Kantoormeubelen en kantoorinrichting – gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Kantoor > Kantoormeubelen

kantoormeubelen en kantoorinrichting TIPSKantoormeubelen zijn allerhande meubelen die speciaal afgestemd zijn voor gebruik in kantoren. Tot kantoormeubelen behoren ondermeer het bureau op zich, kantoorstoelen kantoorkasten en zo meer. Naast de kantoormeubelen dient tevens rekening gehouden te worden met de kantoorinrichting. De kantoorinrichting heeft namelijk impact op de werksfeer en efficiëntie van het kantoor. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over kantoormeubelen en kantoorinrichting, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - Kantoorinrichting en kantoormeubelen

Richt uw kantoor in volgens design en ergonomie. - Officety
Zorg voor een stijlvolle, maar zeker ook praktische kantoorinrichting. Een kantoorinrichting draagt bij aan het welzijn van de medewerkers. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede balans tussen design en ergonomie. Een stijlvolle inrichting die naar werkzaamheden is ingericht zorgt voor tevreden medewerkers. Het is belangrijk om voldoende aandacht te geven aan de instelmogelijkheden van de kantoormeubelen zodat deze per gebruiker naar wens zijn in te stellen. Aspecten die zeker in verstelbaar dienen te zijn, zijn een bureaustoel en een bureau.

De ideale kantoormeubelen voor ordners en hangmappen – Inofec kantoormeubelen
Als je weet dat je vooral gebruik maakt van ordners of hangmappen, dan bestaat de kunst erin de geschikte archiefkast of kantoormeubelen te vinden. Bijvoorbeeld als u veelal gebruik maakt van ordners, dan zijn de draaideurkasten geschikt. Als u meer hangmappen gebruikt dan kiest u voor de hangmappenkasten of roldeurkasten.

Tip voor scheidingswanden bij kantoorinrichting - Rollerwall
Een scheidingswand kan uitstekend ingezet worden als roomdivider. Op deze manier kunt u een extra werkplek creëren, een knusse hoek maken of privacy scheppen in openbare gelegenheden. Omdat een roomdivider gemakkelijk verplaatsbaar is, zijn de mogelijkheden eindeloos.

De juiste ergonomische werkhouding – Inside Solutions
Bij het vinden van de juiste ergonomische werkhouding; stel eerst de stoel in, zithoogte, zitdiepte en armleggers. Hierna stelt u de hoogte van het bureau in op de hoogte van de armleggers.

Kies voor gevormde deuren bij lockers - Lockershop
Te vaak zien we nog dat op scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen lockers staan, of worden aangeschaft, met vlakke enkel- of dubbelwandige deuren. Het grote probleem hierbij is de gevoeligheid voor schade en molest. Een deuk is er, ook zonder gereedschap, zo ingeslagen en de gevolgen zijn vaak voor de instelling aangezien de dader meestal niet te achterhalen is. Het alternatief dat langere tijd beschikbaar is, en niet alleen bij Lockershop, is een voorgevormde bolle deur. Bolle vormen zijn vele malen steviger dan vlakke en de kans op deuken neemt met 90% af. Hierdoor wordt de levensduur van uw lockers aanzienlijk verlengd zonder dat er over het algemeen een hogere aanschafprijs tegenover staat. Bolle lockerdeuren worden door meerdere leveranciers in mooie en minder mooi vormgegeven uitvoering geleverd. Laat u dus goed voorlichten, bij voorkeur door meerdere leveranciers, voordat u tot aanschaf overgaat.

3. Algemene informatie

Kantoormeubelen kantoorinrichting.

kantoormeubelen TIPS kantoormeubilairMeer informatie bij volgende update.