Uw TIP of website LINK op deze website? Meer informatie
 

Herenkleding en mannenmode met leuke weetjes TIPS en advies

Herenkleding mannen mode TIPS

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over herenkleding en mannenmode.


♥ Leuke herenkleding kopen
- bol.com / herenkleding
- Amazon / herenkleding
- Adidas / sportkleding

FILMTIP
Leuke herenkleding tips van Patrick van der Est

NIEUW - Tip 9 : Maatpak terug van weggeweest - de nieuwe trend in herenkleding

Meer en meer jongeren grijpen terug naar het maatpak en geven het een nieuwe trend in de herenkleding en kledingstijl. Met het dragen van het kostuum willen ze zich niet uiten als zakenman maar als een trendy verzorgde nieuwe man in tegenstelling tot de afhangende jeans met sweater.

Het maatpak is hierbij niet enkel in het uitgangsleven te zien maar ook in het dagelijkse straatbeeld komt het driedelig kostuum meer en meer in beeld. Wil je dus in zijn met de nieuwe trend, denk dan zeker eens aan een maatpak om jezelf te outen.

Tip 8 : Geef je riem een vintage look

(een tip van) Riemen Toko
Wilt u een riem een vintage look geven, was hem dan een keer mee in de wasmachine met bleek. Zorg er wel voor dat je een washandje om de bucket doet. Een extra gaatje maken, maar geen gaatjesmaker? Gebruik een schroevendraaier en een hamer.

Tip 7 : Tip voor het reinigen van polyester stropdassen

(een tip van) Muco
Polyester stropdassen kunt u eenvoudig zelf reinigen in plaats van te laten stomen. Maak eerst een mal van karton van de voorkant van uw stropdas. Uw stropdas op de hand wassen in een lauw sopje. Laat uw das in vorm liggend drogen. Doe daarna de mal in uw stropdas.

Leg over de stropdas een lapje zodat uw strijkbout niet direct met de stropdas in contact komt. U strijkt eerst de voorkant. Strijk met lichte stoom over de lap. Draai daarna de stropdas om en strijk weer met de lap op de stropdas de gehele achterkant.

Tip 6 : Hoe spijkerbroeken wassen?

(een tip van) Het broekenpaleis
Was uw spijkerbroeken altijd binnenste buiten met een vloeibaar was middel, zo blijven ze het langst kleur echt

Tip 5 : Bretels praktisch en trendy in herenkleding

(een tip van) Bretelswinkel
Bretels hebben hun praktische functie: de broek ophouden. Bretels hebben echter ook hun comeback in het modebeeld gemaakt. Werden vorig jaar bretels keurig strak gedragen, tegenwoordig is het hot om de bretel wat losser te dragen, nonchalant op een business broek of op jeans.

Tip 4 : Kleding, uw visite kaartje

(een tip van) Emiel herenkleding
De kleren maken nog steeds de man, bij een kennismaking wordt u in eerste instantie beoordeelt op uw uiterlijk, verzorgde kleding is daarbij een grote troef, kledingsadvies is niet bedoelt om te verkopen, maar om u te helpen u goed in uw vel te voelen.

Tip 3 : Tip voor een fabriekseffect bij jeans broeken

(een tip van) De broekenparty
Om bij korter gemaakte jeans een fabriekmatige effect te krijgen schuurt men licht met eenvochtig stuk fijn schuurpapier over de gestikte naad. Let op, te zwaar schuren veroorzaakt gaten

Tip 2 : Tip om jeans langer mooi te houden

(een tip van) Jeans XL
Om uw jeans broek zo lang mogelijk mooi te houden, moet u hem zo min mogelijk wassen en niet in de wasdroger doen. Maar nat ophangen en laten drogen. Hierdoor blijven de kleuren en wassing effect langer mooi.

Tip 1 : Algemene informatie voor herenkleding

herenkledingHerenkleding behoort toe aan de mannenmode en wordt specifiek ontworpen voor de man, heer of jongen. Herenkleding is eveneens onderhevig aan de mode van het seizoen dewelke elk jaar weer verschilt naargelang de nieuwe trends. Helaas is de mannenmode of de herenkleding beperkt in keuze, zeker als we dit vergelijken met dameskleding.

Het assortiment herenkleding is vaak beperkt tot broeken, hemden, truien, vesten en jassen wat niet zo erg veel is. Dit maakt dat de man wel eens de indruk van “steeds weer hetzelfde” imago krijgt en het moeilijk is alsnog verrassend en inspirerend voor de dag te komen. Toch kan een beetje breder denken voor een opmerkelijke look zorgen. Al vergt het zoals gezegd wat zoekwerk.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Herenschoenen - Tips
Dameskleding - Tips
Kinderkleding - Tips
Werkkleding - Tips
Sportkleding - Tips
Zwangerschapskleding - Tips
Lingerie en ondermode - Tips
Trouwkleding en huwelijkskleding - Tips

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
Nieuwe tips: NIEUW - PARTY - HOBBY - BEAUTY - KLEDING - HUMOR - GEZONDHEID - WONEN - TUIN - ELEKTRO - AUTO - DIEREN - WERK - ZAKELIJK - Contact
Uw tip of link op deze website? Meer informatie