Kantoorstoelen en bureaustoelen gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Kantoor > Kantoorstoelen

kantoorstoel bureaustoel TIPSEen kantoorstoel of bureaustoel vinden we op kantoor. Kantoorstoelen en bureaustoelen zijn stoelen die specifiek ontworpen zijn voor gebruik op het werk en zijn er in vele soorten en samenstellingen gaande van een kruk tot stoel tot heuse zetel. Dit maakt het kiezen van de ideale kantoorstoel vaak moeilijk. Kantoorstoelen zijn tevens beschikbaar in verschillende uitvoeringen waarbij de ergonomie van de stoel zeker in acht dient genomen te worden. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over kantoorstoelen en bureaustoelen, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 = Ergonomische bureaustoel bij rug en RSI klachten - Creato Ergonomico

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - Kantoorstoelen en bureaustoelen

Voorkom rugpijn met lendensteun in kantoorstoel. - Officety
Last van uw onderrug? Kies voor een bureaustoel met een lendensteun. Een veelgehoorde klacht bij mensen die zittend werk doen is pijn in de onderrug. In veel gevallen kan dit eenvoudig worden opgelost door een bureaustoel aan te schaffen met een lendensteun. Een lendensteun is een bolling aan de onderkant van de rugleuning die de onderrug steun geeft.

Kies voor zachte wielen bij kantoorstoelen - KickOffice
Wanneer uw kantoorvloer een harde ondergrond heeft dan kunnen de wieltjes van uw bureaustoel beschadigingen veroorzaken. Voorkom daarom beschadigingen aan uw vloer en bureaustoelen door gebruik te maken van zachte wieltjes.

Zorg voor een ontspannende en ondersteunende houding – Bureaustoel.eu
Zorg bij een goede bureaustoel dat de armleggers goed verstelbaar zijn waardoor u de armen in een hoek van 90 graden naast u kunt plaatsen aan uw werkplek. De hoogte wordt bepaald door de armleggers op een dusdanige hoogte te plaatsen dat uw schouders niet omhoog worden gedrukt en niet afhangen. Dus: een ontspannende en ondersteunende houding zonder dat de spieren op spanning staan. Nu de stoel zo ver mogelijk aanschuiven en het toetsenbord en muis dicht bij houden.

Wat is de ideale kantoorstoel?
Kantoorstoelen zijn er in allerlei vormen, modellen en materialen. Maar wat is nu eigenlijk de ideale kantoorstoel en waaraan moet deze dan voldoen?

  • Een goede kantoorstoel volgt de natuurlijke kromming van je rug.
  • Een goede kantoorstoel is niet te smal en niet te breed.
  • Een goede kantoorstoel heeft een licht gewicht en kan je makkelijk verplaatsen
  • Een goede kantoorstoel heeft armsteunen opdat nek en schouderspieren ontspannen
  • Een goede kantoorstoel heeft een goede hoogte opdat de knieën ondersteunt zijn.

Blijf tevens niet te lang in eenzelfde houding zitten want dat doet de rug, schouders en nek geen deugt. Verander dus geregeld eens van houding op je stoel. Sta ook geregeld eens recht om wat te wandelen opdat je spieren terug geactiveerd worden. Een bakje koffie halen bijvoorbeeld is dan ook meer dan enkel even je werkattentie verzetten.

3. Algemene informatie

Kantoorstoelen bureaustoelen.

Kantoorstoel TIPS bureaustoelMeer informatie bij volgende update.