Kantoorartikelen en kantoormateriaal gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Kantoor > Kantoorartikelen

kantoorartikelen en kantoormateriaal TIPSKantoorartikelen of kantoormateriaal of kantoorbenodigdheden zijn allerhande toestellen en materialen die we in het kantoor nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld papier, enveloppen, kaften, pennen en balpennen, papiersnijmachine, perforator, en zo meer. Er zijn vele soorten en uitvoeringen in kantoorartikelen waardoor het vaak moeilijk is het ideale kantoormateriaal te kiezen. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over kantoorartikelen kantoorbenodigdheden kantoormateriaal, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - Kantoorartikelen en kantoormateriaal

Vergelijk de kosten-keten van uw kantoorartikelen. – ITC België
We raden u aan om meer naar de keten der kosten te kijken en niet alleen naar de prijs van het product van uw kantoorartikelen. Als voorbeeld kunt u kijken of vrachtkosten zijn meegnomen of de tijd die het u kost om iets op te zoeken of te bestellen. Zoek een on-line vakman en laat u adviseren. Interessant voor student, particulier, bedrijf en overheden in de hele Benelux !

Denk aan eigen reclame op je kantoorartikelen - OfficeGifts
Als u uw kantoor artikelen zoals balpennen en notitieblokken inkoopt, bedruk deze dan met uw logo. Dit zal aanzienlijk meer naamsbekendheid opleveren.

Creëer efficiëntie op kantoor door gekleurd papier - Pandava
Gebruik gekleurd papier om het u gemakkelijker te maken. Gebruik bijvoorbeeld lichtgeel papier (liefst gerecycleerd natuurlijk) voor uw fax en u houdt een heel duidelijk onderscheid tussen de papieren op uw bureel. U haalt er direct uit wat een binnengekomen fax is. Dit kan toegepast worden op heel wat interne documenten om zo sneller het juiste document te onderscheiden.

Hoe je post veilig verzenden met secure enveloppen? - Enveloppenland
Wilt u waardevolle spulletjes veilig versturen? Denk dan eens aan plastic enveloppen, luchtkussen enveloppen met seal of zogeheten bubbelenveloppen. Deze gaan niet stuk in de post, beschermen de inhoud van de envelop, en loopt u dus minder risico dat uw spulletjes niet in de gewenste staat aankomen!

3. Algemene informatie

Kantoorartikelen en kantoormateriaal.

kantoorartikelen TIPSMeer informatie bij volgende update.