Kleding en reclame drukwerk met TIPS en advies

Drukwerk TIPS en advies voor het beste drukwerk reclame naamkaartjes facturen en meer

Van harte welkom
Hier vind je tips en advies voor de beste drukwerk en reclamedrukwerk - 5000+ TIPS met studies en onderzoeken van Universiteiten. Alvast veel leesplezier.

FILMTIP
Hoe maak je best een bestand klaarmaken voor zeefdruk met tips van HelloPrint

NIEUW - Tip 8 : Hou rekening met zijmarges in je ontwerp van drukwerk

(een tip van) Eventdrukker
Zorg voor voldoende marge aan de randen bij het ontwerpen van je drukwerk. De meeste drukkerijen hanteren een marge van 2 of 3mm. Je dient dus belangrijke tekst en afbeeldingen minimaal 2 tot 3mm van de rand te plaatsen. Voor de veiligheid en een mooier resultaat hanteer je best een ruimere marge van 4 tot 6mm.

Tip 7 : Waarom visitekaartjes lamineren?

(een tip van) Publibites
Wenst u naamkaartjes die lang meegaan, kies dan voor lamineren. Hiermee zullen uw visitekaartjes beschermd zijn tegen krassen en kreuken, voelen ze steviger aan en hebben ze meer uitstraling door de hoogglans of matte afwerking

Tip 6 : Eerste indruk met visitekaartjes

(een tip van) 123 Visitekaartjes
Het belang van professionele visitekaartjes is geweten, die eerste indruk maak je nog steeds maar één keer. Begin daarom niet zelf te puzzelen en laat dit door een grafisch designer doen. Dit hoeft niet altijd duur te zijn en uw onderneming plukt hiervan nog jaren de vruchten!

Tip 5 : Wat is een visitekaartje nu eigenlijk?

(een tip van) Visitekaartjes drukken
Een visitekaartje wordt ook wel een naamkaartje genoemd. Een visitekaartje is een kartonnen kaartje waarop belangrijke contactgegevens staan. Het wordt vaak als eerste gebruikt in een verkoop / vergader gesprek. Doorgaans wordt het visitekaartje gebruikt in de zakelijke sfeer. Je ziet het kaartje niet veel in verschillende privé omstandigheden omdat men elkaar dikwijls wel kent.

Tip 4 : Waarom kettingformulieren in drukwerk

(een tip van) Rillstab Nederland
Kettingformulieren hebben te maken met een behoorlijk imagoprobleem. De printer zou ouderwets zijn en bijna niet te combineren met moderne toepassingen. De markt heeft de laatste jaren juist weer een gestage groei laten zien. Dit heeft voor een groot deel te maken met de kosten per afdruk.

Er zijn dus steeds meer afnemers die voor een aantal toepassingen vanwege de hoge kosten van laserprinters weer terugvallen op het vertrouwde kettingformulier. Nieuwe matrixprinters bieden drivers voor zeer uiteenlopende omgevingen, waardoor ze, hooguit met wat kleine aanpassingen in de software, jarenlang probleemloos kunnen draaien.

Verdere voordelen van de kettingformulieren:

  • Lagere printkosten (geen toners en vervangende drum kosten) alleen af en toe een lint vervangen
  • Verwerking mogelijk in "moeilijke" omgevingen
  • Lage aanschafprijs en lange levensduur van een matrixprinter
  • Gekleurde doorslagen tot een zesvoud toe voor een duidelijk overzicht in uw administratie
  • Beter voor mens en milieu (geen uitstoot van toners/fijnstof)

Tip 3 : Waarom bij drukwerk iets grotere afmeting doorgeven?

(een tip van) FlyerGigant
Heeft u bij drukwerk van een folder bijvoorbeeld een achtergrond die doorloopt tot de randjes? Zorg er voor dat u de achtergrond aan alle kanten 3 mm groter maakt (ook wel afloop genoemd). Dit zorgt er voor dat de drukker een kleine foutmarge heeft en u nooit een wit (papier)randje heeft

Tip 2 : Tip voor het aanleveren van drukwerk

(een tip van) Goedkoop drukwerk
Let goed op met het aanleveren van bestanden bij het bestellen van online drukwerk. De kwaliteit hangt hier namelijk sterk vanaf. Aanbevolen wordt om bestanden door te sturen met een DPI van minimaal 300.

Tip 1 : Drukwerk algemene informatie

drukkerij TIPSEen drukkerij is een bedrijf waar drukwerk wordt geprint. Alles wat op papier kan gedrukt worden kan je bij de drukkerij vinden gaande van kleine naamkaartjes tot grote posters of affiches. Ook boeken en mapjes vind je terug bij de drukkerij waar ze het geheel binden volgens meerdere soorten bindtechnieken.

Voornaam bij het drukwerk is thans een goede en doordachte aanlevering van het materiaal en met name het ontwerp. Daarom is het aan te raden zelf reeds een ontwerp te maken of te tekenen van hetgeen u wilt vooraleer u een drukkerij aanspreekt.

Met de hedendaagse basis software op uw computer kan u reeds een globale vormgeving maken van hetgeen u wenst of het resultaat dat u wilt. Heeft u dit klaar dan kan u een drukkerij benaderen om het geheel vorm te geven. Ook zij zullen u eerst een proefdruk maken om de kantjes her en der wat bij te schaven, doch als u vooraf goed weet wat u wil, bespaart dit u en uw drukkerij veel op-en-neer communicatie.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Reclame via reclamebureau
Adverteren in magazines
Reclame en publiciteit
Marketing en onderzoek
Website ontwerp webdesign

Deel deze tips zeker met je vrienden


 
U bent hier : / Home / Kleding en reclame drukwerk met TIPS en advies