Poetsen schoonmaak gratis TIPS schoonmaakbedrijf België Nederland

U bent hier : Home > Kantoor > Schoonmaak

schoonmaak poetsen kantoor schoonmaakbedrijf TIPSSchoonmaken of poetsen is een frequente aangelegenheid willen we de woning of kantoor netjes houden. Dit frequent poetsen of schoonmaken kan thans zeer tijdrovend zijn waardoor het vaak nuttiger is een poetsdame of poetsvrouw of schoonmaakbedrijf in te schakelen. Schoonmaakbedrijven zijn gespecialiseerd in alle soorten poetswerk en bieden u een waaier aan oplossingen. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over schoonmaak en schoonmaakbedrijven en glazenwassers, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. MINI-TIPS - Schoonmaak en schoonmaakbedrijf

Hoe kan je je ramen lange tijd schoon houden? – DP cleaning
Ramen schoonhouden is niet steeds makkelijk. Zeker niet voor lange tijd. De vraag is dan ook of er een tip bestaat om ramen lang schoon te houden. Deze tip is te vinden bij het poetsmiddel. Vaak wordt zeep gebruikt om ramen te poetsen maar een afwasmiddel kan wonderen doen. Een scheutje ammoniak bijvoorbeeld op een volle emmer water geeft een prachtig resultaat. De ammoniak reinigt niet alleen maar ontvet tevens de ramen waardoor allerhande vuil uit bijv. regenwater en wind minder goed hecht. Resultaat: Schone ramen voor een langere periode.

Hoe plan je best een grote schoonmaak? – Goudenburg
Heb je grote schoonmaak plannen en wil je starten met het opruimen van al je kasten, van zolder tot kelder? Maak een goede planning. Alles in één keer poetsen en "uitmesten" lukt niemand en kan demotiverend werden. Verspreid daarom de grote schoonmaak over meerdere dagen of weekends en pak de schoonmaak kamer per kamer en desnoods kast per kast aan.

Waarom poetsen met handschoenen? – Arti clean
Bij het reinigen of poetsen, draag steeds beschermende handschoenen. Dit zowel voor uw eigen gezondheid (producten) als hygiëne (bacteriën). Ook in uw eigen huis of kantoor. Voorkom ziektes, uitslag, etc. Na het poetswerk, was even uw handen met uw handschoenen aan, hierdoor zijn ze weer proper voor volgende poetsbeurt.

Hoe kalkaanslag op kranen verwijderen? – Schoonmaakbedrijf Slim
Kranen zijn lastig schoon te maken omdat ze bestaan uit randjes, hoekjes en gleufjes. Hierdoor ontstaat er vaak lelijke kalkaanslag, die de kraan een vies uiterlijk geeft. Een kraan is gemakkelijk schoon te maken met een tandenborstel. Maak de kraan eerst schoon met een warm sopje en neem de kraan daarna af met een doek met azijn. De kraan zal weer glimmen alsof ie nieuw is.

Hoe uw tapijt reinigen? – Aanzet Amersfoort
De meest effectieve manier van tapijt reinigen is de natte methode, hierbij word gebruik gemaakt van een sproei extractie machine. Bij deze methode wordt onder druk water en tapijt reinigingsvloeistof in het tapijt gespoten en er vrijwel direct weer opgezogen. Bij de droge manier van tapijt reinigen wordt het tapijt na licht te zijn voor gesprayd bestrooid met een speciale reinigingspoeder, deze poeder wordt met een borstel machine in het tapijt geborsteld. Na een relatief korte droog periode wordt het tapijt schoon gezogen.

Hoe uw RVS schoon krijgen? – Drost schoonmaakbedrijf
Om uw RVS streeploos schoon te krijgen, kunt u gebruik maken van olie. Nadat u het RVS heeft schoongemaakt met een sopje en droog heeft gewreven met een theedoek, wrijft u het oppervlak in met sla-, olijf- of babyolie. De strepen en vingerafdrukken zijn dan niet meer te zien

Hoe vlekken uit tapijt verwijderen? – Schoonmaakbedrijf Rotterdam
Het verwijderen van vlekken uit tapijt is makkelijker dan men denkt. Snel handelen is belangrijk. Schep eerst met een lepel zoveel mogelijk van het gemorste goedje op. Maak de vlek vochtig met handwarm water en leg op de vlek een vochtige katoenen doek of een stukje keukenrol papier. De meest voorkomende vlekken in huishoudelijk gebruik zijn in water oplosbaar. Niet wrijven alleen licht deppen is voldoende. Deze behandeling een aantal keren herhalen (de katoenen doek wel steeds uitspoelen) totdat de doek geen gemorste substantie meer opneemt. De vochtige plek gewoon laten drogen en het drogen niet bespoedigen door gebruik te maken van een haardroger. Ook niet op de plek gaan lopen. Gebruik voor het verwijderen van vlekken geen huishoudelijke middelen en ook geen zout.

3. Algemene informatie

Poetsen en schoonmaak.

schoonmaakbedrijf TIPSMeer informatie bij volgende update.