Reclame displays en verkoop vitrines – TIPS en advies uit België en Nederland

U bent hier : Home > Reclame > Reclame displays

reclame display vitrine winkel TIPS

Wil je reclame displays en vitrines in je winkel dan zijn er enkele belangrijke punten waarop je zeker moet letten. Hier vind je alvast praktische TIPS. Elke week worden nieuwe tips, artikelen, studies, filmpjes en video’s toegevoegd. Sla deze website dus zeker op bij uw favorieten.

Tip 6 : Beursstand met unieke uitstraling

(een tip van) ABC Display
Uw bedrijf neemt deel aan een beurs en heeft een standruimte gereserveerd. Het is nu van belang om een beursstand te kopen of te huren die goed en duidelijk kan weergeven wat uw organisatie doet. Dit wordt voornamelijk gerealiseerd door de boodschap en het ontwerp dat op de beursstand geproduceerd wordt. Het is ook van belang om te zorgen dat de beursstand de juist vorm, hoogte en afmeting heeft. Denk hierbij aan de looproute van de bezoekers.

Tip 5 : Een goede display is het halve werk

(een tip van) Powerfull-kunststoffen
Wist u dat een mooie display waarin u uw producten aanprijst van groot belang is voor zowel de verkoop als het imago van uw bedrijf en merk? Vaak wordt het investeren in deze promotiedisplays onderschat en kiest men voor een eenvoudige oplossing met minder uitstraling. Hiermee mist u echter een grote kans om uw producten op een positieve manier onder de aandacht te brengen, en mist u de gelegenheid om uw product extra glans te geven. Vaak maakt een goede display net het verschil tussen koop, of afhaken. Bedenk dus goed hoe u een optimaal rendement kunt halen uit uw displays

Tip 4 : Een zwakke display is  een gemiste kans

(een tip van) XCJ reclameproductie
De display is de eyecatcher die ervoor zorgt dat een product in handen komt van de consument en daarmee ook de allerlaatste schakel in de promotieketen. Een zwakke display is daarmee meer dan een gemiste kans, het is een gemiste laatste kans. Een display moet niet alleen representatief zijn voor de inhoud. Hij moet ook op de goede plek staan, niet te lang en niet te kort de aandacht trekken en passen in de totale promotiecampagne rond het product.

Tip 3 : Algemene informatie

Een reclame display is een display die speciaal gebruikt wordt voor reclame. Reclamedisplays zijn er in vele soorten en vormen waarbij zowel het ontwerp van de display als de opname van de opgenomen reclameboodschap voornaam zijn wil de reclamedisplay succesvol zijn. Reclamedisplays worden ook als verkoopvitrine gebruikt om een bepaald product of merk speciaal in de aandacht te plaatsen om de verkoop te stimuleren.

Tip 2 : Wat is een display, reclame display of verkoop display ?

Reclame display winkel TIPSOm de verkoop van een specifiek product te stimuleren dient het extra in de aandacht geplaatst te worden. Verkoop displays of reclame displays zijn hiervoor ideaal geschikt. Verkoopdisplays vindt men terug in alle maten en kleuren en zijn als het ware lokale toonbanken of winkelrekken die één bepaald product of een gespecialiseerd assortiment bevatten. Ze hebben als doel dit specifiek product extra in de schijnwerper te plaatsen. Aangezien de verkoopdisplay alleen en separaat staat, waarbij omwille van het ontwerp dit niet strookt met het algemene winkelbeeld, wekt het extra de aandacht van de klanten. En dit extra aandacht stimuleert de klant om het product dat de display bevat nader te bekijken wat de kans op verkoop verhoogt. Wil je dus de verkoop van een bepaald product extra stimuleren, denk dan eens aan het gebruik van een verkoopdisplay.

Tip 1 : Wat zijn vitrines of verkoopvitrines ?

Vitrine TIPS verkoopvitrine winkelVitrines of winkelvitrines zijn sterk vergelijkbaar met winkelrekken. Ze kenmerken zich door hun onafhankelijkheid ten aanzien van de standaard winkelrekken. Ze staan dan ook meestal separaat van de andere winkelrekken opgesteld en dragen een extra attentiewaarde. Dit door zowel hun speciale opbouw als onafhankelijke locatie. Meestal worden ze gebruikt om de duurdere producten ten toon te stellen wat de reden verklaart waarom ze van glazen vensters (veelal met slot) zijn uitgerust. De schabben in de vitrine hebben tevens een speciale opbouw zoals een draaischijf of extra lichtspotjes bijvoorbeeld waardoor de producten in de vitrine extra aan attentiewaarde winnen. Bebt u dus een product, een duurder product zoals juwelen of exclusieve schrijfpennen bijvoorbeeld, dat u graag extra in de schijnwerper wenst te plaatsen, dan zijn vitrines hiervoor ideaal.