Handtassen en schoudertassen gratis TIPS uit België en Nederland

U bent hier : Home > Kleding > Handtassen

handtassen schoudertassen TIPSHandtassen worden gebruikt door vrouwen en dames om allerhande persoonlijke spulletjes in op te bergen en mee op stap te dragen. Handtassen zijn er in vele soorten en vormen waarbij tevens een brede waaier aan materialen beschikbaar zijn. Handtassen zijn dan ook meer dan louter tassen, het zijn tevens mode-artikelen dewelke zelfs per seizoen aan de mode veranderingen onderhevig zijn. Is de handtas ontoereikend dan kan ook voor een schoudertas geopteerd worden waarin dan weer wat meer opslagruimte beschikbaar is. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over handtassen en schoudertassen.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 = Waarop letten bij de aankoop van een handtas? - Damestassen Online

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. MINI-TIPS - handtassen en schoudertassen

Handtas als reiskoffer of handbagage op vakantie? - Vanbeek lederwaren
Binnenkort op een korte reis? Een tip: kijk bij de aankoop van uw koffer of de koffer onder handbagage valt. Een handbagage koffer is vaak groot genoeg voor korte reizen. Zo bespaart u de extra kosten van ruimbagage!

Is uw handtas wel waterdicht? - Ekoffers
Zorg ervoor dat u uw leren handtas minimaal 2x per jaar goed behandeld met een goede leer stimulerende en vocht afstotende spray. Uw handtas zal hier niet waterdicht door worden maar zeker het meeste vocht afstoten.

Handtas of schoudertas ? - Damestassenenzo
Bedenk voordat je een tas koopt hoe je de tas wilt gaan dragen. Tegenwoordig worden bijna alle tassen met hengels geleverd die je naar eigen wens kunt verstellen. Je kan de tas dus naar eigen keus als handtas of schoudertas dragen. Ideaal.

Handtassen met binnentas voor snel zoeken - Hipperz
Maak eens gebruik van een binnentas in jouw handtas of schoudertas. Met diverse vakken, magneetsluiting, (bank)kaart houder en niet te vergeten de hanger voor uw sleutel heb je alles snel bij de hand !  Nooit meer zoeken naar al die kleine spulletjes in jouw tas. Ook makkelijk om te switchen van tas.

Kleur van handtas op foto kan bedriegen - Subadesign
Bent u geïnteresseerd om een tas online te kopen? Let goed op uw monitor resolutie instellingen want deze kunnen voor kleurveranderingen zorgen. In het geval van de tassen van Subadesign is het juist weergeven van de kleurrijke tassen essentieel.

Handtas en gezondheid - Tassenoutlet
Wist u dat te grote tassen op den duur problemen kunnen opleveren aan uw gewrichten! Let er daarom op dat u niet te veel in uw tas meeneemt,en het gewicht zoveel en waar mogelijk verdeeld.

Tip voor laptoptassen - Newbag
Wanneer je op zoek bent naar een laptoptas bekijk dan ook de grotere tassen, deze hebben namelijk vaak een verborgen documentenvak en dit is ideaal voor je laptop. Denk hierbij aan weekendtassen of grotere schoudertassen. Hoewel de titel het vaak niet zegt, hebben deze tassen dus vaak laptopvak. Bekijk hiervoor altijd de beschrijving.

Tip voor langer behoud van een handtas - Nannan Bags and travel
Smeer uw lederen handtas af en toe in met Niveacrème (blauwe pot), dit voedt het leer en zo houdt u uw tas langer mooi.

3. Algemene informatie

Handtassen en schoudertassen

handtassenMeer informatie bij volgende update