Home » Leuke winkelrekken met TIPS voor de beste winkelinrichting
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


Leuke winkelrekken met TIPS voor de beste winkelinrichting

Winkelrekken TIPS voor de beste winkelinrichting van kledingzaak en zo meer

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over winkelinrichting met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

Populaire kledingrekken bij bol.com

Klik op “volgende” om meer producten te zien.
Bovenstaande producten en prijzen worden aangeboden door bol.com. Klik op het artikel voor meer informatie bij bol.com. (Affiliate partner)

Tip 11 : Monteren van winkelrekken, waarop letten?

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) EasyRack
Ga je winkelrekken monteren in een winkel, let dan even op de montage tegen de wand. Gebruik bij de montage van wandrekken, naast de achterste regelbout in de voet, een extra steun voor de stijl : een inslagdop met regelbout. Zo beperkt u het risico dat het rek overkipt omomslaat, en vergemakkelijkt u de uitlijning van de stijlen. Voer deze nauwkeurig uit, en de rest van de montage is een fluitje van een cent!

Tip 10 : Hoe kan je je winkel goedkoop inrichten?

(een tip van) Hegro Wolvega
U weet hoe u uw winkel wilt inrichten. Dat hoeft niet duur te zijn. Tegenwoordig hebben diverse groothandels hun magazijnen open gesteld voor eindafnemers. U kunt dan kleine partijen of slechts enkele stuks afnemen tegen grootpartij prijzen.

Tip 9 : Alternatief voor een speelhoek in de winkel

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Disney TV
Wilt u een kinderhoek inrichten in uw winkel maar heeft u geen ruimte? De voordelen van een kinderhoek in uw winkel of wachtkamer is ondermeer dat u de volledige aandacht aan uw klanten kunt geven. Indien u geen ruimte heeft in uw winkel of wachtkamer, dan kunt u als oplossing een wand display plaatsen. Uw voordeel is dat uw verkoop oppervlakte optimaal benut wordt en geen speciale winkelinrichting vereist is.

Tip 8 : Inrichting van uw winkel als verkoopinstrument

(een tip van) Bossuyt winkelinrichting
De inrichting van uw winkel is het belangrijkste verkoopsinstrument naast de kwaliteit van uw producten. Drie aspecten moeten in het oog worden gehouden: het commerciële, het esthetische en het functionele van uw inrichting.

Tip 7 : Grabbelton voor volwassenen

(een tip van) Mevr. Patricia Krom
Ik heb een leuk ideetje voor bij de kassa , is misschien wel leuk voor de opening. Een soort van grabbelton neerzetten, dat kinderen voor een klein bedrag iets mogen grabbelen of een grabbelton voor volwassenen.

Tip 6 : Praktische tips voor winkelinrichting en winkelrekken

Ludo claes TIPSWinkelrekken worden in winkels gebruikt om producten op te bergen en te koop te zetten. Winkelrekken kunnen op maat gemaakt worden volgens de inrichting van de winkel en kunnen opgebouwd zijn uit verschillende materialen.

Wil een winkel succesvol zijn dan is de winkelinrichting tevens van belang. De winkelinrichting geeft een bepaalde stijl en vorm weer wat al dan niet in de smaak valt van de klant. Hieronder bieden we je alvast enkele praktische tips voor je winkelinrichting.

  • Respecteer voldoende ruimte tussen de schappen zodat de klant makkelijk een product uit het winkelrek kan nemen en terugplaatsen
  • Gebruik naargelang uw activiteit, materialen en kleuren volgens uw productenassortiment
  • Maak zeker gebruik van wandrekken waardoor u aan verkoopruimte wint. Aan kale muren hebt u niets
  • Denk aan de verhouding "schapindeling - attentiewaarde". Producten die in het schap op ooghoogte liggen hebben een hogere attentiewaarde (vallen sneller in het zicht) dan producten op de bodem.
  • Om aan verkoopoppervlakte per winkelrek te winnen, kan u gebruik maken van schappen op de kopuiteinden (=schappen aan vier zijden van het winkelrek)
  • Plaats vitrines op een opvallende plaats en gebruik ze om producten extra in de aandacht te plaatsen
  • Denk ook eens aan verrijdbare rekken. Hierdoor kan u de opbouw wijzigen opdat het interieur nieuw lijkt

Tip 5 : Gouden regel: "Het oog koopt"

Draag er zorg voor dat de producten mooi ogen en goed zichtbaar zijn. Denk hierbij aan een strategische achtergrond waarop het product uitgestald staat; denk maar aan een diamant of juweel op een zwart of rood kussentje, dat oogt  geheel anders als zou het op een wit kussentje liggen.

Klanten selecteren hun aankoop eerst volgens hetgeen ze zien, dit wekt hun interesse, daarna pas gaan ze het product verder analyseren en een aankoopbesluit vormen.

Tip 4 : Verkoopdisplays als commerciële winkelrekken

Winkelrek TIPS winkelinrichtingOm de verkoop van een specifiek product te stimuleren dient het extra in de aandacht geplaatst te worden. Verkoopdisplays zijn hiervoor ideaal geschikt. Verkoopdisplays vindt men terug in alle maten en kleuren en zijn als het ware lokale toonbanken of winkelrekken die één bepaald product of een gespecialiseerd assortiment bevatten. Ze hebben als doel dit specifiek product extra in de schijnwerper te plaatsen.

Aangezien de verkoopdisplay alleen en separaat staat waarbij omwille van het ontwerp dit niet strookt met het algemene winkelbeeld wekt het extra de aandacht van de klanten. En dit extra aandacht stimuleert de klant om het product dat de display bevat nader te bekijken wat de kans op verkoop verhoogt. Wil je dus de verkoop van een bepaald product extra stimuleren, denk dan eens aan het gebruik van een verkoopdisplay.

Tip 3 : Waarom promotiekratten gebruiken?

Ludo claes TIPSNet als de verkoopdisplay worden promotiekratten of promotierekken gebruikt om één of meerdere specifieke product extra in de aandacht te plaatsen waarbij de promotie de aandacht trekt omwille van de korting die de klant krijgt waardoor hij een koopje kan doen. Plaats de promotierek dan ook op een opvallende plaats en duid aan dat deze rek promotie-artikelen bevat. Een bordje met "Nu in promotie" of "Alles in dit rek aan halve prijs" volstaat om duiding te geven.

Tip 2 : Wat dacht je van een promotiewijzer?

Ludo claes TIPSOm een promotie succesvol te laten zijn, is het uiteraard voornaam dat de klant überhaubt weet dat u een promotie voert. Promotiekratten verzamelen de producten die in promotie staan maar daarnaast kan u tevens gebruik maken van een promotiewijzer die aangeeft wat er in promotie staat. Een leuk foldertje bijvoorbeeld met de vermelding van de producten in promotie, dat u aan de ingang van de winkel klaarlegt voor de klant kan de klant wegwijs maken in de winkel.

TIP: Draag er zorg voor dat dit foldertje makkelijk vindbaar is. Bovenstaande foto toont een leuke manier om de aandacht van de klant op dergelijke promotiefoldertjes te trekken. Nog een bordje erbij met "promotie van de week" en klaar.

TIP: Denk erom dat u de foldertjes tevens kan gebruiken om de klant terug te winnen door eveneens te vermelden wat volgende week in promotie staat.

Tip 1 : Plaats eens een ballenbak in je winkel

Speelhoed of ballenbak TIPS winkelHeel wat ouders laten zich vergezellen door de kinderen als ze gaan inkopen. Dit heeft voor u als handelaar zowel voor als nadelen. Een nadeel is dat de kinderen het inkopen snel beu zijn waardoor ze zich vervelend gaan gedragen. Dit kan leiden tot een bepaalde overlast voor andere klanten maar vooral beïnvloedt het de tijd die de ouder in de winkel besteed.

Men wil snel naar huis. En dit leidt vervolgens tot een verlies van verkopen. Daarom zie je wel vaker dat winkeliers een klein gedeelte van de winkel uitrusten als een speelhoek. Dit om de kinderen rustig te laten ravotten of even aandacht te geven.

De kunst bestaat er dan ook in de speelhoek zodanig uit te rusten dat de kinderen er zich echt goed amuseren. Want eens dit vervult, komt het voordeel van kinderen opdraven. Kinderen zijn namelijk zeer goede verkopers en ze weten hun ouders steevast te overtuigen. En dit geldt tevens als de ouder een winkel uit selecteert waar men de inkopen gaat verrichten.

Hebben de kinderen zich bij de vorige inkopen in een bepaalde winkel goed geamuseerd, dan zullen ze de ouder aansporen terug naar diezelfde winkel te gaan. Dat is de kracht van niet zo maar een speelhoek maar een "toffe speelhoek".

Bekijk alle Prijs winkelrekken bij bol.com (Adv)


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Winkelreclame als deel van de winkelinrichting
- Winkelreclame binnen en buiten
- Kantoorinrichting TIPS
Interieurarchitecten TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google