Etalagepoppen en paspoppen met weetjes TIPS en advies

etalagepoppen paspoppen mannen vrouwen kinderen TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over etalagepoppen met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

FILMTIP
Waarop letten bij de aankoop van paspoppen met tips van Michael Grieve

NIEUW - Tip 6 : Waarom kiezen voor kunststof etalagepoppen?

(een tip van) Sinnfoort NV
Een kunststof buste of etalagepoppen voorzien van een voet met rugbevestiging kleedt u om zonder de buste of etalagepop los te maken van de voet. Zo wordt het veranderen van uw etalage wel heel gemakkelijk!

Tip 5 : Wat zijn etalagepoppen eigenlijk ?

Etalagepop TIPS paspop winkelEtalagepoppen worden gebruikt als een soort rolmodel in de mode. Etalagepoppen zijn poppen die in de etalage van een winkel worden neergezet en de kleding dragen die in de winkel wordt verkocht. Veelal wordt de nieuwste kledingcollectie bij deze poppen aangepast om de klant te tonen wat nieuw is.

Het doel van een etalagepop is om te tonen hoe de klant zou kunnen staan als men de kleding zou dragen. Zonder etalagepoppen zou de klant in eerste instantie de nieuwe kleding uit de rekken moeten halen en ze zelf aanpassen. Dit wordt vermeden door de etalagepop. De pop draagt de kleding en u als klant ziet onmiddellijk hoe de kleding uzelf zou kunnen staan.

Tip 4 : Tip voor het onderhoud van etalagepoppen

(een tip van) Best Mannequins
Onderhoud van glasvezel etalagepoppen: Wist u dat u de kleine krasjes die verschijnen op de lak door juwelen,etc. gemakkelijk verdwijnen met een "groen keukensponsje" eventueel in combinatie met sopje van chemico.

Tip 3 : Stem uw etalagepoppen af op uw doelgroep

Voornaam bij het kiezen van de etalagepoppen is dat ze afgestemd zijn op de doelgroep of klanten van de winkel. Verkoopt u bijvoorbeeld kleding met een maatje meer dan is het aangewezen dat de etalagepoppen uw doelgroep evenaren of erop lijken. Verkoopt u kinderkleding van een bepaalde leeftijdsgroep dan verkoopt uw kleding het best als de etalagepoppen lijken op dezelfde leeftijdsgroep.

Etalagepoppen zijn er tevens in allerlei soorten en modellen doch is het te adviseren poppen te verkiezen die een vriendelijke en aangename uitstraling bieden. Norse of zelfs akelige gezichten geven geen goed gevoel bij de potentiële klant en zijn dus te vermijden.

Tip 2 : Verander regelmatig de kleding van etalagepoppen

(een tip van) Kerklau
Probeer een paspop of etalagepop elke dag van nieuwe kleding te voorzien om hierdoor uw winkel elke dag een nieuw uiterlijk te geven. Let bij het kopen van een paspop of etalagepop ook op de kleur van uw winkel, probeer deze te laten matchen.

Tip 1 : Draag zorg voor een goed contrast bij etalagepoppen

Bij het plaatsen van etalagepoppen is tevens de achtergrond voornaam. Het is zeker niet aan te raden de poppen te plaatsen voor andere kledingstukken of winkelrekken. Beter zou zijn een plaat achter de etalagepoppen te plaatsen waardoor de gedragen kleding beter tot zijn recht komt. Deze plaat kan een effen plaat zijn doch kan tevens een bepaalde schildering bevatten waardoor de kledingstukken extra in de aandacht komen.

Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe lentecollectie, dan dragen de etalagepoppen uiteraard lentekleding. Deze kleding zou thans meer tot hun recht komen mocht de achtergrond een foto of tekening zijn van een rustgevend lente-tafereel zoals een weide met bloemetjes bijvoorbeeld. Kortom, een etalagepop is meer dan maar een pop waaraan u kleding hangt. Het is zowel een verkoopinstrument als een winkeldecoratie of etalagedecoratie. Maak er gebruik van.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Dameskleding
Lingerie
Herenkleding
Kinderkleding
Sportkleding
Zwangerschapskleding
Werkkleding en bedrijfskleding
Huwelijkskleding

Deel deze tips zeker met je vrienden.


 
U bent hier : / Home / Etalagepoppen en paspoppen met weetjes TIPS en advies