Ga je verhuizen – waarop moet je zeker letten TIPS

U bent hier : Home > Woning > Verhuizers

verhuizen verhuizers TIPS

Ga je verhuizen dan zijn er punten waarop je zeker moet letten. Hier vind je alvast praktische TIPS.

Verhuizen artikelen

Tip 9 : Ga je verhuizen, waaraan moet je denken?

(een tip van) KHZ Internationale Verhuizers
Verhuizen is een spannende en hectisch tijd. Als geheugensteun is het handig om van te voren een lijstje op te stellen waar u allemaal aan moet denken. Dit geeft rust en helpt om de verhuizing soepel te laten verlopen. Wij hebben voor een u enkele praktische tips op een rijtje gezet.
Een parkeerplaats voor de verhuisauto - Wanneer er overdag auto's voor uw huis geparkeerd staan is het verstandig om de buren op tijd in te lichten, zodat zij hun auto ergens anders kunnen parkeren. U kunt verhuiskaarten aanvragen om uw buren te informeren.
Maak een verdeling van uw spullen - Zorg ervoor dat uw waardevolle spullen die u zelf mee wilt nemen niet per ongeluk bij de rest van de inboedel terecht komt. Hierbij kunt u denken aan paspoorten, sieraden, de knuffel van uw kind, medicijnen of bank- & verzekeringspapieren.
Voorbereiding en huishoudelijke apparatuur - Wanneer u een koelkast of vriezer wilt verhuizen denk er dan aan deze op tijd uit te schakelen. Het liefst 48 uur van te voren. Ook de wasmachine heeft wat aandacht nodig. Er blijft ongeveer 2 liter water in het filterhuis achter. Deze dient u leeg te maken en te drogen. Ook kunt u de trommel vastzetten met de hiervoor bestemde beugels.

Tip 8 : Verhuizen? Laat u verzekeren tegen schade

(een tip van) INTL movers
Laat alles door de ingehuurde verhuisfirma controleren of zelfs volledig uitvoeren. Hiermee vergroot u de kans op een verzekering, voor het geval als er iets beschadigd raakt. Tevens geef ik u graag het advies om uw verhuisdatum flexibel in te plannen, zodat u kosten kan besparen indien het mogelijk is om de verhuiswagen met een ander gezin te delen.

Tip 7 : Verhuizen? Verwittig uw leveranciers

(een tip van) Verelst
Abonnementen van telefonie en teledistributie kunnen meestal gewoon overgezet worden naar het nieuwe adres, maar voor aardgas, water en elektriciteit dient men afspraken te maken voor het opmeten van de meterstand, de afsluiting op het oude adres en de aansluiting in de nieuwe woonst.

Tip 6 : Tip voor verhuizing zonder verrassingen

(een tip van) Dirk verhuizingen
Gaat u verhuizen? Bestel tijdig een verhuisfirma en laat deze vooraf aan huis komen voor een prijsofferte. Zo voorkom je eventuele verrassingen bij de effectieve verhuizing.

Tip 5 : Zorg voor parkeerplaats / verhuisplaats bij een verhuis

(een tip van) Verhuis Antwerpen
Zorg ervoor dat je parkeerverbod verkeersborden hebt laten plaatsen alvorens de verhuizers zich komen aanmelden voor verhuis. Geparkeerde auto's op de parkeerplaats van de verhuizers is een grote belemmering om snel en makkelijk te verhuizen.

Tip 4 : Verhuizen, zelf doen of verhuisfirma raadplegen?

(een tip van) Help ik verhuis
Verhuizen gaat sneller en efficiënter als u een verhuisbedrijf aan het werk zet. Zo houdt u zelf het overzicht tijdens de verhuizing. Er is tenslotte al genoeg te doen. Het scheelt ook stress en spierpijn.  En omdat een verhuisbedrijf professionele verhuizers in dienst heeft, worden uw spullen verhuisd met verzekering. Zo slaat u twee vliegen in n klap: minder kans op schade en als er al schade zou ontstaan is die financieel gedekt.

Tip 3 : Wat als u gaat verhuizen?

(een tip van) Verhuizingtips
Verhuizen begint een jaar van te voren. Begin dan al met het beëindigen van energie, tv, water, kabel, etc. abonnementen. Zo voorkomt u dubbele kosten in de nieuwe woning.

Tip 2 : Waarom verhuizen met een verhuisfirma?

(een tip van) Mega Express
Verhuizen kan men best met een verhuisfirma doen. Deze hebben de juiste mensen en het nodige materiaal ter bescherming. Check ook de betrouwbaarheid van de verhuisfirma en vraag naar enkele referenties.

Tip 1 : Verhuis met een verhuisfirma om schade te voorkomen

erkende verhuizersGaat u verhuizen dan staat u nog veel werk te wachten. Verhuizen is vaak geen akkefietje waarbij u gerust wel wat hulp kan gebruiken. Hiervoor kan u beroep doen of een verhuizer of verhuisbedrijf. Verhuizers en verhuisbedrijven zijn gespecialiseerd in het verhuizen en weten om te gaan met zware en logge meubelen of delicate spulletjes. Daarnaast zijn verhuizers uitgerust met speciale materialen en hulpmiddelen om het verhuizen efficiënt te laten verlopen. Kortom, ga je verhuizen, doe beroep op een gekende of een erkende verhuizer. Het zou jammer zijn mocht u tijdens uw verhuis schade opgelopen hebben aan uw dierbare spulletjes.