U bent hier : / Home / Commerciële vlaggen voor bedrijven en winkels – TIPS en advies

 

Commerciële vlaggen voor bedrijven en winkels – TIPS en advies

Commerciële vlaggen met leuke weetjes TIPS en advies 5000 TIPS

♥ Vlaggen en vaandels in België en Nederland
- Zie volgende update

Uw link hier? Meer info

NIEUW - Tip 7 : Waarop letten bij het plaatsen van vlaggenmasten?

(een tip van) Vlaggenunie Friesland
Als u vlaggenmasten gaat plaatsen zorg dan altijd dat de masten even ver van elkaar vandaan staan, op deze manier is het aanzicht altijd netjes. Kijk ook van meerdere invalshoeken of de masten recht lijken. Ze hoeven niet perse recht te staan maar het moet recht lijken ten opzichte van de rest van de omgeving.

Daarnaast zou ik altijd advies vragen om wat voor lengte het meest geschikte is, wilt u uitermate opvallen neem dan een Hoge vlaggenmast zodat je deze bij het volgende bedrijventerrein nog kan zien.

Tip 6 : Digitale druk op reclamespandoeken en vlaggen

(een tip van) Aprintex
Maak ten volle gebruik van de digitale opdrukmogelijkheden. Spandoeken & vlaggen worden (bijna altijd) digitaal geprint. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om in full color eender wat te bedrukken voor dezelfde prijs; dus ook uw logo, foto's, en zo meer.  Overdrijven kan echter een averechts effect hebben, zorg dat uw boodschap duidelijk blijft.

Tip 5 : Tip voor vlaggen die echt gezien worden

(een tip van) Panache
Als u meerdere vlaggen plaatst die in één oogopslag zichtbaar zijn voor uw potentiële klanten, overweeg dan om met positief-negatieve kleuren te werken. Door bijv. een Rood logo met Witte achtergrond te wisselen naar Wit logo met rode achtergrond, brengt u meer beweging in het beeld en wordt uw merk nog beter opgemerkt.

Tip 4 : Reclamedoeken, houd rekening met wind

(een tip van) Reclamedoeken
Bij het plaatsen van een reclamedoek in frame is het belangrijk om rekening te houden met de hoeveelheid wind die wordt opgevangen. Indien de promotie wordt geplaatst op een locatie waar veel tocht is dan zorgt men best voor een gaasdoek waarbij de wind minder grip heeft op het volle vlak. Dit is van doorslaggevend belang in de keuze van bevestigingsmaterialen indien het reclamedoek aan een gevel wordt bevestigd. Ook indien het over een losstaande pilaar gaat zal de hoeveelheid opgevangen wind een rechtstreekse invloed hebben op de diepte van verankering van het frame voor de doeken.

Tip 3 : Soorten afwerking voor spandoeken

(een tip van) Spandoek laten maken
Bij vrijwel iedere producent van spandoeken is de confectie inbegrepen. Standaard worden spandoeken vaak uitgevoerd met zeilringen om de 50cm, maar als u graag een ringzoom of andere afwerking wilt, kan dat vrijwel overal voor dezelfde prijs! Vraag dus altijd om de mogelijkheden voor afwerking!

vlaggen banieren spandoek reclame op doek TIPS

Tip 2 : Aanleveren van digitaal materiaal bij spandoeken

(een tip van) Macsummum
Het goed digitaal aanleveren van bestanden is van groot belang voor de uiteindelijke kwaliteit van uw spandoek. Maak de bestanden op in Adobe Illustrator indien u alleen teksten / lijnlogo's gebruikt en zet alle teksten om naar contouren.

Indien u foto's gebruikt, maak dan gebruik van Adobe Photoshop en zorg dat u minimaal 70 dpi op printgrootte overhoud. Schrijf het weg als een JPG, dan kan er eigenlijk niets misgaan.

Tip 1 : Algemene informatie

vlag TIPS spandoekVlaggen en vaandels worden eveneens gebruikt als reclamemiddel om een bedrijfslogo of bedrijfsnaam zichtbaar te maken.

Naast vlaggen kunnen ook spandoeken en bannieren gebruikt worden om een reclame te tonen. Spandoeken zijn doeken met een bepaalde reclame-opdruk die opgespannen wordt waardoor de boodschap gezien wordt. Bij zowel spandoeken als vlaggen is de zichtbaarheid en leesbaarheid voornaam wil de reclame gezien worden.

Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over vlaggen en vaandels, spandoeken en bannieren, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Deel deze tips zeker met je vrienden  
 
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
  Nieuwe TIPS - Uw link op deze website