Uw TIP of website LINK op deze website? Meer informatie
 

Luchtreclame en inflatebles – Tips voor de beste luchtreclame

luchtreclame airtubes luchtballon TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over luchtreclame met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

FILMTIP
Hoe wordt luchtreclame gemaakt? - Klokhuis

NIEUW - Wat is luchtreclame? Soorten luchtreclame

The sky is the limit. Zo zou men luchtreclame wel kunnen noemen. Al wat zich in de lucht bevindt trekt de aandacht. En al wat de aandacht trekt is een potentieel middel voor reclame. Zo zijn er tal van mogelijkheden beschikbaar die reclame in de lucht kunnen bieden.

Luchtballon TIPS ballonvaart reclame1. Luchtballon reclame.

Eén van deze reclamemiddelen in de lucht is de luchtballon. Met grote vuurvlammen verwarmt men de lucht in de ballon waardoor deze gaat stijgen. De ballon op zich is vervolgens bedrukt met een bepaalde merk of bedrijfsnaam. Hoog in de lucht scheert nu de merknaam over de velden en steden. Opgemerkt door duizenden mensen.

Dit is een zeer efficiënt middel om een naam even in de belangstelling te plaatsen. Zeker als de ballon een ongewone vorm heeft. Doch is het geen geschikt middel om een boodschap over te brengen. Dit omdat een boodschap extra tekstruimte inneemt en de gehele opdruk zodoende verkleint waardoor deze bij grotere hoogtes niet meer leesbaar is.

2. Sleepreclame.

Dit is een vaandel, voorzien van een bepaalde mededeling, de boodschap, dat achter een vliegtuig meegesleept  wordt tijdens de vlucht. Zeer opvallend en met behulp van de motor van het vliegtuig eveneens een aandachtstrekker.

3. Zeppelinreclame

De zeppelin behoort tot de groep van de "inflatables" wat betekent dat ze met helium worden opgeblazen wat ze doet stijgen. Anders dan de luchtballon is het doel van de zeppelin slechts een bepaalde hoogte aan te houden, enkele tientallen meters hoog.

Waar de luchtballon tevens een lange weg aflegt wordt de zeppelin op één bepaalde locatie vast gehouden. Dit met behulp van touwen. Tevens kan naast de zeppelin, die al dan niet met een merk of bedrijfsnaam is uitgerust, makkelijk een extra vaandel aangebracht worden om boodschappen te verkondigen.

4. Luchtparachuutjes

Een gegarandeerde blikvanger in het Nederlandse luchtruim is het uitwerpen van reclamegadgets aan kleine parachuutjes vanuit een vliegtuig. In de zomerperiode worden over de overvolle stranden deze parachuutjes uitgeworpen met eraan een bepaald reclamegadget.

Het grote voordeel van deze actie is dat ze vast en zeker de aandacht trekt, men het uitgeworpen reclamegadget met de merk of bedrijfsnaam kan behouden en zodoende op langere termijn actief blijft, en dat deze gebeurtenis gegarandeerd een gespreksthema wordt aan de koffietafel.

Inflatebles TIPS air tubes aan uw winkel of zaak5. Inflatebles. De commerciële waarde van lucht aan uw zaak.

Inflatebles zijn opblaasbare aandachttrekkers. Van kleinste ballon tot grootste op maat gemaakte karikatuur zijn te te vinden. Veelal wordt hierbij gebruik gemaakt van gestalte.

Des te hoger of groter de inflateble, des te hoger ligt de aandachtswaarde. Een sterk opkomende trend om via lucht de aandacht te trekken zijn tevens de "Airtubes Swing-guys". Het zijn holle flexibele buizen die op een soort turbine worden geplaatst.

Van zodra de turbine wordt aangezet en een luchtstroom in de koker blaast, gaat de buis rechtop staan en lijkt hij wel te dansen. Deze bewegende grote buizen trekken gegarandeerd de aandacht van de voorbijganger. Ze zijn dan ook ideaal geplaatst om je zaak eens extra in de verf te zetten. Voor een speciale gelegenheid als een opendeurdag bijvoorbeeld.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Reclame en publiciteit
Reclame via een reclamebureau
Autoreclame en belettering
Reclameborden en panelen
Lichtreclame en lichtbakken
Winkelreclame binnen en buiten

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
Nieuwe tips: NIEUW - PARTY - HOBBY - BEAUTY - KLEDING - HUMOR - GEZONDHEID - WONEN - TUIN - ELEKTRO - AUTO - DIEREN - WERK - ZAKELIJK - Contact
Uw tip of link op deze website? Meer informatie