Trouwkleding bruidskleding bruidsjurken gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Kleding > Trouwkleding

Huwelijkskleding bruidsjurk TIPSZoals de naam het zelf al zegt wordt huwelijkskleding of trouwkleding specifiek ontworpen voor het huwelijk of bruiloft wat dus betekent dat stijl en profilering centraal staan. Kenmerkend is tevens dat bruidskleding maar eenmalig wordt gedragen en dit op de dag van het huwelijk zelf waarna de bruidsjurk en het kostuum van de man in de kleerkast belandt. Bruidskleding zoals bruidsjurken en kostuums worden veelal op maat gemaakt van de bruid en bruidegom waarbij ook unieke stoffen worden gebruikt. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over bruidsjurken bruidskleding en huwelijkskleding.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. MINI-TIPS - bruidsjurken en trouwkleding

Tip voor de aankoop van trouwkleding - Trouwmagazine
Trouwkledij en andere aankopen die tijdens bij een trouw / huwelijk moeten gebeuren kan je best vergelijken op een trouwbeurs. Kaarten kan je vaak gratis bekomen via een handelaar die er staat en meteen je kan makkelijk de beste prijs vaststellen door de verschillende handelaars die er staan met elkaar te vergelijken. Je kan ook vaak een gratis trouwgids bestellen die je ook een heel stuk op weg helpt. Veel succes!

Tip voor etiquette bij een huwelijk - Trouwplaza
De etiquette dicteert dat een huwelijk wordt aangekondigd op een dubbelgevouwen kaart. De uitnodiging voor de receptie of het avondfeest wordt gedrukt op een tweede (kleinere) kaart.

Bruidskleding voor kinderen - Humpiedump
Uitzoeken van bruidskleding voor kinderen is helemaal af, wanneer u ook bijpassende accessoires kiest, zoals schoenen, diademen, handschoenen en sieraden. Uw kind zal daardoor nog meer stralen en het bruidspaar nog beter complementeren.

Bloemen voor bruidskindjes - Littleflowers
Het feest is helemaal compleet als u de kinderen een bloemenmandje geeft. U kunt er leuk zijden blaadjes is doen om te strooien en hierna vullen met snoepjes, kleurpotloodjes of andere leuke dingen. Voor de kinderen altijd feest!

3. Algemene informatie

Trouwkleding en bruidskleding

Bruidsjurk TIPS huwelijkskledingMeer informatie bij volgende update

VIDEO – Bruidsjurken mode 2017 – Provonias

Dit filmpje werd speciaal geselecteerd omwille van de informatieve inhoud. Uw filmpje hier, zie contact.