Lingerie en ondermode – TIPS en weetjes uit België en Nederland – studies en onderzoeken

U bent hier : Home > Kleding > Lingerie

Lingerie TIPS 01

LINGERIE : deze week meest gezocht en verkocht op het internet. Wekelijkse update

Onderstaande artikelen en tips worden u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland.

> Artikel 1 = Tips voor ideale lingerie beha omvangsmaat

> Artikel 2 = Wist je dat ... de soort lingerie bepaalt welk type vrouw je bent

> Artikel 3 = ... zie volgende update.


NIEUW : Nieuwe versie van de wonderbra

Na maar liefst twee jaar onderzoek werd recent een nieuwe beha op de markt gebracht die revolutionair blijkt te zijn. De “Icon-beha”, zo wordt de nieuwste creatie genoemd, is de opvolger van de wonderbra en heeft omwille van de speciale opbouw een liftende werking op de borsten. Omwille van de speciale verstevigende materialen wordt niet alleen een directe lift verkregen maar wordt tevens het doorhangen van de borsten op latere leeftijd geminimaliseerd. Deze nieuwe lingerie ontwikkeling wordt aanzien als de nieuwe revolutie in het welzijn voelen van de hedendaagse vrouw.

Beha past zich aan aan boezem

Een producent van lingerie heeft een nieuwe beha ontwikkeld die de vorm van de boezem aanneemt. Hiervoor werd gebruik gemaakt van een speciale schuimsoort ofwel foam die in de cups werd ingewerkt. Van zodra dit schuim in contact komt met lichaamswarmte gaat het schuim zit zetten volgens de vorm van de boezem waardoor het comfort aanzienlijk vergroot. Van zodra de beha terug uitgedaan wordt nemen de cups de originele vorm terug aan.

Tip voor lingerie die altijd past (een tip van) ikiss.be

Lekker elastische Fishnet lingerie past bijna altijd voor iedereen. Heb je wat vollere rondingen? Geen probleem, fishnet verbergt waar nodig en toont toch je sexy lijf aan de ogen van onze mannen. Meestal is deze lingerie of kleding ook niet duur, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als ze van je lijf gescheurd wordt! Fishnet is heel erg zacht en soepel en zit cht lekker!

Een beetje fantasie via lingerie kan nooit kwaad (een tip van) Modenet

Kant, zwoele kleuren of zelfs een tijgerprintje zijn niet enkel een plezier voor het oog van de man. Voor de vrouw is het een geducht wapen in het verleidingsspel en de ultieme bevestiging van haar eigen seksualiteit. Veel vrouwen voelen zich kiplekker in sexy lingerie en genieten volop van de aandacht en de bewonderende blikken van hun man. Schaamrode kaakjes zijn dus nergens goed voor … durven is de boodschap!

Wat is de juiste  Push-Up Beha ? (een tip van) intimit.nl

Vaak wordt gedacht dat een te kleine bh voor een push up effect zorgt. Dit is dus niet waar. Een te kleine BH is niet alleen slecht voor je borsten, het zit ook nog eens zeer oncomfortabel. en eerlijk gezegd staat het niet echt elegant. Voor een mooi push-up effect is het advies om een echte push-up bh aan te schaffen van axami in de juiste maat welke ook in kleding met een openhals niet opvalt. Het staat eleganter, u voelt zich sexier en zit veel lekkerder.

Wanneer past een nieuwe beha goed (een tip van) slimwear.nl

Hoe begrijp ik dat de nieuwe beha goed past:
1. Uw borsten passen goed in de cups.
2. Er is geen extra ruimte in de cups. Of de cups zijn niet te strak.
3. U kunt de schouderbandjes passen aan de juiste lengte.
4. Achter kant van de beha kruipt niet omhoog (dan is de bh te groot).
5. De beha knelt, prikt of striemt niet.
6. Ga eens zitten met de beha. Past het nog steeds goed? Is er nog ruimte om de beha te verstellen?

Wat te doen als je een nieuwe Beha hebt gekocht? (een tip van) ondergoedfashion.nl

Begin achteraan. Het beste is om je beha te sluiten met het eerste haakje. Na verloop van tijd wordt het bandje flexibeler en kan je het haakje verder schuiven zo blijf je verzekerd van een mooie pasvorm.

Last van lingerie die doorschijnt? (een tip van) pabo.nl

Wil jij dat je lingerie niet doorschijnt door je kleren? Kies dan voor sexy lingerie in de tinten van de huidskleur. Dit schijnt vaak minder door dan witte lingerie.

Tip voor comfortabel slapen in lingerie (een tip van) ondeugendelingerie.nl

Wist u dat je kunt slapen met een beha als je een grotere cupmaat hebt. Natuurlijk leent niet iedere beha zich hiervoor, maar het helpt je borsten wel langer mooi te blijven.

Lingerie tijdens de zwangerschap (een tip van) Zwangerschapslingerie

Zwangerschapslingerie is speciaal gemaakt voor je groeiende buik en borsten en kan je al in de eerste paar maanden van je zwangerschap dragen. Koop geen klassieke meegroeibeha, maar koop direct een modieuze voedingsbeha. Deze geven niet alleen betere ondersteuning maar groeien net zo hard met je mee!

Pas op met lingeriematen (een tip van) stoutekleding.nl

Heel veel lingerie wordt gemaakt in China. China levert kwalitatief goede lingerie, maar pas op met de maten. Neem altijd een maat groter dan van normale confectie kleding. Zo weet u zeker dat uw lingerie past (op onze website hebben wij een maattabel).


Algemene informatie

Lingerie behoort tot de kledinggroep genaamd "ondermode" en is voornamelijk gericht tot vrouwen en dames, en dit omwille van de sensualiteit dat door lingerie wordt uitgestraald. Mooie sensuele lingerie siert de vrouw. De kunst van ideale lingerie bestaat er thans in comfort met sensualiteit te combineren opdat de lingerie ook makkelijk gedragen kan worden. Hiervoor is het materiaal, de vormgeving en de afwerking van belang waarbij ook kleuren tezamen met modellen kunnen gecombineerd worden om uiteindelijk tot een leuke en makkelijk draagbare lingerie te resulteren.

Lingerie, sexy of gewoonweg comfortabel

lingerieLingerie heeft één groot voordeel ten aanzien van alle andere soorten kledij. Het is niet seizoensgerelateerd. Winter of zomer, leuke lingerie kan ten allen tijden gedragen worden. Al dient een onderscheid gemaakt te worden tussen twee belangrijke soorten lingerie die bepaald worden door de gemoedstoestand. Voelt een vrouw zich sexy en frivool dan zal eerder een sexy lingerie uit het kastje genomen worden. Voelt een vrouw zich daarentegen eerder, laat het ons maar even alledaags noemen, dan zal eerder het comfort en lekker zitten als prioriteit gesteld worden als keuze voor de lingerie en zal de lingerie eerder als noodzakelijk ondergoed beschouwd worden.

Inzake lingerie zijn er vele mogelijkheden en materialen die gebruikt worden waardoor het kiezen van lingerie eerder op smaak dan wel op functionaliteit gebeurt. Meer nog, een recent onderzoek heeft uitgewezen dat de keuze van lingerie en meerbepaald de kleur afhankelijk zou zijn van de gemoedstoestand die ervaren wordt op het moment dat de lingerie aangekocht wordt. Tegenover staat dan weer dat het zien van een bepaalde kleur van lingerie een bepaalde gemoedstoestand opwekt.

Kortom, de keuze van de lingerie wordt niet alleen bepaald door de nood aan ondergoed maar eerder aan de gemoedstoestand die men, hetzij heeft, hetzij door het zien van de lingerie wordt opgewekt. Bent u dus op zoek naar nieuwe lingerie, laat uw gevoel dan spreken en luister naar uw gemoedstoestand.

ZIE OOK:
> Dameskleding
> Zwangerschapskleding
> Sportkleding
> Damesschoenen
> Afslanken en vermageren
> Homeparty organiseren

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

Alle weetjes
Moppen en grappen
Promoties