Verkooptraining en verkooptechniek gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Reclame > Verkooptraining

verkooptraining in België en Nederland TIPSBent u als verkoper actief in de verkoop van producten of diensten, dan staat u wellicht dagelijks onder druk om uw verkoopcijfer te verbeteren of te verhogen. Om dit mogelijk te maken kan u beroep doen op een verkooptraining. Bij een verkooptraining worden verkooptechnieken gezien gaande van acquisitie of eerste klantencontact tot de verkoopafsluiting. Er zijn vele specialisaties in verkooptrainingen waardoor het aangewezen is een doelgerichte verkooptraining te zoeken die volgens u best past bij uw wensen. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over verkooptechniek en verkooptraining, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 = Hoe haalt u het maximum uit een opleiding? - Expert Academy

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. Algemene informatie

Soorten verkooptrainingen.

Verkooptraining verkooptechniekIn-company verkooptraining
Een in-company verkooptraining is een training die binnen het eigen bedrijf georganiseerd wordt. Dit betekent dat de verkooptrainer naar uw onderneming toekomt en aldaar de training geeft. Deze training kan zowel een standaard pakket zijn dat door de verkooptrainer of opleidingscentra wordt aangeboden, of kan een training op maat zijn opgemaakt volgens de specifieke behoeften van uw onderneming. Het grote voordeel van een in-company training is dat u enerzijds enkel met uw collega's of werknemers aan de training deelneemt en dat anderzijds de training meer kan afgestemd worden op verkoopsituaties en ervaringen binnen uw onderneming. Een in-company verkooptraining bekomen doet u door een verkooptrainer te benaderen, de behoeften te bespreken en vervolgens een gepaste afspraak te plannen.

Open verkooptraining
Een open verkooptraining of training met open inschrijving is een verkooptraining die veelal door de verkooptrainer of het opleidingscentrum wordt georganiseerd. Het behandelt een bepaald thema waarbij met diepgang op dit thema wordt geconcentreerd. Het staat eenieder vrij om aan een dergelijke training deel te nemen. Dit uiteraard volgens de eigen wensen en behoeften. In tegenstelling tot de in-company training is de open verkooptraining niet gebonden aan een bepaalde onderneming wat betekent dat u met collega verkopers van andere ondernemingen aan de training deelneemt. Het grote voordeel hiervan is dat u ervaringen van anderen hoort wat u in uw eigen technieken kan implementeren. Om aan een open verkooptraining deel te nemen dient u even de kalender van de verkooptrainer of opleidingscentrum te bekijken, een training te zoeken die u past, en uzelf inschrijven.

Zelfstudie en thuisstudie met verkoopcursussen
Kan u geen tijd vrijmaken om een in-company verkooptraining te organiseren of aan een open verkooptraining deel te nemen, dan kan u nog steeds beroep doen op een zelfstudie. Hierbij bepaalt u uiteraard zelf uw kalender. Doch dient u steeds voorzichtig te zijn met een zelfstudie. Tijd, motivatie, problemen, enz.. zijn maar enkele punten die de studie negatief kunnen beïnvloeden met stopzetting tot gevolg. Omwille van deze reden zijn er opleidingscentra die een zelfstudie aanbieden gecombineerd met de assistentie van een professionele verkooptrainer. Heeft u vervolgens vragen of problemen dan kan u deze via email of een briefje aan de trainer overmaken die ze graag zal beantwoorden. Wenst u zich thans geheel zelfstandig in de verkoop te verdiepen dan bieden gespecialiseerde verkoopboeken tevens tal van mogelijkheden.

Meer tips bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.