Wat is nu eigenlijk een goede website? TIPS en advies

webdesign eigen website bouwen SEO TIPS


Dit artikel wordt u aangeboden door : Imaxx - Mol


Tips van de vakman vakvrouw

Een goede website is vaak het eerste contact tussen een potentiële klant en uw bedrijf. Daarom laat je het bouwen van goede websites ook best over aan een bedrijf met ervaring in professioneel webdesign. Een goede website is méér dan een online visitekaartje, en moet een echte verkoopmachine zijn.

Bij Imaxx spreken we over een goede website als hij voldoet aan deze voorwaarden:

  • Responsief: optimale weergave op pc, tablet én smartphone
  • Gebruiksvriendelijk: aantrekkelijk ontwerp en heldere navigatie
  • Conversie: een constante stroom offerte-aanvragen opleveren

De ervaring en kwaliteit van het webdesign bedrijf dat u kiest maakt hier het verschil tussen top of flop. Een website bouwen kan ondertussen bijna iedereen. Maar een goede website bouwen voor úw bedrijf die u ook effectief nieuwe klanten oplevert? Daar komt meer bij kijken dan snel-snel een website online zetten met halfgare teksten en enkele plaatjes. Kies daarom voor een partner mét kennis van zaken.

1. Een goede website wordt optimaal weergegeven op álle toestellen

Vandaag vereist een goede website een optimale weergave op álle toestellen. Surfers verwachten dat elke website zich op zijn paasbest presenteert op pakweg hun smartphone. En ze laten websites die dat niet doen links liggen.

Ook Google lust enkel nog responsive websites: goede websites die vlot werken op alle toestellen krijgen voorrang. Terwijl niet-responsieve websites achteruit boeren in hun zoekmachine.

2. Een goede website heeft een aantrekkelijk ontwerp, heldere navigatie en een duidelijke structuur

Wat bent u met een website waarin uw bezoekers verloren lopen? Of die lelijk is? Of waarbij uw potentiële klant het na drie klikken voor bekeken houdt? Dit noemt men weg jagen en heeft niets te maken met professioneel webdesign.

Een goede website overtuigt bezoekers al vóór de eerste klik met zijn aantrekkelijke vormgeving. Een heldere navigatie doet uw bezoekers meteen vinden waar ze naar op zoek zijn. En een duidelijke structuur houdt ze op het juiste pad, récht naar uw offerte formulier.

3. Een goede website zorgt voor een onuitputbare stroom van nieuwe klanten.

Een goede website moet voldoende offerte aanvragen genereren voor uw bedrijf. Dit noemt men conversie: we nemen uw bezoeker bij de hand en leiden hem récht naar uw contactformulier. Daarom heeft een goede website de juiste knoppen op de juiste plaatsen. Precies waar uw bezoeker ze verwacht.

En dat is de kern van modern webdesign:

een goede website mag geen geld kosten maar moet geld opleveren.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Imaxx
Mol - België

Webdesign - domein & hosting - e-mail - internet marketing.
Website = www.imaxx.be


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Website ontwerp webdesign TIPS
Hoger scoren in Google, schrijf eens een artikel
- Content marketing TIPS


Heb je ook een leuke tip of ervaring over een bepaald thema? Zend het even toe. Misschien publiceren we het op deze website. (GRATIS excl. website backlink en bedrijfslogo)
Uw naam of bedrijfsnaam publiceren we graag bij uw tip.

Kruimelpad / U bent hier:
U bent hier : / Home / Zakelijk / Wat is nu eigenlijk een goede website? TIPS en advies