Uw TIP of website LINK op deze website? Meer informatie
 

Leuke draagtassen en inkooptassen met weetjes TIPS en advies

draagtassen inkooptassen TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over draagtassen met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

Lees ook:
- BIO Draagtassen

FILMTIP
Tips voor plastic of papier draagtassen - Vendrig Packaging

NIEUW - Tip 11 : Kies een draagtas volgens uw type product

(een tip van) UPI Draagtassen
Kies altijd een zakje of draagtas waarvan de kostprijs en uitstraling in overeenstemming ligt met die van de producten die U wenst te verpakken. Een duur horloge verdient een luxe verpakking, terwijl een eenvoudig souvenir eerder verpakt zal worden in een papieren zakje.

Heeft U een eigen zaak, kies dan voor bedrukte draagtassen met uw logo. Zo maakt uw klant rechtstreeks reclame voor uw zaak zodra hij de deur uitgaat.

Tip 10 : Draagtassen met dubbel doorstikte hengsels

(een tip van) Denley
Let op bij de aanschaf van big shoppers dat de hengsels met extra confectie verbonden is aan de tas. Op dit punt gaan de tassen vaak kapot. Door de extra confectie is dit te voorkomen.

Tip 9 : Soorten draagtassen herbruikbaar of wegwerp.

Draagtassen TIPS draagtas inkooptasDraagtassen of ook wel gekend inkooptassen zijn tassen die u vaak gratis verkrijgt bij uw inkopen. Denk hierbij maar aan de supermarkt bijvoorbeeld waar dergelijke draagtassen volop gebruikt worden. Het zijn vaak plastic of papieren tassen met allerhande bedrukkingen van de winkel waar u uw inkopen ondernomen heeft.

Er zijn vele soorten draagtassen en inkooptassen naargelang de functionaliteit en uitvoering en kunnen geheel op maat geproduceerd worden.

De laatste jaren is er wel een tendens om van de wegwerp draagtassen over te gaan naar herbruikbare draagtassen waarbij de consument gestimuleerd wordt de draagtas meermaals te gebruiken. Dit uiteraard om het milieu te sparen.

Tip 8 : Milieu vriendelijke draagtas

(een tip van) UPI Draagtassen
Kies voor een herbruikbare ecologische draagtas. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn daarnaast ook nog goed voor het milieu!

Tip 7 : Een kwalitatieve draagtas biedt kwalitatieve reclame

(een tip van) RVC Verpakkingen
Laat uw draagtas eens van dikker materiaal maken. In de praktijk worden deze tassen vaker en langer gebruikt, zodat er vaker reclame voor u wordt gemaakt!

Tip 6 : Denk ook aan de ergonomie van draagtassen

Hebt u een eigen winkel en denkt u eraan om draagtassen te gebruiken om uw klant een service te bieden of om extra reclame te maken, dan dient u even stil te staan bij welk type draagtas u gaat gebruiken en de functionaliteit ervan. Hierbij dient zeker de ergonomie van de draagtas in acht genomen te worden. Zeker als uw klanten ook grote inkopen kunnen verrichten waarbij het gewicht zwaar wordt.

In deze dient de draagtas tevens een ergonomische toets te hebben waarbij de handgreep het voornaamste onderdeel vormt. Is het gewicht zwaar en de handgreep van de draagtas niet ergonomisch, dan kan dit leiden tot insnijding en ergernis waardoor uw doel van de draagtas een omgekeerd effect creëert. Een stevig stukje hout of plastic in de handgreep maakt het aangenaam om de draagtas te dragen.

Tip 5 : Welke draagtassen gebruiken bij koffie dranken ?

(een tip van) UPI Draagtassen
Tassen nodig voor uw koffie-take-a-way zaak? Kies voor papieren tassen met een kartonnen insert, die tot makkelijk 4 kopjes koffie kan dragen. De kartonnen insert in de draagtas biedt stabiliteit en vermijdt dat uw klanten onderweg de inhoud morsen!

Tip 4 : Draagtassen met reclame op beurzen

(een tip van) Draagtassen Express
Geef uw promotie of beursstand meer impact door uw informatie in een gepersonaliseerde draagtas aan te bieden, dit benadrukt nog meer uw professionalisme dan uw folders of informatie alleen.

Tip 3 : Kies draagtassen volgens het draagvermogen

Als u draagtassen aan uw klanten gaat aanbieden sta dan ook even stil bij het draagvermogen die de draagtassen dienen aan te kunnen. Het zou jammer zijn dat de klanten na hun aankopen terug in uw winkel staan met een zak die doorgescheurd is met misschien wel aankopen die stuk zijn. Als je draagtassen gaat aankopen, vermeld dan bij je leverancier zeker het gewicht dat ze dienen te dragen of waartegen ze minimaal bestand dienen te zijn.

Tip 2 : Vermeld ook uw website en adres op uw draagtas

(een tip van) Peropack
Draagtassen zijn niet enkel visuele reclame, maar ook uw visitekaartje, naast uw logo is een duidelijke vermelding van website en adres een must-do.

Tip 1 : Draagtassen en reclame

Reclame op draagtassen bij shoppers in het straatbeeldDraagtassen of inkooptassen zijn tassen die gebruikt worden om aangekochte spulletjes makkelijk te dragen. Draagtassen en inkooptassen vinden we bij de supermarkt en de winkel en maakt het mogelijk om de boodschappen makkelijk te dragen. Bij draagtassen en inkooptassen worden zowel eenweg als herbruikbare tassen gebruikt dewelke tevens van een opdruk kunnen voorzien worden zodat de draagtas of inkooptas fungeert als reclamemiddel voor de winkel.

U investeert waarschijnlijk in reclame om uw verkoop te stimuleren. Dit doet u zowel via reclamedia als in uw eigen winkel. Maar ook als de klant de winkel al heeft verlaten kan u beroep doen op een middeltje om nieuwe klanten van de straat te plukken en naar uw winkel te lokken. En wel door gebruik te maken van inkooptassen of draagtassen. Door ze te voorzien van een opdruk van uw bedrijfsnaam of logo fungeren ze als reclamemiddel van uw zaak waarmee de klant over de straat loopt.

Hierdoor transformeert u uw klanten als het ware tot wandelende reclameborden. Het voordeel hiervan is dat het enerzijds een attentiewaarde creëert voor uw zaak, waardoor andere potentiële klanten gestimuleerd kunnen worden uw winkel te bezoeken, maar anderzijds fungeert de tas als een referentie. Iemand heeft namelijk bij u al gekocht wat aangeeft dat hij/zij tevreden is over  het product - uw winkel - en uw service. Ook dit kan potentiële klanten extra stimuleren eens een bezoekje te brengen.

Kortom, draagtassen of inkooptassen, hetzij uit kunststof plastiek lakpapier of papier, zijn meer dan een productverpakking of ladingdragers. Ze zijn een interessant reclamemiddel met naargelang de uitvoering of model een hoge attentiewaarde.

Enkele nuttige tips voor reclame op draagtassen

  • Kies een originele tas die opvalt. Des te hoger de attentiewaarde, des te hoger de kans dat ze gezien wordt.
  • Denk tevens aan opvallende kleuren om de attentiewaarde extra te versterken.
  • Gebruik bij voorkeur herbruikbare tassen. Ze zijn duurder maar worden niet weggegooid als de klant eenmaal thuis is waardoor de tas ook voor andere inkopen gebruikt wordt. = extra reclame.
  • Draag er zorg voor dat de tas ergonomisch is waardoor ze makkelijk draagt en niet in de handen snijdt.
  • Plaats uw logo of naam goed zichtbaar op de tas opdat het van op afstand leesbaar is (contrast in de kleuren !!).
  • Vermeld tevens de activiteit van uw zaak, of uw product op de tas.
  • Draag zorg voor een ideaal volume. Gebruik desnoods twee modellen. Eén voor kleine en één voor grote volumes.

Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Wat zijn BIO en OXO biologisch afbreekbare draagtassen
Handtassen en schoudertassen TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
Nieuwe tips: NIEUW - PARTY - HOBBY - BEAUTY - KLEDING - HUMOR - GEZONDHEID - WONEN - TUIN - ELEKTRO - AUTO - DIEREN - WERK - ZAKELIJK - Contact
Uw tip of link op deze website? Meer informatie