Lingerie slipjes en beha’s met leuke weetjes TIPS en advies

Lingerie TIPS 01

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over lingerie.

♥ Leuke lingerie kopen + promoties
- bol.com / lingerie promo's
- Amazon / lingerie promo's

FILMTIP
Leuke lingerie tips van Berden Mode

NIEUW - Tip 15 : Handige tips voor het kiezen van de ideale lingerie

Ludo claes TIPSGoede pasvorm: Het meest cruciale aspect van lingerie is de pasvorm. Slecht passende lingerie kan ongemakkelijk en niet flatterend zijn. Laat je bh's professioneel opmeten om er zeker van te zijn dat je de juiste maat draagt. Voor andere soorten lingerie, zoals slipjes of korsetten, kies je maten die comfortabel zitten zonder in je huid te prikken.

Kwaliteit boven kwantiteit: Investeer in een paar stukken van hoge kwaliteit in plaats van veel goedkopere artikelen te kopen. Kwaliteitslingerie gaat langer mee, voelt beter aan op je huid en ziet er vaak eleganter uit.

Begrijp uw lichaam: Ken uw lichaamsvorm en welke lingeriestijlen deze het beste aanvullen. Als u bijvoorbeeld een zandloperfiguur heeft, kunnen korsetten of knuffels uw rondingen accentueren. Als je je buik wilt minimaliseren, overweeg dan een slipje met hoge taille of corrigerende bodysuits.

Kies de juiste stoffen: Kies voor lingerie gemaakt van ademende stoffen zoals katoen, zijde of kant. Deze materialen zijn comfortabel en voelen luxueus aan op de huid. Vermijd synthetische stoffen die irritatie of ongemak kunnen veroorzaken.

Denk na over de gelegenheid: Verschillende gelegenheden vragen om verschillende soorten lingerie. Kies voor dagelijks gebruik voor comfortabele en toch stijlvolle stukken. Kies voor een speciale gelegenheid of een date night iets gedurfder, zoals een kanten teddybeer of een satijnen hemdje.

Mix en Match: Wees niet bang om lingeriestukken te mixen en matchen. Combineer een sexy bh met een comfortabele slip, of mix verschillende kleuren en texturen voor een unieke look.

Accessoires: Accessoires kunnen uw lingerie-look versterken. Overweeg om kousen, kousenbanden of een delicaat gewaad toe te voegen om uw ensemble compleet te maken.

Investeer in basics: Elke lingerielade zou een paar basisitems moeten hebben, zoals een nude strapless bh, naadloos slipje en een veelzijdige bodysuit. Deze basics kunnen onder elke outfit gedragen worden en zorgen voor een soepel silhouet.

Onderhoudsinstructies: Volg de onderhoudsinstructies voor uw lingerie om ervoor te zorgen dat deze in goede staat blijft. Het wordt vaak aanbevolen om delicate artikelen met de hand te wassen om hun vorm en stofkwaliteit te behouden.

Vertrouwen is de sleutel: Uiteindelijk is de belangrijkste tip voor het dragen van lingerie dat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt in wat je ook kiest. Lingerie is bedoeld om je mooi en krachtig te laten voelen, dus omhels je lichaam en bezit je look!

Vergeet niet dat lingerie een persoonlijke keuze is en uw individuele stijl en comfortniveau moet weerspiegelen. Experimenteer met verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen om te ontdekken waar jij je het beste bij voelt.

Tip 14 : Wist je dat je soort lingerie een indicatie is voor het type vrouw dat je bent?

Studie onderzoek KLEINStudie en onderzoek
Er zijn over de jaren heel wat onderzoeken gevoerd naar zelfvertrouwen en factoren die bepalend zijn voor het type vrouw waarbij, tot verbazing van de onderzoekers, het soort lingerie mede bepalend is.

Zo toonde een onderzoek aan dat indien een vrouw veelal traditionele witte lingerie draagt, het zelfvertrouwen en openstaan voor uitdagingen veel lager ligt dan een vrouw die uitdagende setjes en kleuren draagt.

Tevens toonde een onderzoek dat het dragen van lingerie, anders dan het traditionele, niet alleen een zaak van comfort is maar tevens een positieve emotie genereert wat een algemeen gevoel van welbehagen en tevredenheid opwekt.

Wist je trouwens dat vrouwen in Italië op nieuwjaar speciaal rode lingerie dragen omdat dit geluk zou brengen.

Een ander onderzoek naar lingerie toonde dan weer aan dat de gemiddelde vrouw gedurende haar leven ongeveer zes verschillende Beha maten heeft en dat de meeste Beha’s veelal  maximaal zes maanden gedragen worden. Tevens toonde hetzelfde onderzoek aan dat het langdurig dragen van een foutieve Beha (te klein, te kort, enz...) tot gezondheidsproblemen kan leiden zoals nekpijn en rugpijn.

Zo zie je maar dat lingerie meer is dan enkel wat ondergoed. Het dragen van de juiste lingerie maakt gewoon gelukkig.

Tip 13 : Wat is de juiste Push-Up Beha?

(een tip van) intimit.nl
Vaak wordt gedacht dat een te kleine bh voor een push up effect zorgt. Dit is dus niet waar. Een te kleine BH is niet alleen slecht voor je borsten, het zit ook nog eens zeer oncomfortabel. en eerlijk gezegd staat het niet echt elegant. Voor een mooi push-up effect is het advies om een echte push-up bh aan te schaffen van axami in de juiste maat welke ook in kleding met een openhals niet opvalt. Het staat eleganter, u voelt zich sexier en zit veel lekkerder.

Tip 12 : Tip voor lingerie die altijd past

(een tip van) ikiss.be
Lekker elastische Fishnet lingerie past bijna altijd voor iedereen. Heb je wat vollere rondingen? Geen probleem, fishnet verbergt waar nodig en toont toch je sexy lijf aan de ogen van onze mannen. Meestal is deze lingerie of kleding ook niet duur, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als ze van je lijf gescheurd wordt! Fishnet is heel erg zacht en soepel en zit cht lekker!

Tip 11 : Heb jij ook last van bikinistress?

Studie onderzoek KLEINStudie en onderzoek
Dit lijkt misschien een ietwat vreemde vraag maar wanneer deze vraag tijdens een nieuwe Britse studie en onderzoek werd gesteld aan meer dan 3000 vrouwen bleek dat maar liefst 70% stress ervaren als ze een bikini moeten dragen. Dit cijfer is gigantisch hoog hetgeen aantoont dat een groot deel van de hedendaagse vrouwen zich niet goed in haar vel voelen en op één of andere wijze onzeker zijn over hun lichaam. Nodeloos te zeggen dat de meerderheid van de vrouwen vindt dat ze te dik zijn en menen dat ze eerst wat moeten vermageren om met vertrouwen in een bikini te gaan.

Dit gevoel van onzekerheid en te dik zijn is zelfs zodanig sterk dat de vrouwen gewoonweg stress ervaren als ze zich moeten vertonen in bikini. Het onderzoek toonde tevens aan dat dit gevoel van stress aanzienlijk vermindert als de bikini werd ingeruild voor een badpak. Het badpak, dat toch wat meer van het lichaam bedekt, geeft de vrouwen een sterker gevoel van vertrouwen.

Sta jij dus op punt om in het water te gaan, sta dan voor jezelf eens even stil met de vraag wat jij zou verkiezen. Een bikini of toch maar een badpak. Kies je een bikini dan zou je kunnen concluderen dat je tevreden bent over je lichaam.

Tip 10 : Nieuwe versie van de wonderbra

Na maar liefst twee jaar onderzoek werd recent een nieuwe beha op de markt gebracht die revolutionair blijkt te zijn. De “Icon-beha”, zo wordt de nieuwste creatie genoemd, is de opvolger van de wonderbra en heeft omwille van de speciale opbouw een liftende werking op de borsten.

Omwille van de speciale verstevigende materialen wordt niet alleen een directe lift verkregen maar wordt tevens het doorhangen van de borsten op latere leeftijd geminimaliseerd. Deze nieuwe lingerie ontwikkeling wordt aanzien als de nieuwe revolutie in het welzijn voelen van de hedendaagse vrouw.

Tip 9 : Pas op met lingeriematen

(een tip van) stoutekleding.nl
Heel veel lingerie wordt gemaakt in China. China levert kwalitatief goede lingerie, maar pas op met de maten. Neem altijd een maat groter dan van normale confectie kleding. Zo weet u zeker dat uw lingerie past (op onze website hebben wij een maattabel).

Tip 8 : Beha past zich aan aan boezem

Een producent van lingerie heeft een nieuwe beha ontwikkeld die de vorm van de boezem aanneemt. Hiervoor werd gebruik gemaakt van een speciale schuimsoort ofwel foam die in de cups werd ingewerkt.

Van zodra dit schuim in contact komt met lichaamswarmte gaat het schuim zit zetten volgens de vorm van de boezem waardoor het comfort aanzienlijk vergroot. Van zodra de beha terug uitgedaan wordt nemen de cups de originele vorm terug aan.

Tip 7 : Een beetje fantasie via lingerie kan nooit kwaad

(een tip van) Modenet
Kant, zwoele kleuren of zelfs een tijgerprintje zijn niet enkel een plezier voor het oog van de man. Voor de vrouw is het een geducht wapen in het verleidingsspel en de ultieme bevestiging van haar eigen seksualiteit. Veel vrouwen voelen zich kiplekker in sexy lingerie en genieten volop van de aandacht en de bewonderende blikken van hun man. Schaamrode kaakjes zijn dus nergens goed voor … durven is de boodschap!

Tip 6 : Wanneer past een nieuwe beha goed

(een tip van) slimwear.nl
Hoe begrijp ik dat de nieuwe beha goed past:
1. Uw borsten passen goed in de cups.
2. Er is geen extra ruimte in de cups. Of de cups zijn niet te strak.
3. U kunt de schouderbandjes passen aan de juiste lengte.
4. Achter kant van de beha kruipt niet omhoog (dan is de bh te groot).
5. De beha knelt, prikt of striemt niet.
6. Ga eens zitten met de beha. Past het nog steeds goed? Is er nog ruimte om de beha te verstellen?

Tip 5 : Wat te doen als je een nieuwe Beha hebt gekocht?

(een tip van) ondergoedfashion.nl
Begin achteraan. Het beste is om je beha te sluiten met het eerste haakje. Na verloop van tijd wordt het bandje flexibeler en kan je het haakje verder schuiven zo blijf je verzekerd van een mooie pasvorm.

Tip 4 : Lingerie tijdens de zwangerschap

(een tip van) Zwangerschapslingerie
Zwangerschapslingerie is speciaal gemaakt voor je groeiende buik en borsten en kan je al in de eerste paar maanden van je zwangerschap dragen. Koop geen klassieke meegroeibeha, maar koop direct een modieuze voedingsbeha. Deze geven niet alleen betere ondersteuning maar groeien net zo hard met je mee!

Tip 3 : Lingerie, sexy of gewoonweg comfortabel

Lingerie behoort tot de kledinggroep genaamd "ondermode" en is voornamelijk gericht tot vrouwen en dames, en dit omwille van de sensualiteit dat door lingerie wordt uitgestraald. Mooie sensuele lingerie siert de vrouw. De kunst van ideale lingerie bestaat er thans in comfort met sensualiteit te combineren opdat de lingerie ook makkelijk gedragen kan worden. Hiervoor is het materiaal, de vormgeving en de afwerking van belang waarbij ook kleuren tezamen met modellen kunnen gecombineerd worden om uiteindelijk tot een leuke en makkelijk draagbare lingerie te resulteren.

Lingerie heeft één groot voordeel ten aanzien van alle andere soorten kledij. Het is niet seizoen gerelateerd. Winter of zomer, leuke lingerie kan ten allen tijden gedragen worden. Al dient een onderscheid gemaakt te worden tussen twee belangrijke soorten lingerie die bepaald worden door de gemoedstoestand.

Voelt een vrouw zich sexy en frivool dan zal eerder een sexy lingerie uit het kastje genomen worden. Voelt een vrouw zich daarentegen eerder, laat het ons maar even alledaags noemen, dan zal eerder het comfort en lekker zitten als prioriteit gesteld worden als keuze voor de lingerie en zal de lingerie eerder als noodzakelijk ondergoed beschouwd worden.

lingerieInzake lingerie zijn er vele mogelijkheden en materialen die gebruikt worden waardoor het kiezen van lingerie eerder op smaak dan wel op functionaliteit gebeurt. Meer nog, een recent onderzoek heeft uitgewezen dat de keuze van lingerie en meerbepaald de kleur afhankelijk zou zijn van de gemoedstoestand die ervaren wordt op het moment dat de lingerie aangekocht wordt. Tegenover staat dan weer dat het zien van een bepaalde kleur van lingerie een bepaalde gemoedstoestand opwekt.

Kortom, de keuze van de lingerie wordt niet alleen bepaald door de nood aan ondergoed maar eerder aan de gemoedstoestand die men, hetzij heeft, hetzij door het zien van de lingerie wordt opgewekt. Bent u dus op zoek naar nieuwe lingerie, laat uw gevoel dan spreken en luister naar uw gemoedstoestand.

Tip 2 : Last van lingerie die doorschijnt?

(een tip van) pabo.nl
Wil jij dat je lingerie niet doorschijnt door je kleren? Kies dan voor sexy lingerie in de tinten van de huidskleur. Dit schijnt vaak minder door dan witte lingerie.

Tip 1 : Tip voor comfortabel slapen in lingerie

(een tip van) ondeugendelingerie.nl
Wist u dat je kunt slapen met een beha als je een grotere cupmaat hebt. Natuurlijk leent niet iedere beha zich hiervoor, maar het helpt je borsten wel langer mooi te blijven.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Tips voor ideale lingerie beha omvangsmaat
Dameskleding - Tips
Zwangerschapskleding - Tips
Sportkleding - Tips
Damesschoenen - Tips
Afslanken en vermageren - Tips
Homeparty organiseren - Tips

Deel deze tips zeker met je vrienden.


 
U bent hier : / Home / Lingerie slipjes en beha’s met leuke weetjes TIPS en advies