuizen, dan neemt u de tegels toch gewoon mee?

Tip 8 : Betonvloeren kan u makkelijk renoveren

(een tip van) Ecoloc - Brecht België
Wist u dat versleten betonvloeren toch vrij eenvoudig en snel kunnen worden gerenoveerd, zonder onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten? Kunststof 'klik'-tegels laten zich makkelijk plaatsen op praktisch elke vlakke ondergrond en er zijn zelfs tegels die goed bestand zijn tegen heftruckverkeer!

Tip 7 : Betonvloer als mooie industriële vloer in een woning

(een tip van) Bouwatelier
Met polybeton industrievloer  creëert men een zeer strak geheel wat de woning een zeer modern karakter geeft. Ook vloerverwarming in polybeton is mogelijk mits een toepassing van de nodige uitzettingsvoegen die nodig zijn om de temperatuurschommelingen te kunnen opvangen. Via de uitzetvoegen geeft de vloer aan deze moet scheuren, namelijk in de voegen die op voorhand zijn voorzien en niet op andere plaatsen.

Het uitzicht van uw vloer kan ook gepersonaliseerd worden dmv toevoeging van kleurstoffen. Op die manier kan gekozen worden voor beton naturel en verschillende andere kleuren. Bovendien is deze vloer zeer onderhoudsvriendelijk!

Tip 6 : Vermijden van ongevallen bij gladde gietvloer of industriële vloeren

(een tip van) Antislipspecialist - Oosterhout Nederland
Gladde vloeren zijn jaarlijks de oorzaak van ruim 23.000 ongevallen. Lange tijd was de enige oplossing hiervoor anti slip tape en strips, die het uiterlijk van de vloer sterk veranderen. Nu is er echter een coating ontwikkeld die gladde vloeren antislip maakt zonder dat het te zien is!

Tip 5 : Hoe de ideale industrievloer of gietvloer kiezen?

(een tip van) FTB Remmers - Grobbendonk België
Teneinde geen dubbele kosten te veroorzaken is het raadzaam om voor het plaatsen van een nieuwe industrievloer de actuele wetgeving na te gaan en het juiste type vloer te kiezen in functie van uw activiteit en toepassing van de gietvloer. Zo zijn er antistatische gietvloeren (ESD) - Waar statische elektriciteit gemakkelijk moet kunnen afgeleid worden om schade aan computers en elektronica te voorkomen - maar ook andere vloeren met specifieke technische eigenschappen zijn op de markt verkrijgbaar.

Tip 4 : Waarop letten bij een gietvloer?

(een tip van) CCS Gietvloeren
Gietvloeren kunnen op diverse ondervloeren geplaatst worden, op voorwaarde dat deze stevig, droog, vlak en vormvast is. In sommige omstandigheden wordt een specifieke voorbehandeling vereist, waarop de gietvloer aangebracht of gestort wordt. Vervolgens wordt het geheel afgewerkt met een beschermingslaag die weerstand zal bieden tegen vocht en vuil. De combinatie met vloerverwarming is mogelijk.

Tip 3 : Tip voor herstellen van beschadigde industrievloer

(een tip van) Vulhopp Industrie - Kontich België
Indien uw magazijn het hard te verduren heeft en u de barsten, gaten en putten in uw betonvloer wenst te herstellen, kan u best een epoxymortel gebruiken. Door het hars en de twee componenten uitvoering zorgt dit ervoor dat de herstelling lang zal blijven. Gewone mortel kan je trouwens niet aanbrengen op een dunne laag of in haarfijne barsten, dit gaat dus wel met epoxymortels.

Tip 2 : Tip voor een gietvloer

(een tip van) CCS Gietvloer
Gietvloeren kunnen op diverse ondervloeren geplaatst worden, op voorwaarde dat deze stevig, droog, vlak en vormvast is. In sommige omstandigheden wordt een specifieke voorbehandeling vereist, waarop de gietvloer aangebracht of gestort wordt. Vervolgens wordt het geheel afgewerkt met een beschermingslaag die weerstand zal bieden tegen vocht en vuil. De combinatie met vloerverwarming is mogelijk.

Tip 1 : Algemene informatie - gietvloer en epoxyvloer

Industrievloer TIPS betonvloerAls we spreken over een industrievloer of industriële vloer dan denken we aan een magazijn waar een grijze betonvloer is uitgestrijkt. Thans vinden we de industrievloer ook meer en meer in de woningbouw. Denk hierbij maar aan de epoxyvloer of gietvloer bijvoorbeeld. Een gietvloer is een vloer die over een dekvloer uitgegoten wordt en uithardt tot vloer. In gietvloer is veel mogelijk in zowel materialen als kleuren en is zeer makkelijk in onderhoud.

Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over industrievloeren, industriële vloeren, epoxy vloeren, en gietvloeren, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Hoe moet ik een gietvloer reinigen ?
Vloeren en tegels TIPS
Parketvloer en laminaatvloer TIPS
Tapijt en tapijtvloer TIPS
Chape en chapewerken TIPS
Vloerverwarming TIPS

Dee deze tips zeker met je vrienden


Uw mening telt. Laat ons even weten wat je vind van de tips op deze website. Zo kunnen we onze informatie optimaliseren om je surfervaring te verbeteren. Alvast dank.
Heb jij toevallig ook een leuk artikel (ca 200 woorden) voor deze website? Laat het even weten en misschien publiceren we. We sturen je graag een mailtje. We kunnen ook een LINK plaatsen naar jouw website.

Categorieën en thema's
Hobby TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Leuke weetjes feiten en studies over mens en dier
Eigen zaak TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Werk TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Elektro TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Reizen en vakantie TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Honden katten paarden TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Part en feestjes TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Beauty make-up verzorging TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Dameskleding en herenkleding TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Tuin TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Bouwen verbouwen en interieur TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Auto fietsen bestelwagens TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Gezondheid TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken

♥ Leuke PROMOTIES - bol.com / aanbiedingen - Amazon / promoties - Amazon Prime streaming - Sunweb / zonvakanties