Kinderkleding jongens meisjes – TIPS en weetjes uit België en Nederland – studies en onderzoek

U bent hier : Home > Kleding > Kinderkleding

kinderkleding kindermode TIPS

Kinderkleding : deze week meest gezocht en verkocht op het internet. Wekelijkse update

Onderstaande artikelen en tips worden u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland.

> Artikel 1 : zie volgende update


Tips voor het aankopen van babykleding (een tip van) My baby and me

A: let erop dat de broekjes en rokjes een verstelbare tailleband hebben. Op deze manier hebben uw spruiten langer plezier van hun kleding.
B: een echte jeans is voor kleine baby's niet comfortabel. Opteer dan liever voor een soft jeans van de newborn collectie.
C: combineer 2 t-shirten met 1 broek. Vaak is het t-shirt vuil (door het teruggeven van pap of het morsen van fruit- of groentepap) maar is het broekje nog proper.

Kies zelf de bedrukking op uw kinderkleding (een tip van) koei.nl

Er zijn meerdere druktechnieken aanwezig voor het bedrukken van t shirts. Zo zijn er folie opbrengen onder hoge druk, full color op een transparant aanbrengen en direct to garment printing. De laatste variant is nieuw en geeft top resultaten die zijn te vergelijken met de kleuren laser printers op kantoor. Kijk voor een demonstratie film op youtube en zoek naar kornit industriële textielprinter. Super resultaten en geen opdruk die loslaat!

Druk de naam van uw kind achterop hun sportshirt (een tip van) Cottontrends

Als u bij uw kinderen hun naam achterop hun (sport)shirt drukt, kennen andere kinderen sneller hun naam, waardoor uw kind sneller bij de groep hoort. Echt, het maakt een verschil.

Kledingkleur volgens huidtype van je kindje (een tip van) Jeej.nl

Kijk niet alleen naar of je de kleur van een t-shirt leuk vindt, maar kijk ook of het bij de huidskleur van je kindje past. Sommige kindjes zien (vooral in de winter) erg wit en felle kleuren maken dat ze er snel pips en flets uit zien.

Behoedzaam kopen van kinderkleding via internet (een tip van) Kidz-r-hipp

Wil je aankopen via internet? Bestel 1 stuk, en kijk hoe dat meevalt. Het is misschien wel even duurder voor de verzending, maar als uiteindelijk blijkt dat dit geen goed adres is om via de PC te bestellen, ben je maar een klein bedrag kwijt. Is het wel een goed adres, dan kan je na ontvangst van je "proefje", altijd een grote bestelling doen. Let op: vele internet winkels rekenen geen verzendingskosten meer aan boven een bepaald bedrag, vaak 100 euro. Vind je zelf geen stukken voor dat bedrag, vraag het eens aan je vrienden, familie, enz. Met 2 of meer kan je er misschien wel aankomen.

50% minder kosten voor rompertjes? (een tip van) Musjes

Met de Little Extentions zijn je rompers in maat 50 ook te gebruiken als je kindje eruit groeit en maat 56 nodig heeft! En je rompers maar 62 zijn ook te gebruiken als je kindje maat 68 nodig heeft! Zo gaan je rompers twee keer zo lang mee!

Bespaar met katoenen luiers (een tip van) Engeltjebengeltje

Tip voor jonge gezinnen: wist u dat u door het gebruik van katoenen luiers een hoop geld bespaart en je steentje bijdraagt aan het milieu?


Algemene informatie

kinderkledingJe zou er versteld van kunnen staan hoeveel mode-aandacht besteed wordt aan kinderkleding en kindermode. Van baby tot peuter tot kleuter tot puber, jongens en meisjes, is er een brede waaier voorhanden aan specifieke kinderkleding. Net als andere kledingmode wijzigt de kindermode tevens per seizoen waarbij steeds weer nieuwe trends en faschion-trend-setters worden uitgezet.

Het nadeel van kinderkleding is dat ze veelal maar tijdelijk draagbaar is aangezien de kinderen nog in een groei zitten en dus letterlijk uit de kleren groeien. Dit maakt het kiezen van specifieke kleding lastig.

ZIE OOK:
> Kinderschoenen
> Kinderkamers en kinderkamers
> Dameskleding
> Herenkleding
> Sportkleding
> Zwangerschapskleding
> Werkkleding en bedrijfskleding

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

Alle weetjes
Moppen en grappen
Promoties