Herenkleding mode mannen gratis TIPS uit België en Nederland

U bent hier : Home > Kleding > Herenkleding

Herenkleding mannen mode TIPSHerenkleding behoort toe aan de mannenmode en wordt specifiek ontworpen voor de man, heer of jongen. Herenkleding is eveneens onderhevig aan de mode van het seizoen dewelke elk jaar weer verschilt naargelang de nieuwe trends. Helaas is de mannenmode of de herenkleding beperkt in keuze als we dit vergelijken met dameskleding. Het assortiment herenkleding is beperkt tot broeken, hemden, truien, vesten en jassen. Dit maakt dat de man wel eens de indruk van “steeds weer hetzelfde” imago krijgt en het moeilijk is alsnog verrassend en inspirerend voor de dag te komen. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over mannenmode en herenkleding.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - Herenkleding en mannenmode

Geef je riem een vintage look - Riemen Toko
Wilt u een riem een vintage look geven, was hem dan een keer mee in de wasmachine met bleek. Zorg er wel voor dat je een washandje om de bucket doet. Een extra gaatje maken, maar geen gaatjesmaker? Gebruik een schroevendraaier en een hamer.

Tip voor het reinigen van polyester stropdassen - Muco
Polyester stropdassen kunt u eenvoudig zelf reinigen in plaats van te laten stomen. Maak eerst een mal van karton van de voorkant van uw stropdas. Uw stropdas op de hand wassen in een lauw sopje. Laat uw das in vorm liggend drogen. Doe daarna de mal in uw stropdas. Leg over de stropdas een lapje zodat uw strijkbout niet direct met de stropdas in contact komt. U strijkt eerst de voorkant. Strijk met lichte stoom over de lap. Draai daarna de stropdas om en strijk weer met de lap op de stropdas de gehele achterkant.

Hoe spijkerbroeken wassen? - Het broekenpaleis
Was uw spijkerbroeken altijd binnenste buiten met een vloeibaar was middel, zo blijven ze het langst kleur echt

Bretels praktisch en trendy - Bretelswinkel
Bretels hebben hun praktische functie: de broek ophouden. Bretels hebben echter ook hun comeback in het modebeeld gemaakt. Werden vorig jaar bretels keurig strak gedragen, tegenwoordig is het hot om de bretel wat losser te dragen, nonchalant op een business broek of op jeans.

Kleding, uw visite kaartje - Emiel herenkleding
De kleren maken nog steeds de man, bij een kennismaking wordt u in eerste instantie beoordeelt op uw uiterlijk, verzorgde kleding is daarbij een grote troef, kledingsadvies is niet bedoelt om te verkopen, maar om u te helpen u goed in uw vel te voelen.

Tip voor een fabriekseffect bij jeans broeken - De broekenparty
Om bij korter gemaakte jeans een fabriekmatige effect te krijgen schuurt men licht met eenvochtig stuk fijn schuurpapier over de gestikte naad. Let op, te zwaar schuren veroorzaakt gaten

Tip om jeans langer mooi te houden - Jeans XL
Om uw jeans broek zo lang mogelijk mooi te houden, moet u hem zo min mogelijk wassen en niet in de wasdroger doen. Maar nat ophangen en laten drogen. Hierdoor blijven de kleuren en wassing effect langer mooi.

3. Algemene informatie

Herenkleding en mannenmode

herenkledingMeer informatie bij volgende update