Geld beleggen aandelen obligaties – gratis TIPS en informatie uit België en Nederland

U bent hier : Home > Reclame > Geld beleggen

Op deze pagina vindt u praktische TIPS en informatie over geld beleggen in aandelen of obligaties, u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit uw buurt vanuit België en Nederland.

beleggen aandelen obligaties TIPS

TIPS van de Vakman en Vakvrouw (Artikelen)

Tip 1 = Cursus beleggen voor beginners – Cursus-beleggen

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact


Beleg in gezonde bedrijven (een tip van) Growing Capital

Beleg alleen in aandelen van gezonde bedrijven (hoog rendement op eigen vermogen), die bovendien goedkoop gewaardeerd zijn (lage koers/winst en lage verhouding koers/boekwaarde). Dit verhoogt het stijgingspotentieel van je belegging en vermindert het risico op koersdalingen.


Algemene informatie

Beurs beleggen TIPSBij beleggen gaan we spaargeld beleggen in aandelen, obligaties of andere investeringen met als doel een bepaald rendement te behalen. Als we gaan beleggen in aandelen dan dienen we naar de beurs te gaan waar de aandelen verhandeld worden. De kunst bij aandelen bestaat er uiteraard in om de belegging of de aandelen goedkoop of laag in te kopen om ze vervolgens duurder of hoger te verkopen zodat uiteindelijk een winst of profijt overblijft.

Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over beleggen en aandelen, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.
Meer informatie bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten