Boekhouding accountancy voor belastingaangifte BTW – gratis TIPS van boekhouders

U bent hier : Home > Kantoor > Boekhouding

boekhouding accountancy TIPSHeeft u een eigen zaak of bedrijf, dan is boekhouding een noodzaak. Boekhouding of accountancy is het registreren van inkomsten en uitgaven van het bedrijf dewelke vereist zijn volgens dienst belastingen en BTW registratie. Boekhouding en accountancy is geen akkefietje en vereist specialisatie, zeker als het bedrijf omvangrijk is. Maar ook voor de startende ondernemer of kleine KMO of MKB is een goede boekhouder of boekhoudkantoor of accountancykantoor een absolute noodzaak. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over boekhouding en accountancy, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - Boekhouding en accountancy

Waarom een goede administratie in uw boekhouding? – Eenvoudige boekhouding
Een goed bijgehouden administratie levert u waardevolle informatie over uw bedrijf. U krijgt bijvoorbeeld inzicht in kosten, winst, voorraad en slecht lopende producten. Uw kans van slagen is groter als u bent aangesloten bij een netwerk. Contact met andere ondernemers levert nieuwe inzichten op en mogelijk nieuwe opdrachten.

Tip voor Belgen met belastingplicht in Nederland – Van Meijl Freriks
Indien u woonachtig bent in België maar u toch kiest voor Nederlands belastingplichtig, kunt u niet vergoede ziektekosten die gemaakt zijn in België opvoeren in de Nederlandse aangifte.

3. Algemene informatie

Boekhouding en accountancy.

Boekhouder boekhoudkantoor TIPSMeer informatie bij volgende update.