Uw TIP of website LINK op deze website? Meer informatie
 

Werkkleding en bedrijfskleding met leuke weetjes TIPS en advies

werkkleding bedrijfskleding TIPS

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over werkkleding en bedrijfskleding.


♥ Leuke werkkleding kopen
- bol.com / werkkleding
- Amazon / werkkleding


FILMTIP
Leuke werkkleding tips - Vandeputte Safety Experts

NIEUW - Tip 10 : Kies voor modieuze werkschoenen op de werkvloer

(een tip van) Veiligheidschoenen
Wist u dat er tegenwoordig diverse leuke moderne werkschoenen en veiligheidsschoenen te koop zijn. De tijd dat ze lomp en log zijn is nu echt voorbij. Sinds het op de werkplakken steeds meer verplicht is om veiligheidsschoenen te dragen is hun design en ontwerp sterk aangepast aan de vraag naar modieuze schoenen.

Tip 9 : Toon uw logo op bedrijfskleding of werkkleding

(een tip van) Snickerswinkel
Denkt u aan nieuwe bedrijfskleding of werkkleding? Toon uw logo. Wanneer het goed gedaan wordt, kan bedrijfsprofilering zich terugbetalen. Het is een kwaliteitsstempel en zegt veel over uzelf en uw bedrijf. Het helpt uw bedrijf op te laten vallen, zorgt ervoor dat u zich beter onderscheidt en dat u wordt erkend om de juiste redenen.

Tip 8 : Waarom bedrijfskleding laten bedrukken?

(een tip van) Zeefdrukkerij Aprintex
Kledij bedrukken of borduren met een logo of tekst heeft diverse voordelen:

  • U verhoogt de naamsbekendheid van uw organisatie
  • U bevordert de teamgeest van medewerkers
  • Het doet dienst als gewaardeerd relatiegeschenk
  • U valt op bij evenementen

Het personaliseren kan op uiteenlopende manieren gebeuren. Waar voor bedrijfskleding in hoge kwaliteit nog vaak wordt gekozen voor het borduren wegens de enorme duurzaamheid wordt zeefdruk het meest toegepast. Het voordeel van zeefdrukken is dat de kostprijs een stuk lager ligt dan bij het borduren en andere druktechnieken.

Tip 7 : Voor elk werk de juiste handschoen

(een tip van) Superhandschoen
- Disposable handschoenen. Onze handen zijn ons gereedschap en daar werken wij mee, dus hebben we goede bescherming nodig. Wat en hoe met handschoenen: Er zijn een aantal verschillen:
- Latex handschoenen (lichtgepoederd of poedervrij) hebben een perfecte pasvorm en een zeer goede tastbaarheid.
- Vinyl handschoenen (lichtgepoederd of poedervrij) zijn stugger dan latex, maar zonder de schadelijke latex eiwit effecten.
- Non-Latex handschoenen (poedervrij) zijn stugger dan latex en kennen geen schadelijke latex eiwit effecten.
- Nitril handschoenen (poedervrij) zijn een petrochemisch product, stugger dan latex, en ideaal voor mensen die een allergie hebben

Tip 6 : Voor- en nadelen van wegwerphandschoenen

(een tip van) Topgant
- Latex: Voordelig, elastisch materiaal, lang houdbaar, leverbaar in blauw/wit/zwart, gemiddelde bescherming, nadeel is de mogelijke Latex allergie.
- Vinyl: Voordelig, gemiddeld elastisch, lang houdbaar, ook leverbaar in blauw, lage bescherming, bij poedervrije Vinylhandschoenen geen allergie.
- Nitrile: Duurder dan Latex/Vinyl, gemiddeld elastisch, lang houdbaar, leverbaar in 6 kleuren, hoge bescherming en geen allergie

Tip 5 : Kies werkkleding volgens de werkomstandigheden

bedrijfskleding

Bedrijfskleding of werkkleding zijn allerhande soorten kleding die afgestemd zijn op de specifieke omgeving en omstandigheden waarin gewerkt wordt. Dit betekent dan ook dat iedere soort activiteit gekoppeld is aan een specifieke soort werkkleding of bedrijfskleding. Zo zal, zoals net al aangegeven, een wegenwerker bijvoorbeeld een gehele andere werkkleding hebben als een dokter of chirurg aangezien de werkomstandigheden nu eenmaal andere eisen en wensen stellen aan de kleding.

Bij het ontwerpen of produceren van werkkleding of bedrijfskleding dienen dan ook meer aspecten en thema’s geïntegreerd of in acht genomen te worden in vergelijking met de alom gekende kleding die we dagelijks dragen.

Werkkleding kan bijvoorbeeld tevens een veiligheidsfunctie dragen, denk hierbij aan de stalen tip bij werkschoenen bijvoorbeeld die de tenen beschermd tegen zware objecten of de gekleurde reflecterende strepen bij de kleding van wegenwerkers bijvoorbeeld.

Kortom, bedrijfskleding vergt bepaalde eigenschappen en kenmerken die afgestemd zijn op de taak van diegene die de werkkleding of bedrijfskleding draagt. Vaak gelden er dan ook strikte regels en richtlijnen voor bepaalde soorten werkkleding en bedrijfskleding als de veiligheid van de persoon geraakt kan worden.

Laat u zeker goed informeren

Bent u opzoek naar bedrijfskleding of werkkleding, laat u dan goed informeren over de eventuele normen die gelden voor uw specifieke activiteit. Naast de wettelijke bepalingen dient de basiskenmerk van kleding in het algemeen ook in gedachte genomen te worden zijnde dat de kleding comfortabel gedragen kan worden waarbij ook de materiaalkeuze en het ontwerp bepalend is.

Deze materiaalkeuze wordt daarenboven ook nog eens bepaald door de activiteit. Het materiaal van een short van een kok bijvoorbeeld zal geheel anders zijn dan het materiaal van een overal van een arbeider.

Kortom, zoekt u bedrijfskleding en werkkleding dan zijn er meerdere aandachtspunten die in rekening dienen gebracht te worden. Hierbij mag zeker en vast de reclame-opdruk niet vergeten worden. Werkkleding en bedrijfskleding zijn een ideaal middel om een bedrijf te profileren als de activiteit buitenshuis gebeurt. Bedrukking van het bedrijfslogo en dergelijke op de bedrijfskleding of werkkleding mag dan ook zeker niet ontbreken.

Tip 4 : Bedrijfskleding toont uw professionaliteit

(een tip van) Lavans
Draag altijd werkkleding in je eigen maat zodat je bedrijf professionaliteit uitstraalt. Maar toch ieder zijn eigen identiteit behoudt. Ook schoenen in de juiste maat dragen bij aan een goede lichaamshouding.

Tip 3 : Bedrijfskleding voor de winterperiode

(een tip van) De Veldbloem
Tijdens een koude periode dient u zich verstandig te kleden, kies hier voor een 3-lagen systeem. De eerste laag, thermisch ondergoed, houdt u droog dankzij de ventilatie. Een tweede laag, fleece of trui, zorgt voor isolatie en houdt u warm. Een derde laag, waterdicht jas, zorgt voor bescherming van alle elementen van buitenaf.

Tip 2 : Werkkleding verlaagt ziekteverzuim

(een tip van) werkkleding.net
Wist u dat het ziekteverzuim behoorlijk lager ligt indien uw werknemers die buiten werken waterdichte werkkleding aan hebben? Daarnaast kunnen ze in regenachtige omstandigheden prima doorwerken. Een dubbel voordeel dus!

Tip 1 : Algemene informatie over werkkleding

Bedrijfskleding of werkkleding is kleding voor mannen en vrouwen dat specifiek ontworpen is voor de aard van de bedrijvigheid of de functionaliteit. Zo zal bedrijfskleding voor zware arbeid zoals bouwen of verbouwen of laswerken geheel anders zijn dan werkkleding voor bijvoorbeeld farmaceutische laboratoria of koken in een industriële keuken of een advocaat in een toga. Bedrijfskleding is dan ook een specialisatie op zich waar functionaliteit op comfort, veiligheid en ergonomie dient afgestemd te worden.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Dameskleding TIPS
Herenkleding TIPS
Kinderkleding TIPS
Sportkleding TIPS
Zwangerschapskleding en positiekleding TIPS
Huwelijkskleding en bruidsjurken TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
Nieuwe tips: NIEUW - PARTY - HOBBY - BEAUTY - KLEDING - HUMOR - GEZONDHEID - WONEN - TUIN - ELEKTRO - AUTO - DIEREN - WERK - ZAKELIJK - Contact
Uw tip of link op deze website? Meer informatie