Kantoorunits werfcabines en tijdelijke kantoren – gratis TIPS en informatie uit België en Nederland

U bent hier : Home > Kantoor > Kantoorunits

Op deze pagina vindt u praktische TIPS en informatie over mobiele kantoorunits, u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit uw buurt vanuit België en Nederland.

kantoorunit werfcabine mobiel kantoor TIPS

TIPS van de Vakman en Vakvrouw (Artikelen)

Tips van de vakman vakvrouw

> Artikel 1 = ... zie volgende update.

Uw Artikel en website LINKS hier toevoegen? Zie pagina contact


Algemene informatie

Kantoorunits tijdelijke kantoren.

kantoorunit TIPSKantoorunits, ook wel verplaatsbare of modulaire gebouwen, units of cabins genoemd, zijn als het ware verplaatsbare gebouwen. Ze worden effectief eenvoudig ergens neergezet en zijn onmiddellijk klaar voor gebruik. Kantoorunits kunnen ofwel op maat geproduceerd worden volgens wens van de klant of kunnen reeds vooraf geproduceerd worden volgens de specificaties van de producent of fabrikant ter verhuur verkoop of leasing.

Kantoorunits hebben tevens een all-in formule. Ze worden vooraf in een productieruimte geproduceerd en zijn geïsoleerd, voorzien van elektrische aansluitingen en verlichting, temperatuursturing zoals verwarming en airconditioning, ramen en deuren, binnenafwerking en zo meer waardoor het eenvoudig is een kantoorunit in gebruik te nemen. Plug-and-play als het ware.

Kantoorunits worden veelal tijdelijk gebruikt. Heeft men een tijdelijk gebrek aan een kantoorruimte, een opslagplaats, een leslokaal, een vergaderruimte, een kantine of dergelijke dan is een modulaire cabine of kantoorunit de ideale oplossing. Let wel dat de plaats waar de kantoorunit wordt geplaatst een stabiele en egale ondergrond heeft en dat de nutsvoorzieningen aanwezig zijn.

Kantoorunits of modulaire cabins bieden tevens de mogelijkheid de oppervlakte van de beschikbare ruimte te vergroten. Zo kan men bijvoorbeeld twee mobiele units, waarvan één muur open is, tegen elkaar plaatsen waardoor de nuttige oppervlakte wordt verdubbeld. Via deze werkwijze kan men zelfs heuse gebouwen op maat neerplanten waarbij zelfs meerdere verdiepingen of etages kunnen gebouwd worden al dient men bij het plaatsen van dergelijke grote industriële gebouwen rekening te houden met bouwrichtlijnen en vergunningen. Dergelijke gebouwen zijn dan ook veelal bestemd voor langer gebruik.

Kortom, heeft u een tijdelijk plaatsgebrek of denkt u aan het bouwen van een nieuwe bedrijfsruimte of kantoorruimte, denk dan eens aan de mogelijkheden van modulaire units of kantoorunits. Misschien bieden ze u wel de ideale oplossing.

Meer tips bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

ZIE OOK:
> Businesscentrum
> Industriële vloeren
> Kantoorinrichting
> Kantoorstoelen