Leuke handtas kiezen en kopen – handtassen TIPS en advies

U bent hier : Home > Kleding > Handtassen

handtassen schoudertassen TIPS

Hier vind je leuke praktische TIPS, advies en onderzoeken voor het kiezen en kopen van leuke handtassen en schoudertassen - 5000+ TIPS.

Tip 8 : Handtas als reiskoffer of handbagage op vakantie?

(een tip van) Vanbeek lederwaren
Binnenkort op een korte reis? Een tip: kijk bij de aankoop van uw koffer of de koffer onder handbagage valt. Een handbagage koffer is vaak groot genoeg voor korte reizen. Zo bespaart u de extra kosten van ruimbagage!

Tip 7 : Is uw handtas wel waterdicht?

(een tip van) Ekoffers
Zorg ervoor dat u uw leren handtas minimaal 2x per jaar goed behandeld met een goede leer stimulerende en vocht afstotende spray. Uw handtas zal hier niet waterdicht door worden maar zeker het meeste vocht afstoten.

Tip 6 : Handtas of schoudertas ?

(een tip van) Damestassen Enzo
Bedenk voordat je een tas koopt hoe je de tas wilt gaan dragen. Tegenwoordig worden bijna alle tassen met hengels geleverd die je naar eigen wens kunt verstellen. Je kan de tas dus naar eigen keus als handtas of schoudertas dragen. Ideaal.

Tip 5 : Handtassen met binnentas voor snel zoeken

(een tip van) Hipperz
Maak eens gebruik van een binnentas in jouw handtas of schoudertas. Met diverse vakken, magneetsluiting, (bank)kaart houder en niet te vergeten de hanger voor uw sleutel heb je alles snel bij de hand !  Nooit meer zoeken naar al die kleine spulletjes in jouw tas. Ook makkelijk om te switchen van tas.

Tip 4 : Kleur van handtas op foto kan bedriegen

(een tip van) Subadesign
Bent u geïnteresseerd om een tas online te kopen? Let goed op uw monitor resolutie instellingen want deze kunnen voor kleurveranderingen zorgen. In het geval van de tassen van Subadesign is het juist weergeven van de kleurrijke tassen essentieel.

Tip 3 : Handtas en gezondheid

(een tip van) Tassenoutlet
Wist u dat te grote tassen op den duur problemen kunnen opleveren aan uw gewrichten! Let er daarom op dat u niet te veel in uw tas meeneemt,en het gewicht zoveel en waar mogelijk verdeeld.

Tip 2 : Tip voor laptoptassen

(een tip van) Newbag
Wanneer je op zoek bent naar een laptoptas bekijk dan ook de grotere tassen, deze hebben namelijk vaak een verborgen documentenvak en dit is ideaal voor je laptop. Denk hierbij aan weekendtassen of grotere schoudertassen. Hoewel de titel het vaak niet zegt, hebben deze tassen dus vaak laptopvak. Bekijk hiervoor altijd de beschrijving.

Tip 1 : Tip voor langer behoud van een handtas

(een tip van) Nannan Bags and travel
Smeer uw lederen handtas af en toe in met Niveacrème (blauwe pot), dit voedt het leer en zo houdt u uw tas langer mooi.

Algemene informatie

handtassenHandtassen worden gebruikt door vrouwen en dames om allerhande persoonlijke spulletjes zoals make-up of parfum in op te bergen en mee op stap te dragen. Handtassen zijn er in vele soorten en vormen waarbij tevens een brede waaier aan materialen beschikbaar zijn. Handtassen zijn dan ook meer dan louter tassen, het zijn tevens mode-artikelen dewelke zelfs per seizoen aan de mode veranderingen onderhevig zijn. Is de handtas ontoereikend inzake volume, dan kan ook voor een schoudertas geopteerd worden waarin dan weer wat meer opslagruimte beschikbaar is. Kortom, draagtassen zijn er in alle soorten en vormen waarbij het vinden van de ideale draagtas niet zo eenvoudig is.