Home » Leuke kantoorunits met weetjes TIPS en advies
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


Leuke kantoorunits met weetjes TIPS en advies

kantoorunit werfcabine mobiel kantoor TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over kantoorunits met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.


Tip 1 : Kantoorunits als tijdelijk kantoor

Ludo claes TIPSKantoorunits, ook wel verplaatsbare of modulaire gebouwen, units of cabins genoemd, zijn als het ware verplaatsbare gebouwen. Ze worden effectief eenvoudig ergens neergezet en zijn onmiddellijk klaar voor gebruik. Kantoorunits kunnen ofwel op maat geproduceerd worden volgens wens van de klant of kunnen reeds vooraf geproduceerd worden volgens de specificaties van de producent of fabrikant ter verhuur verkoop of leasing.

Kantoorunits hebben tevens een all-in formule. Ze worden vooraf in een productieruimte geproduceerd en zijn geïsoleerd, voorzien van elektrische aansluitingen en verlichting, temperatuursturing zoals verwarming en airconditioning, ramen en deuren, binnenafwerking en zo meer waardoor het eenvoudig is een kantoorunit in gebruik te nemen. Plug-and-play als het ware.

Kantoorunits ideaal als tijdelijke kantooruitbreiding

kantoorunit TIPSKantoorunits worden veelal tijdelijk gebruikt. Heeft men een tijdelijk gebrek aan een kantoorruimte, een opslagplaats, een leslokaal, een vergaderruimte, een kantine of dergelijke dan is een modulaire cabine of kantoorunit de ideale oplossing. Let wel dat de plaats waar de kantoorunit wordt geplaatst een stabiele en egale ondergrond heeft en dat de nutsvoorzieningen aanwezig zijn.

Kantoorunits of modulaire cabins bieden tevens de mogelijkheid de oppervlakte van de beschikbare ruimte te vergroten. Zo kan men bijvoorbeeld twee mobiele units, waarvan één muur open is, tegen elkaar plaatsen waardoor de nuttige oppervlakte wordt verdubbeld

Via deze werkwijze kan men zelfs heuse gebouwen op maat neerplanten waarbij zelfs meerdere verdiepingen of etages kunnen gebouwd worden al dient men bij het plaatsen van dergelijke grote industriële gebouwen rekening te houden met bouwrichtlijnen en vergunningen. Dergelijke gebouwen zijn dan ook veelal bestemd voor langer gebruik.

Kortom, heeft u een tijdelijk plaatsgebrek of denkt u aan het bouwen van een nieuwe bedrijfsruimte of kantoorruimte, denk dan eens aan de mogelijkheden van modulaire units of kantoorunits. Misschien bieden ze u wel de ideale oplossing.

Bekijk alle verwarming bij bol.com (Adv)


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Businesscentrum TIPS
Industriële vloeren TIPS
Kantoorinrichting TIPS
Kantoorstoelen TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google