Boekhouding accountancy belastingaangifte BTW – gratis TIPS en informatie uit België en Nederland

U bent hier : Home > Kantoor > Boekhouding

Op deze pagina vindt u praktische TIPS en informatie over boekhouding en accountancy, u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit uw buurt vanuit België en Nederland.

boekhouding accountancy TIPS

TIPS van de Vakman en Vakvrouw (Artikelen)

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact


Waarom een goede administratie in uw boekhouding? (een tip van) Eenvoudige boekhouding

Een goed bijgehouden administratie levert u waardevolle informatie over uw bedrijf. U krijgt bijvoorbeeld inzicht in kosten, winst, voorraad en slecht lopende producten. Uw kans van slagen is groter als u bent aangesloten bij een netwerk. Contact met andere ondernemers levert nieuwe inzichten op en mogelijk nieuwe opdrachten.

Tip voor Belgen met belastingplicht in Nederland (een tip van) Van Meijl Freriks

Indien u woonachtig bent in België maar u toch kiest voor Nederlands belastingplichtig, kunt u niet vergoede ziektekosten die gemaakt zijn in België opvoeren in de Nederlandse aangifte.


Algemene informatie

Boekhouder boekhoudkantoor TIPSHeeft u een eigen zaak of bedrijf, dan is boekhouding een noodzaak. Boekhouding of accountancy is het registreren van inkomsten en uitgaven van het bedrijf dewelke vereist zijn volgens dienst belastingen en BTW registratie.

Boekhouding en accountancy is geen akkefietje en vereist specialisatie, zeker als het bedrijf omvangrijk is. Maar ook voor de startende ondernemer of kleine KMO of MKB is een goede boekhouder of boekhoudkantoor of accountancykantoor een absolute noodzaak.

Naast bedrijven en ondernemingen hebben ook privé-personen de dag van vandaag baat bij het consulteren van een boekhouder of accountancykantoor, zeker bij het invullen van de belastingen. De hedendaagse belastingbrieven zijn zodanig complex dat het vaak moeilijk is een optimale belastingaangifte te realiseren.

ZIE OOK:
> Advocaten en juridisch advies
> Vertalen en vertalers
> Verzekeringen en makelaarsMeer informatie bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten