Home » Leuke handtassen met weetjes TIPS en advies
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


Leuke handtassen met weetjes TIPS en advies

handtassen schoudertassen TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over handtassen met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

Populaire handtassen bij bol.com

Klik op “volgende” om meer producten te zien.
Klik op het artikel voor meer informatie bij bol.com. (Affiliate partner)

Tip 11 : Waarop letten bij de aankoop van een handtas?

Kleur van een handtas:
kies voor een kleur van een handtas die je bij verschillende outfits kunt dragen. Het is belangrijk dat de kleur van je tas past bij de rest van je kleding. Draag je vaak zwarte en bruine kleding, zorg er dan voor dat je in ieder geval in deze kleuren een tas hebt.

Materiaal:
sommige materialen zijn erg besmettelijk en moeilijk om schoon te maken terwijl je dit probleem bij bijvoorbeeld leer niet hebt. Bovendien bestaan er verschillen in de manier van onderhoud van verschillende materialen. Vraag jezelf daarom altijd af of het materiaal van de tas die je op het oog hebt ook praktisch is.

Formaat:
pas het formaat van je tas aan aan de spullen die je mee wilt nemen en waar je de tas voor wilt gaan gebruiken. Soms hoef je alleen je telefoon, portemonnee en sleutels mee te nemen en is een klein handtasje voldoende, maar voor de boodschappen, een dagje strand of een werk- of schooldag heb je toch wat meer spullen en dus meer ruimte nodig.

Hengsels:
Tassen kunnen over korte of lange hengels beschikken en over n of meerdere hengsels. Bedenk hoe jij het liefst je tas draagt, bijvoorbeeld net onder je schouder of op je heupen en pas hier het model hengels op aan. Er bestaan ook tassen die beschikken over beide: twee korte hengsels om je tas op je schouder te dragen en n lang hengsel om je tas op je heupen te dragen.

Indeling:
bekijk altijd even de indeling van de tas en vraag jezelf af of deze praktisch is. Heeft de tas alleen een groot algemeen vak en geen kleine vakjes voor bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee heb je de kans dat je niks terug kunt vinden in je tas. Maar met te veel vakjes loop je dit risico natuurlijk ook.

Tip 10 : Filmpje - collectie handtassen mode en ontwerpen

Ben je opzoek naar leuke ideeën en tips voor een leuke handtas? Bekijk dan zeker eens de handtassen in onderstaand filmpje van A.S. Fashion World.

Tip 9 : Handtassen als reiskoffer of handbagage op vakantie?

(een tip van) Vanbeek lederwaren
Binnenkort op een korte reis? Een tip: kijk bij de aankoop van uw koffer of de koffer onder handbagage valt. Een handbagage koffer is vaak groot genoeg voor korte reizen. Zo bespaart u de extra kosten van ruimbagage!

Tip 8 : Is uw handtas wel waterdicht?

(een tip van) Ekoffers
Zorg ervoor dat u uw leren handtas minimaal 2x per jaar goed behandeld met een goede leer stimulerende en vocht afstotende spray. Uw handtas zal hier niet waterdicht door worden maar zeker het meeste vocht afstoten.

Tip 7 : Handtas of schoudertas ?

(een tip van) Damestassen Enzo
Bedenk voordat je een tas koopt hoe je de tas wilt gaan dragen. Tegenwoordig worden bijna alle tassen met hengels geleverd die je naar eigen wens kunt verstellen. Je kan de tas dus naar eigen keus als handtas of schoudertas dragen. Ideaal.

Tip 6 : Handtassen met binnentas voor snel zoeken

(een tip van) Hipperz
Maak eens gebruik van een binnentas in jouw handtas of schoudertas. Met diverse vakken, magneetsluiting, (bank)kaart houder en niet te vergeten de hanger voor uw sleutel heb je alles snel bij de hand !  Nooit meer zoeken naar al die kleine spulletjes in jouw tas. Ook makkelijk om te switchen van tas.

Tip 5 : Kleur van handtas op foto kan bedriegen

(een tip van) Subadesign
Bent u geïnteresseerd om een tas online te kopen? Let goed op uw monitor resolutie instellingen want deze kunnen voor kleurveranderingen zorgen. In het geval van de tassen van Subadesign is het juist weergeven van de kleurrijke tassen essentieel.

Tip 4 : Handtassen en gezondheid

(een tip van) Tassenoutlet
Wist u dat te grote tassen op den duur problemen kunnen opleveren aan uw gewrichten! Let er daarom op dat u niet te veel in uw tas meeneemt,en het gewicht zoveel en waar mogelijk verdeeld.

Tip 3 : Tip voor laptoptassen

(een tip van) Newbag
Wanneer je op zoek bent naar een laptoptas bekijk dan ook de grotere tassen, deze hebben namelijk vaak een verborgen documentenvak en dit is ideaal voor je laptop. Denk hierbij aan weekendtassen of grotere schoudertassen. Hoewel de titel het vaak niet zegt, hebben deze tassen dus vaak laptopvak. Bekijk hiervoor altijd de beschrijving.

Tip 2 : Tip voor langer behoud van een handtas

(een tip van) Nannan Bags and travel
Smeer uw lederen handtas af en toe in met Niveacrème (blauwe pot), dit voedt het leer en zo houdt u uw tas langer mooi.

Tip 1 : Algemene informatie over handtassen

handtassenHandtassen worden gebruikt door vrouwen en dames om allerhande persoonlijke spulletjes zoals make-up of parfum in op te bergen en mee op stap te dragen. Handtassen zijn er in vele soorten en vormen waarbij tevens een brede waaier aan materialen beschikbaar zijn. Handtassen zijn dan ook meer dan louter tassen, het zijn tevens mode-artikelen dewelke zelfs per seizoen aan de mode veranderingen onderhevig zijn.

Is de handtas ontoereikend inzake volume, dan kan ook voor een schoudertas geopteerd worden waarin dan weer wat meer opslagruimte beschikbaar is. Kortom, draagtassen zijn er in alle soorten en vormen waarbij het vinden van de ideale draagtas niet zo eenvoudig is.

- TOP 50 populaire Handtassen en schoudertassen


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Inkooptassen en winkeltassen - Tips
- Wat zijn BIO plastic draagtassen?
- Dameskleding - TIPS
- Damesschoenen - TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google