Poetsen en schoonmaakbedrijf – TIPS en advies uit België en Nederland

U bent hier : Home > Kantoor > Poetsen en schoonmaakbedrijf

schoonmaak poetsen kantoor schoonmaakbedrijf TIPS

Wil je je kantoor laten poetsen door schoonmaakbedrijf dan zijn er enkele belangrijke punten waarop je zeker moet letten. Hier vind je alvast praktische TIPS. Elke week worden nieuwe tips, artikelen, studies, filmpjes en video’s toegevoegd. Sla deze website dus zeker op bij uw favorieten.

Tip 7 : Hoe kan je je ramen lange tijd schoon houden?

(een tip van) DP cleaning
Ramen schoonhouden is niet steeds makkelijk. Zeker niet voor lange tijd. De vraag is dan ook of er een tip bestaat om ramen lang schoon te houden. Deze tip is te vinden bij het poetsmiddel. Vaak wordt zeep gebruikt om ramen te poetsen maar een afwasmiddel kan wonderen doen. Een scheutje ammoniak bijvoorbeeld op een volle emmer water geeft een prachtig resultaat. De ammoniak reinigt niet alleen maar ontvet tevens de ramen waardoor allerhande vuil uit bijv. regenwater en wind minder goed hecht. Resultaat: Schone ramen voor een langere periode.

Tip 6 : Hoe plan je best een grote schoonmaak?

(een tip van) Goudenburg
Heb je grote schoonmaak plannen en wil je starten met het opruimen van al je kasten, van zolder tot kelder? Maak een goede planning. Alles in één keer poetsen en "uitmesten" lukt niemand en kan demotiverend werden. Verspreid daarom de grote schoonmaak over meerdere dagen of weekends en pak de schoonmaak kamer per kamer en desnoods kast per kast aan.

Tip 5 : Waarom poetsen met handschoenen?

(een tip van) Arti clean
Bij het reinigen of poetsen, draag steeds beschermende handschoenen. Dit zowel voor uw eigen gezondheid (producten) als hygiëne (bacteriën). Ook in uw eigen huis of kantoor. Voorkom ziektes, uitslag, etc. Na het poetswerk, was even uw handen met uw handschoenen aan, hierdoor zijn ze weer proper voor volgende poetsbeurt.

Tip 4 : Hoe kalkaanslag op kranen verwijderen?

(een tip van) Schoonmaakbedrijf Slim
Kranen zijn lastig schoon te maken omdat ze bestaan uit randjes, hoekjes en gleufjes. Hierdoor ontstaat er vaak lelijke kalkaanslag, die de kraan een vies uiterlijk geeft. Een kraan is gemakkelijk schoon te maken met een tandenborstel. Maak de kraan eerst schoon met een warm sopje en neem de kraan daarna af met een doek met azijn. De kraan zal weer glimmen alsof ie nieuw is.

Tip 3 : Hoe uw tapijt reinigen?

(een tip van) Aanzet Amersfoort
De meest effectieve manier van tapijt reinigen is de natte methode, hierbij word gebruik gemaakt van een sproei extractie machine. Bij deze methode wordt onder druk water en tapijt reinigingsvloeistof in het tapijt gespoten en er vrijwel direct weer opgezogen. Bij de droge manier van tapijt reinigen wordt het tapijt na licht te zijn voor gesprayd bestrooid met een speciale reinigingspoeder, deze poeder wordt met een borstel machine in het tapijt geborsteld. Na een relatief korte droog periode wordt het tapijt schoon gezogen.

Tip 2 : Hoe uw RVS schoon krijgen?

(een tip van) Drost schoonmaakbedrijf
Om uw RVS streeploos schoon te krijgen, kunt u gebruik maken van olie. Nadat u het RVS heeft schoongemaakt met een sopje en droog heeft gewreven met een theedoek, wrijft u het oppervlak in met sla-, olijf- of babyolie. De strepen en vingerafdrukken zijn dan niet meer te zien

Tip 1 : Hoe vlekken uit tapijt verwijderen?

(een tip van) Schoonmaakbedrijf Rotterdam
Het verwijderen van vlekken uit tapijt is makkelijker dan men denkt. Snel handelen is belangrijk. Schep eerst met een lepel zoveel mogelijk van het gemorste goedje op. Maak de vlek vochtig met handwarm water en leg op de vlek een vochtige katoenen doek of een stukje keukenrol papier. De meest voorkomende vlekken in huishoudelijk gebruik zijn in water oplosbaar. Niet wrijven alleen licht deppen is voldoende. Deze behandeling een aantal keren herhalen (de katoenen doek wel steeds uitspoelen) totdat de doek geen gemorste substantie meer opneemt. De vochtige plek gewoon laten drogen en het drogen niet bespoedigen door gebruik te maken van een haardroger. Ook niet op de plek gaan lopen. Gebruik voor het verwijderen van vlekken geen huishoudelijke middelen en ook geen zout.

Algemene informatie

schoonmaakbedrijf TIPSSchoonmaken of poetsen doen we niet echt graag, zeker niet thuis. Schoonmaken en poetsen is een lastig karwei dat we maar al te graag uitstellen. Doch is het gewoonweg belangrijk en we willen toch graag dat alles netjes is. Dus, zoeken we naar moed en vullen we de emmer met water.

Thans bestaat er ook nog een poetsvrouw of een schoonmaakbedrijf of poetsbureau dat we kunnen consulteren om deze lastige taak uit handen te nemen. De dag van heden is het nemen van een poetsvrouw of poetsdame zeer normaal en alom vertegenwoordigt. Het enige dat uiteindelijk nog te doen staat is de ideale poetsdame of poetsman te selecteren.

Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Wist je dat ... het bewezen is dat poetsen een zwaar beroep is ?
Hoe kan je ecologisch schoonmaken met enkel water ?
- Schoonloopmatten

Rubrieken
- Auto - Beauty - Dieren - Elektro - Gezondheid - Hobby - Kantoor - Kleding - Party - Magazijn - Reclame - Reizen - Tuin - Wonen

Effe lachen
- Moppen en grappen - Verborgen Camera

Producten en campagnes
- Toppers gezien op TV - Promoties en Campagnes